Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DET HÄR INSPIRERAR MIG I MIN TRÄNING

Att lyfta tunga vikter, att springa ett maraton, att träna inför fitnesstävlingar eller att bygga stora muskler har aldrig varken lockat eller inspirerat mig utan det som verkligen inspirerar mig är att kunna kontrollera sin kropp på alla möjliga sätt och när styrka, teknik och smidighet går hand i hand. Dansare, cirkusartister, gymnaster, surfare, fighters, duktiga yogisar och Pole Dansare. Så galet imponerande och att kunna lyfta och kontrollera sin kropp på det viset och det är för mig riktig styrka! Den styrkan kommer jag sträva mot och det är min inspiration i min egen träning. Men alla inspireras vi av olika saker, så…

.

Vad inspirerar er i er träning? 

street pole

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
29kommentarer
 • Haha… älskar kvinnan i rosa tröjan i bakgrunden. Ser exakt ut som hon tänker: ”Ha! Sådär gör jag också när jag kliver upp på morgonen”

  Carolina 2014-05-16 13:47:49
  Svara
 • vart har du köpt dina lila tights? grym blogg, du inspirerar så mycket 😀

  Emma 2014-05-08 19:16:39
  Svara
 • Jag hittade précis hit. ÅH fy helvetet va du inspirerar mig. Vill genast gå iväg och träna! Får ta min motivation och gå iväg imorgon!! Såg precis din video när man tränar både rumpa och lår… Galet duktig du är!!! Tack för detta. Har lyckas gått ner nästan 14 kg sen i januari själv men ibland behöver man en knuff, det fick jag verkligen av dig… så tack så hemskt mycket. Snyggrumpa2014 siktar jag på 😀

  emma moselius 2014-05-06 22:54:17
  Svara
 • Ärligt talat så har jag ingen specifik inspiration i min träning, vill bara må så bra som möjligt! Älskar att variera min träning, springa en dag, styrka nästa, prova ett nytt pass på sats dagen efter det, yoga en annan och så simning lite då och då. Vill känna mig stark, få mer ork, bli rörligare och dessutom få en snyggare kropp 🙂 Helst allt på samma gång…

  Enda negativa med att ha så pass varierad träning är att det är ganska svårt att se framsteg, t. ex. på gymmet då jag ständigt kör nya upplägg på träningen och därav inte kan se hur mycket mer jag orkade än förra gången

  Sanna 2014-05-06 22:21:05
  Svara
 • Alla dessa svar blir man peppad av! Skall läsas så fort jag får en dipp igen! 😀
  Tack alla! 🙂

  Jessica 2014-05-06 20:16:35 http://photohugs.se
  Svara
 • Ja, wow! Kroppskontroll är så sjukt häftigt och varje gång jag går på yoga-o dylikt inspirerande pass blir jag otroligt imponerad av vad min kropp faktiskt klarar av. Tänk vad den skulle fixa om man tränade den för ännu mer kroppskontroll!
  Min sporre är dock styrketräning, att bli stark i basövningarna och att känna tryck och kontakt med musklerna och se den växa. Jag är så glad att jag började med styrketräning! Och att slå du själv varje gång är en euforisk känsla. Att jag är starkare idag, än vad jag var igår är otroligt motiverande. Tävlar absolut inte mot någon annan än mig själv, men hade inte en aning om att jag skulle känna såhär idag, mycket psykologi och personlig utveckling ligger givetvis bakom.
  Så att göra framsteg och överträffa sig själv och framför allt sina förutfattade tankar om sig själv, är definitivt vad som sporrar mig! Gå ner i brygga, djupare i positioner, hålla stadiga balanspositioner, springa fort, men framför allt lyfta tyngre (kontrollerat och med bra form) ger min kick!

  Andrea 2014-05-06 16:17:03
  Svara
  • Svar på Andreas kommentar.

   Woho vad taggad jag blev av att läsa din kommentar! Härliga mål och håller helt med dig i dina beskrivningar! Visst är träning underbart?! 🙂 <3

   idawarg 2014-05-06 16:38:35
   Svara
 • Hej Ida!

  Jag hittade till din blogg ett tag tillbaka och jag har varit fast sedan dess. Först läste jag den för att jag tyckte det var så kul att se allt du visade med pole dance men sen började jag läsa dina inlägg och insåg vad bra hela din blogg var 🙂 Jag har undrat en sak ett tag och speciellt nu efter att ha läst kommentarerna till det här inlägget:

  har du inte funderat på att ha din egen blogg/hemsida? Du är för stor och bra för ligga på en portal om man kan säga så ^^ Jag förstår ju att det blir en annan grej med annonsintäkterna här men skulle det inte kännas bättre och mer som din egen grej om du själv valde annonsörer och inte delade utrymmet med någon annan? Speciellt nu när du säger att du skall satsa helhjärtat på hälsa och träning.

  Tack för en fantastisk blogg! Kram 🙂

  Caroline 2014-05-06 15:09:58
  Svara
  • Svar på Carolines kommentar.

   Hej fina du och välkommen hit! Vad kul att höra <3
   Haha jo det har jag funderat på och det kommer ske en stor förändring 1 juni så håll utkik 😉

   idawarg 2014-05-06 16:37:00
   Svara
 • Min främsta motivation till att träna är att hålla mig smärtfri. Ryggskott och nackspärr hör bara till det förflutna för min del 😉
  Inom kost och hälsa så inspireras jag nog mest av dig Ida och min pappa vad gäller träning (han är marathon löpare sedan många år tillbaka)
  Mina kosmetiska mål gäller att hålla magen platt och få slankare lår men det är absolut inget som styr hur jag lägger upp min träning utan gör det för att det är kul!

  Arw 2014-05-06 14:48:54
  Svara
  • Svar på Arws kommentar.

   Åh tack fina du vad glad jag blir av att höra det <3 Häftig pappa du har som springer marathon! Det är bannemej coolt! Bra mål du har och det där med utseendet brukar komma med på köpet i strävan mot sina träningsmål 🙂 Kör hårt! Kramis

   idawarg 2014-05-06 16:35:56
   Svara
 • Hej Ida! Du är den som verkligen får mig motiverad och din syn på träning är helt otrolig! Men just nu har jag tappat motivationen på grund av att jag inte ser så stora resultat på mig själv. Jag började träna innan julen men känns som det inte har blivit så stor skillnad på min kropp. Visst jag har gått ner 3kg och mina byxor sitter lite lösare men mitt mål är att bli av med underhudsfett för jag är väldigt kort (153) och mitt BMI är på 24 men känner inte att jag är bekväm med mig själv vilket jag tycker är viktigt. Har du något upplägg på träning som skulle varit bra för att går ner några kilo till sommaren och några bra tips på mellanmål efter skolan eller något snacks som man kan ta istället för att gå och små äta godis så fort det är helg? (gör ett inlägg om mat) Vore jätte tacksam för svar på detta inlägget som blev längre än vad jag hade tänkt hehe!

  Ps. Sedan 3 år tillbaka så har jag alltid vilja testa på pole dance för det ser så otroligt coolt ut men det finns inte någon sådan kurs här i Halland och är inte så stark men det är definitivt en aktivitet som ligger högt upp på min ”bucket list” Kram Thilda

  Thilda 2014-05-06 14:14:21
  Svara
  • Svar på Thildas kommentar.

   Hej Thilda och tack för din kommentar! Ja Pole Dance är riktigt kul och du behöver inte vara stark när du börjar utan du kommer att bli stark undertiden du tränar det 🙂

   Med din vikt och kost ska du inte ha bråttom för det kommer ej ge några hållbara resultat. Ät bra mat och motionera/träna regelbundet så kommer du nå en hälsosam vikt. Stressa inte något för det kan leda till osunda tankar. Där emot så kan du absolut utesluta socker , halvfabrikat och snabba kolhydrater. Det brukar även ge en skjuts i sina resultat. Jag kommer snart skriva ett inlägg om tips på att bli av med sockerberoende så håll utkik. Kramis

   idawarg 2014-05-06 16:33:38
   Svara
 • Hej! Emelie från Åmål som skriver igen.
  Jag brinner för träning och tycker det är superkul men precis som dig har jag inga direkta mål. Jag vill helt enkelt hålla god hälsa och älskar att känns mig stark och vara fysiskt aktiv. Men får ofta frågan vad jag har för mål och vad det är jag tränar inför har därför försökt komma på något bra mål eller liknande men vet inte riktigt vad jag vill. Gillar att variera styrka, löpning och hårda fitness pass och vet inte riktigt vad det finns för utbud. Har du några bra tipps?

  Emelie 2014-05-06 11:00:43
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Har följt din blogg dagligen i ca 2 år, och följer nu även kickstart. Så nu tog jag äntligen mod till mig att kommentera;) Tack för responsen och en sjukt inspirerande och motiverande blogg!

   Emelie 2014-05-07 05:45:51
   Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Hej Emelie och vad kul att du kommenterar 🙂 Du kan tex sätta upp flera mål som att klara 10 chins, 50 armhävningar från tårna, knäböj på ett visst antal kg, springa 5 km på en viss tid. Det behöver inte vara några avancerade mål utan bara att du har några 🙂 Kram Ida

   idawarg 2014-05-06 16:29:37
   Svara
 • Jag blir inspirerad av att läsa träningsbloggar. Bland annat din blogg besöker jag varje dag och kickstart måste man titta på så fort den kommer ut. Även Svett och ettikett är toppen för inspiration då jag insett att jag faktiskt är ”en sån som tränar” utan att bli alltför insnöad på vad jag äter osv osv.

  Jag har nyss upptäckt Turf (appen) som gör att man får massa motivation att gå ut o cykla eller gå och försöka ”överta” staden i zoner. Himlar vilken mycket bättre kondis jag får av den appen 🙂

  Anna 2014-05-06 10:54:24
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Tack för din kommentar vad härligt att höra och ska kolla in den där appen 🙂 Kram på dig

   idawarg 2014-05-06 16:17:58
   Svara
 • Hej
  Tack för en fin blogg. Jag tycker att det är synd att man möts av en extremt retucherad HM- bikini bild innan man kommer in på bloggen. Tänker att det är många unga som läser den här bloggen. Går det att göra något åt?

  Linnéa 2014-05-06 10:02:31
  Svara
  • Svar på Linnéas kommentar.

   Hej Linnea och tack snälla! 🙂 Jag håller med dig. Dem splashen är irriterande och jag har sagt till teknik men tyvärr kan jag inte göra något åt den. Det är nackdelen med att ligga på en portal. Förhoppningsvis försvinner den snart. Kramis

   idawarg 2014-05-06 10:22:06
   Svara
 • Hej Ida! Jag hittar min inspiration här på bloggen. 🙂 Varje morgon innan frukost läser jag din blogg. Det är så kul och det ger en SUPERBRA start på dagen! 🙂 Läser den flera gånger på dagen och varje gång jag gör det blir jag sugen att träna! Du och bloggen är så inspirerande! Älskar också kickstart! Längtar varje vecka efter ett nytt avsnitt! 🙂 Ha det bra Ida! Du och din blogg är grymma! :)<3

  Stina 2014-05-06 09:51:15
  Svara
 • Hej Ida! Jag blir inspirerad varje gång jag läser din blogg. Det är så härligt att varje morgon innan frukost läsa din blogg! Det ger en bra start på dagen! Varje gång jag läser din blogg blir jag sugen på att träna! :)Jag blir också inspirerad av kickstart! Längtar varje vecka efter ett nytt avsnitt! 🙂 ha det bra Ida! Du och din blogg är grymma! <3

  Stina 2014-05-06 09:23:33
  Svara
  • Svar på Stinas kommentar.

   Åh fina du vad glad jag blir! <3 Det värmer verkligen att höra och jag ser fram emot att ha dig här! Kramis <3

   idawarg 2014-05-06 10:20:16
   Svara
 • Jag är lite utseendefixerad, så jag strävar främst efter att få en lägre fetthalt och bygga mer muskler. Jag vill dock också bli snabbare, starkare och att orka mer. Jag försöker ständigt att slå mina rekord i styrketräningen och löpningen. Det motiverar mig! 🙂

  Maja 2014-05-06 09:13:39 http://majaellenrosa.blogg.se
  Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Härligt! Inget fel med att ha mål med sitt utseende. Vi alla drivs av olika saker. Kör hårt! Kramis

   idawarg 2014-05-06 10:19:05
   Svara
 • Det är något knasigt med din blogg, man kommer inte alltid in på den. Det är jätteknasigt :O

  Johanna 2014-05-06 09:12:10 http://johannaam.blogg.se
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Åh jag tror det kan ha att göra med den störande splashen (reklamen) som ligger över bloggen. Jag ber om ursäkt men kan tyvärr inte styra över det 🙁 Den försvinner nog snart. Kramis

   idawarg 2014-05-06 10:18:22
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind