Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

INSPOPROMMIS + RECEPT PÅ PROTEINGRÖT

Har haft en underbar start på den här lördagen. Mötte upp Hannah för att köra en morgonträning. När vi sågs kände vi att vi hade alldeles för mycket att prata om så vi bestämde oss för att ta en promenad i den härliga solen istället. SÅ skönt och vi kunde inte sluta prata. Så någon träning blev det inte idag. Får se om det blir senare idag eller om jag tar det imorgon istället.

Bjuder här så länge på ett recept på min favritfrukost, proteingröt. Det här är en perfekt frukost eller mellanmål för er som vill äta gluten och mjölkfritt.

protein oat mealprotein oat meal 1

.

INGREDIENSER:

1dl glutenfria havregryn

1,5dl vatten

1 ägg + 1 äggvita

Havssalt

1msk Holistic kokosolja

Blåbär

Björnbär

Kanel

Mandelmjölk

.

GÖR SÅ HÄR: Koka upp havregryn och vatten någon minut. När gröten börjar bli klar, knäck ner äggen och rör om i någon minut till på svag värme. Toppa med havssalt, björnbär, blåbär, kanel, kokosolja och mandelmjölk.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Hej jag gick bak i dina inlägg för jag var intresserad av vilken utbildning du gått o länken till PT skolan funkar inte.

  Lisa 2014-05-04 01:40:54
  Svara
 • Vad ska man göra med äggulor som blir över?

  Känns inte som att det är riktigt bra för naturen att bara slänga dem…. Inte hållbart alls…

  Tips?

  flickanochhavet 2014-05-03 21:54:04
  Svara
 • Hejsan bästa Ida!
  Jag har en fråga när det gäller att träna när man är sjuk. Man ska inte anstränga kroppen när man är sjuk vad jag hört så då undrar jag om man kan köra yoga när man är sjuk?
  Kram

  Fanny Smeds 2014-05-03 21:37:56 http://nattstad.se/fannysmeds
  Svara
  • Svar på Fanny Smedss kommentar.

   Hej Fanny! När man är sjuk så ska man vila helt. Kroppen behöver all energi till att göra dig frisk. Vila så du istället kan köra 100% igen. Kram Ida

   idawarg 2014-05-04 00:11:35
   Svara
 • Hej Ida! Blir verkligen super inspirerad utav dig och du är verkligen en sådan människa som man bara blir glad av! Jag har lärt mig enormt mycket utav dina ”läsarfrågor”, men det är en sak som jag skulle vilja ha hjälp med. Det kanske låter jättekonstigt, men jag har supersvårt att få konstakt med mina magmuskler! Innan så har det bara gjort ont i nacken och ryggen när jag gjort magövningar som situps och plankan, men det har jag nästan fått bort nu. Men jag känner fortfarande inget (eller iaf inte mycket) i magen! När jag gör situps så känns det mest i låren och i ryggen, och när jag gör till exempel plankan så känns det mest i armarna. Jag går i 8:an och jag har visat när jag gör övningarna för min gympalärare, och han säger att det kan vara att jag är för stark i magen, men det kan man väl inte vara? Jag har inget synligt ”pack” men jag har en väldigt stark mage, pga att jag styrketränar ganska mycket. Vet du vad jag skulle kunna göra för att känna mer? Mer varierande magövningar kanske? Vore väldigt tacksam för svar! Kram!

  Anna 2014-05-03 20:48:33
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej fina du och tack snälla för din kommentar 🙂 <3 Nej för stark kan man aldrig bli 😉 Alla har vi olika svårt att hitta kontakt med olika muskler. Testa mina övningar för inner core på min youtubekanal http.//youtube.com/idasfitness Hur stark bål du än har ska dessa bränna ordentligt efter ett tag om du gör dem rätt. Ligg i en naturlig svank och lägg en hand under ryggen i alla övningar och försök mosa handen med ryggen (alltså pressa ner ryggen i golvet med hjälp av magmusklerna) under alla övningar. Lycka till Kram Ida

   idawarg 2014-05-04 00:15:05
   Svara
 • Hej Ida! Först vill jag bara säga att din blogg är fantastisk! 🙂
  Och jag förstår om du kanske inte har tid att svara på alla kommentarer men jag har en fråga som jag hoppas du kanske kan svara på.
  Det är nämligen så att jag tränar handboll på min fritid och skulle säga att jag är bland de bättre i laget, men på matcherna är jag inte alls lika bra.
  Jag tror det kan bero på att jag blir nervös, mitt självförtroende sänks för att alla andra är mycket större än mig, och jag ser sån stor skillnad på träning och match och jag gör bort mig och saker blir bara fel.
  Så jag undrar hur påverkar den mentala inställningen och attityden till träning, ens möjligheter att nå sina mål? Jag vill bli bättre på matcherna och visa att jag kan, min dröm är att spela i elitserien, så hur ska jag liksom förbereda mig mentalt? Det känns som att det är just den mentala biten som saknas.

  Kram / Ida

  Ida 2014-05-03 20:10:28
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Hej Ida och tack snälla du för din kommentar <3 Jag känner verkligen igen mig i det här då jag hade samma problem i min danskarriär. Ibland dyker hjärnspökena upp och man blir helt plötsligt nervös och får prestationsångest. Mentalträning hjälpte mig supermycket och att försöka slappna av mer under tävling genom att acceptera att det inte är farligt att misslyckas. Man gör sitt bästa och räcker inte det så kan man inte göra så mycket mer. Försök se matcherna som träning bara och ha kul. Det är lättare sagt än gjort men det hjälper. Jag hade ett band med mentalträning och målbilds träning som hjälpte jättemycket. Kommer tyvärr inte ihåg vad det heter men vet att det finns flera man kan köpa. Lycka till! Kram Ida

   idawarg 2014-05-04 00:19:58
   Svara
 • Hej! Blev så himla rädd när jag läste ditt tidigare inlägg an. att du sagt upp dig på jobbet! Trodde att du skulle skriva att du skulle sluta blogga!!! Haha! Är så glad över din dagliga inspiration på bloggen, så fort jag behöver motivation så kikar jag in här. Kickstart är f.ö. också väldigt bra!

  Men nu till en annan sak..jag försöker gå ner i vikt till sommaren el snarare i fett för musklerna får ju mer än gärna växa;) så jag har dagligen koll på kcal intag o uttag. Jag undrar om en protein shake efter träning ska räknas med i kcal intaget? Det är ju ändå 100kcal i en skopa, men å andra sidan så borde väl dessa kcal gå direkt till muskeluppbyggnad o inte lagras som fett? Så måste man räkna in de i sitt kcal intag el kan man ta en shake med gott samvete o ändå gå ner i vikt?? Tacksam för svar, hittar inget på nätet om detta..

  kristin 2014-05-03 18:07:29
  Svara
  • Svar på kristins kommentar.

   Haha nej älskade bloggen kommer vara kvar och bli ännu bättre 🙂 Tack snälla vad kul att höra 🙂 <3

   Jättesvårt för mig att säga då jag inte har en hel bild över hur du tränar och äter. Men ta en proteinshake och tänk över ditt beslut om att hålla på att räkna kalorier. Det kan tyvärr många gånger leda till ett osunt förhållande till mat. Ät istället bra, ren mat och träna och vardagsmotionera. Ta hand om dig! Kramis

   idawarg 2014-05-04 00:23:30
   Svara
 • heihei, elsker bloggen din og har skrevet litt om deg på bloggen min, ta gjerne en titt!

  Celine 2014-05-03 17:33:36 http://www.frokenfitness.blogg.no
  Svara
 • Gröt funkar alltid! Så himla gott till frukost 😀

  Nathalie 2014-05-03 14:46:04 http://missnatta.for.me
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind