Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TIPS PÅ ETT SNABBT OCH SVETTIGT TRÄNINGSPASS

Ibland brukar jag gå och träna på lunchen och då gäller det att det går undan då man ska byta om, träna ett ordentligt pass, duscha och ta sig tillbaka till jobbet för att få något i magen innan lunchen är slut. MEN det är inte omöjligt och det är så skönt när man väl klarat av det 🙂

På lunchen brukar jag alltid riva av ett cirkelpass. Det är så bra och man får ett ordentligt svettigt pass på 30min. Igår hade jag fokus ben/rumpa och min cirkel bestod av…

English: When I work out at lunch I want it to go fast. Circuits is perfect for lunch workouts! It just takes 30 min and it´s really hard and sweaty! Yesterday I did a circuit for legs and butt…

.

20rep Deadlift 40kg barebell

20rep lunges 20kg barebell

15rep one leg hip lifts

15rep sumosquats kettlebell 32kg

10rep ass to grass squats mewith jump 10kg

X 5

Rested 60-90s between each set.

.

Bilder från min instagram @idasfitness efter gårdagens träning. //Pic from my instagram @idasfitness

20140506-203439.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Hej Ida! Tack för en grym blogg! Lunchpasset verkar grymt men det var en övning som jag kände mig lite osäker på och inte heller hittade på youtube nämligen: ass to grass squats mewith jump. Antar att det är djupa squats med ett hopp på slutet? Är denna med kettlebell eller barebell? Kram

  Alexandra 2014-05-07 20:27:46 http://akristofersson.devote.se
  Svara
 • Hej Ida! Tack för en grym blogg! Jag kände mig bara osäker på en utav övningarna som du skrev om och det var: ass to grass squats mewith jump. Antar att det kanske kan vara vanliga djupa squats med ett hopp på slutet? 🙂 Passet verkar grymt förövrigt och ska lätt testa det! Kram

  Alexandra 2014-05-07 20:21:05 http://akristofersson.devote.se
  Svara
 • Hej Ida! Jag är en tjej som tränar väldigt mycket men undrar om hur man ska ”tajta” till kroppen och göra så att musklerna syns lite mer. Inte att man ska gå ner i vikt utan att bara göra kroppen lite fastare! Kram

  anonym 2014-05-07 17:18:02
  Svara
 • Hej,

  Perfekt lunchpass!
  Har du två till lunchpass för övriga delar av kroppen också?

  Tack på förhand!

  Jeanette 2014-05-07 15:30:37
  Svara
 • Hej Ida! Dricker du kaffe eller är det ett nono för dig? VIlken mandelmjölk ska jag köpa då jag aldrig testat det innan? (Fabrikat)

  Martina 2014-05-07 10:59:47
  Svara
  • Svar på Martinas kommentar.

   Glömde svara om mandelmjölk… Jag använder just nu alpros osötade men ska nu när jag fått tillbaka mitt kök och mixe göra egen då det är superlätt 🙂 Receot kommer Kramis

   idawarg 2014-05-07 11:04:56
   Svara
  • Svar på Martinas kommentar.

   Hej martina! Jag dricker 1-2 koppar svart kaffe om dagen och försöker hålla det ekologiskt då oekologisktkaffe innehåller massa gift. Kaffe är min enda last och jag mår bra av det och tycker det är en av dagens mysigaste stunder så har inga planer på att sluta 🙂

   idawarg 2014-05-07 11:03:57
   Svara
 • Hej Ida!
  Först och främst, tack för att du är en sån fantastisk inspiration! Jag hittade din blogg via Kickstart, och både bloggen och serien är superbra.
  Till min fundering:
  Jag tränar styrka på gym 3-4 gånger i veckan, springer en gång, och får mycket vardagsmotion via cykel och gång. Kosten sköter jag bra, med mycket ovo-lakto-vegetariskt protein, långsamma kolhydrater, bra fetter, och vitaminer och mineraler. Jag splittar upp muskelgrupperna i ben+rumpa, armar+bröst+rygg, och mage+axlar. Jag kör både isolerad träning och helkroppsträning (t.ex. marklyft). Jag ser bra resultat på armar och ben, men magrutorna vägrar att komma… Jag vet inte min exakta fettprocent, men jag är smal, så det borde inte vara något problem. Har du någon aning om vad jag gör fel? Eller är det så att vissa inte kan få tydliga magrutor? Eller måste man ha superlåg fettprocent? Du har en fantastisk snygg mage, och ser samtidigt hälsosam ut.
  Tack underbara Ida!

  Karolina 2014-05-07 10:43:16
  Svara
  • Svar på Karolinas kommentar.

   Hej Karolina och tack snälla 🙂 Ja vi alla har olika kropper och olika ställen där fettet försvinner snabbare och mindre snabbare/eller inte alls. Jag har lätt att tappa på magen men har svårare att få definierade muskler på tex armarna. Ska jag få det på armarna måste jag gå ner till en ohälsosamt låg fettprocent vilket jag inte vill eller tänker göra. Så med det sagt så fortsätt träna och äta hälsosamt och testa lägga in mer magträning (testa mina pass på youtube http://youtube.com/idasfitness) kommer magrutorna så kommer de annars så bry dig inte om det. Kramis

   idawarg 2014-05-07 11:09:15
   Svara
 • Hej, jag tror att jag delar denna tanke med många andra: då du talar om dessa övningar du gör så är de flesta som läser ett frågetecken. Dessa namn på övningarna säger oss ingenting. Skulle vara bra med bilder/video på övningarna eller om du kunde länka till liknande övningar. Tack för en super blogg annars! 🙂

  Emilia S. 2014-05-07 09:40:46
  Svara
  • Svar på Emilia S.s kommentar.

   Du hittar video på de flesta övningarna på min youtubekanal http://youtube.com/idasfitness

   Annas om du är osäker så sök bara på övningen på youtube så kommer det massa bra filmer med förklarig. Kramis

   idawarg 2014-05-07 11:10:37
   Svara
 • Jag har ett jättesvårt tvång, jag vågar inte sitta ner, alltså…aldrig. Undviker ALLA sociala sammanhang för att det känns som om jag sitter så fastnar kalorierna på fel ställen…och som fett istället för muskler (som det känns som att dom fäster sig som om jag står) Men egentligen, vad förbränner mest, att stå HELT stilla vid datan en hel dag eller att sitta ner på en pall med rak rygg, luta sig bakåt ibland så man spänner magen, samt sitta och skaka på benen medan man sitter? Det senare alternativet om att sitta men röra sig borde väl förbränna mer? Och kalorierna fastnar väl inte som fett bara för att man sitter, och kroppen förbränner väl inte mer bara för att man är i stående-position? vill komma över mitt tvång…

  Babbe 2014-05-07 09:12:40
  Svara
  • Svar på Babbes kommentar.

   Hej fina du! Låter som om du kanske skulle behöva prata med någon professionell om de här tankarna. Fettet fastnar absolut inte på det sättet som när du sitter ner så det behöver du inte vara rädd för 🙂 Släpp de dumma tankarna och variera mellan att stå och sitta för din rygghälsas skull. Ta hand om dig Kramis

   idawarg 2014-05-07 11:12:39
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind