Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DET HÄR ÄR PLANERNA FÖR FRAMTIDEN

Tack underbara ni för den fina responsen på inlägget om mitt beslut. Det är verkligen ett stort steg för mig och att ha ert stöd betyder allt <3

.

Ska läsa igenom alla komentarerna noga och skriva ner allt ni önskar. Som ni förstår så kommer jag kunna lägga ner ännu mer tid på alla mina kanaler från mitten av juni och fram och jag kanske också kommer börja ta emot några klienter för coach via nätet. Jag får dagligen massa mail om det och det tar verkligen emot att säga nej men just nu finns inte tiden, men snart så…

.

Det kommer också i början av juni hända en stor förändring med hela bloggen. Ska på möte om det senare idag. Så jäkla pepp på det! Ni som läser kommer att märka 🙂

.

Sedan var det några som önskar mer pesonligt och gärna via video. Det kan jag avslöja redan nu att försa veckan i juni kommer jag, min agent och ett filmteam åka ner till Portugal på surfläger med La Point och filma allt. Är fett nervös då jag hatar vatten, är livrädd för fiskar och har aldrig surfat 😀

Haha hur ska det gå? Det kommer sändas som ett program på min youtubekanal så in och prenumerera HÄR.

.

Nu ska jag sluta babbla och traska iväg på möte. Ha en fortsatt grym dag mina älskade vänner ♥

20140317-173211.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer
 • Lär dig att surfa i Marocko. Njut av en fantastisk semester i vårt topprankade surfläger i Taghazout, en magisk plats där du kan spendera fantastiska surfinghelger omgiven av natur och vänliga människor.
  Kolla här för mer: www.abosurfmorocco.com

  abo surf 2017-06-13 23:51:38 http://www.abosurfmorocco.com
  Svara
 • Jag älskar din blogg, tittar in lite då och då. Jag har en fundering som någon kommentar också har skrivit. Själv är jag också underviktig och vill jättegärna lägga mer fett/kött och muskler på benen. Alltså jag vill ju få bredare/större lår t.ex komma upp i S i jeans. Typ så. Jag vill ha råd hur man går upp i vikt och får större lår så dom ser naturliga ut OCH kosten. Vad ska man äta? Något enkelt till frukost, mellanmål. Något lätt till lunch? Behöver råd vad man kan äta. Själv äter inte jag fisk.

  Johanna 2014-05-08 18:57:58
  Svara
 • Hej, styrketräning och mat är bra. Men blir låren större och naturliga? Vilket mat kan man äta? Frukost?mellanmål osv. Blir man smalare av styrketräningen? Jag vill absolut inte gå ner i vikt då jag redan är underviktig.. Jag äter kött ibland men det är när pappa gör maten. Köttbullar går absolut bra för mig. Fågel och fisk är inte direkt gott. Äter det inte. Tips på vad man kan äta? Tacksam för svar

  Ulrika 2014-05-04 12:11:45
  Svara
 • Du är bäst helt enkelt, tror det här kommer bli grymt bra! =)

  hanna 2014-05-03 11:41:09
  Svara
 • Ja det låter ju grymt kul med din nya satsning, ser fram emot resultatet!! 😀

  healthspo 2014-05-03 10:37:19 http://www.healthspo.shapemeup.se
  Svara
 • Hej Ida
  jag skulle behöva din åsikt ang mitt tränings upplägg
  jag är 170 cm lång och väger i dagsläget 68kg, jag vill gå ner 5 kg där min trivselvikt är. ingen hetsbatning eller så utan långsamt och hälsosamt, dvs långvarigt resultat.
  jag har tänk att träna kondition i form av löpning 5 km på löpband (9-10km/h)kan bli nån minut med gång där för att hämta andan emellanåt, det tänkte jag köra 2-3 gånger i veckan, sen 2 pass styrka i veckan, 40-60min/pass (pass 1: rygg,axlar,armar, pass 2: ben, rumpa, mage) så sammanlagt 4-5 pass i veckan, givetvis ska jag försöka äta bättre, undvika dåliga kolhydrater så gott det går. tror du att detta kan vara ett bra upplägg för att nå mitt mål? kanske på 3-4 månader?

  och hur lång tid tror du att det tar innan man börjar se de första resultaten av sin träning? tar det flera veckor? tänkte så jag är medveten om det i såfall så jag inte tappar motivationen.

  tacksam för svar

  M 2014-05-02 22:26:17
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   Hej fina du! Helt omöjligt för mig att svara på då vi alla är så olika. I viktnedgång så kommer kosten vara den avgörande faktorn. Du kan träna hur mycket och bra som helst men sköter du inte kosten kommer du inte gå ner i vikt. Bästa tipset jag ar är att äta bra och ren mat utan socker, halvfabrikat och snabba kolhydrater och träna och vardagsmotionera så mycket du kan. Det tar olika tid för alla och det gäller att ha tålamod och se det hela som en livsstil du kan leva med resten av livet istället för en kort snabb diet. Lycka till Kram Ida

   idawarg 2014-05-04 10:20:58
   Svara
 • Hej, jag har en liten fråga och jag är verkligen tacksam om du svarar. Har letat runt här o där. Men det står lite olika svar. Jag undrar hur man går uppi vikt då menar jag inte med muskler. Det också men jag är smal. Normal smal. Jag vill gå upp i vikt men vill inte bli för tjock. Jag vill må bra och få muskler i benen. Jag har för små lår enligt mig. Jag är smal har jag fått hört osv. Jag undrar hur man får större lår. Bredare lår. Alltså jag vill att dom ska bli ”större och bredare ”. Jag vill styrketräna men vill inte gå ner i vikt. Jag vill behålla den vikten jag har och sedan lägga till lite fett på benen både jag har muskler i benen så dom blir större och bredare. Vill inte att benen ska bli smalare.

  Ulrika 2014-05-02 21:24:55
  Svara
  • Svar på Ulrikas kommentar.

   Hej jag förstår absolut vad du menar då jag har samma ”problem”. Jag kör styrketräning med tunga vikter på benen, skippar långdistans cardio och äter massa mat 🙂 Utan mat och vila blir det inget kött på benen. Så styrketräning och bra mat är bästa recepet 🙂

   idawarg 2014-05-04 10:23:47
   Svara
 • Hej Ida!

  Jag skulle behöva tips på övningar till ländryggen, jag får stora smärtor för att jag är svag i ländryggen. Och har redan pratat med en kvinna i min släkt som är massör, och hon sa att jag var för hård i magen, då masserade hon i midjan på ryggen och då släppte ”det hårda” i magen. Men misstänker fortfarande att jag är för svag i ländryggen så jag måste träna på det. Får smärtan då jag rider (efteråt) och kan inte röra mig normalt utan att få ont.

  Tacksam för svar!

  Daniella Sjöström 2014-05-02 20:58:31
  Svara
  • Svar på Daniella Sjöströms kommentar.

   Jag förstår. Jag skulle rekommendera dig att besöka en sjukgymnast för att få uppstärkande övningar för just din rygg, Kan tänka mig att du även kommer behöva några stretchövningar också då tex höftböjare brukar vara väldigt stela hos tjejer som rider. Så uppsök närmsta sjukgymnast så snart du kan. Kramis

   idawarg 2014-05-04 10:25:33
   Svara
 • Tjena,

  Brukar kika in på din blogg ibland för att få lite träningstips och lite positiv energi.
  Hur går man till väga för att få dig som PT ett pass?
  Stort lycka till med din nya planer framöver!

  Johan Ekstrom 2014-05-02 18:34:49 https://www.facebook.com/Ekstrom.Johan85
  Svara
  • Svar på Johan Ekstroms kommentar.

   Hej Johan och tack för din kommentar! Just nu finns inte tiden för mig att ta mig an fler klienter. Jag kommer skriva ut på bloggen när jag har tid för nya klienter. Hoppas vi ses. Kram Ida

   idawarg 2014-05-04 10:26:47
   Svara
 • Hej!
  IDA , JAG BEHÖVER DIN HJÄLP! Jag är 14 år gammal och har ett problem , jag mår så otroligt dåligt p.g.a. min vikt , Jag är extremt tjock om man jämför med alla mina jämnåriga kompisar. jag är 164 cm lång och väger ca. 54-55 kg. Jag tränar 9-11 ggr i veckan var av 2 ggr är skolidrotten och resten är styrketräning hemma (styrkepass med kroppsvikt som motstånd) jag får extremt dåligt samvete om jag skippar ett träningspass eller äter något onyttig. jag har försökt att äta nyttigt och äter aldrig(extremt sällan) chips , godis , läsk ,och ljust bröd. jag äter heller inte smör och dricker bara lättmjölk och lättyoghurt. för några månader sedan vägde jag 56 kg så jag har alltså gått ner en del men har oxå en lång bit kvar till min mål vikt som är 50 kg.
  hur ska jag äta och träna för att bli smal?
  Är otroligt tacksam för svar

  Linnea 2014-05-02 18:03:53
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Svarar på din kommentar i ett inlägg senare idag 🙂 Kram Ida

   idawarg 2014-05-04 10:27:11
   Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Vad ledsen jag blir av din kommentar! Du är absolut inte tjock!!! Jag blir så ledsen att du tänker så illa om dig själv. Jag kommer ihåg hur det var i din ålder (är nu 21) och jag vet hur lätt det är att komma i såna hemska tankar om sig själv. Men om du börjar tänka att du duger precis som du är (jag vet att det låter klyschigt men det ÄR så!) och att ingen annan någonsin ska få dig att känna något annat, lovar jag dig att du kommer vara så tacksam när du blir äldre. Du har en helt fantastisk ålder framför dig, med gymnasiet, nya kompisar, etc. Det är så synd att slösa bort det med att straffa dig själv på detta sätt. Visst är det bra att äta hälsosamt och röra på sig men i ditt fall tycker jag verkligen inte det borde vara för att gå ner i vikt! Jag kan inte på långa vägar lika mycket om kost och träning som Ida, och kan därför inte riktigt ge dig tips på vad du ska äta osv, men vad jag vet är att ditt tankesätt är vanligt bland unga tjejer och att det kan vara riktigt farligt om det går för långt. Ta hand om dig och snälla försök sluta tänka i dessa banor <3

   2014-05-03 12:28:45
   Svara
 • Hej Ida!!
  Älskar din blogg och personlighet! Följer dig här, på instagram och självklart ”kickstart.” Får ALLTID träningsmotivation av dig och dina bilder och texter. Love it! Om du någon gång har ett ärende i Västmanland, typ Uppsala eller Västerås, snälla hör av dig! Skulle va kul om du kunde ha typ: ”bloggträff” 😀

  Ida 2014-05-02 14:41:21 http://Idabenneborg.forme.se
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Hej fina Ida och tack snälla <3 <3 Självklart! Funderar på att köra lite events runt om i Sverige också så ska ha Uppsala/Västerås i tankarna 🙂 Kramis

   idawarg 2014-05-02 16:42:07
   Svara
 • Hej Ida! Måste bara börja med att säga att jag verkligen starkt gillar din blogg, kollar in den varje dag för att få inspiration och det hjälper stort. Tack för det!
  Men min fråga till dig.
  Jag är en tjej på 16 år som är väldigt intresserad i träning och hälsa. Jag är väldigt aktiv och kör många styrkepass i veckan, just för att jag tycker det är kul såklart, men också för att få bättre stabilitet i min ridning.
  Jag är en relativt lång person med är smal och ”tunn”. Men det blirlite problematiskt ibland när jag kör vissa styrkeövningar som situps och liknande. Då det brukar sluta med att jag får väldigt ont i mitten av svanskotan. Det har till och med slutat upp i bland att jag blivit väldigt svullen och blå. Just på samma ställe.. Jag har försökt att vika min yogamatta dubbelt, även lagt den på en matta under. Men inget hjälper riktigt. Fördelar jag min balans fel? eller är det ett tydligt tecken att man sitter fel och gör övningen fel? För jag får resultat i mina magpartier, bara att det gör ont i svanskotan. Bara så jag inte fortsätter och gör på samma sätt och skadat mig tillslut.
  Tacksam för svar, om det går att svara på frågan. Den kanske är lite konstig formulerad men då får hojta till på något sätt.. 😉

  Ha en fortsatt trevlig dag, kram!

  Johanna olsson 2014-05-02 13:05:09 http://www.johannaolssons.forme.se
  Svara
  • Svar på Johanna olssons kommentar.

   Hej Johanna och tack snälla 🙂 <3 Jag förstår och det är väldigt svårt att ge dig råd då jag skulle behöva se dig göra övningen. Finns det ingen tränare eller någon instruktör på ditt gym som kan kolla på övningen och ge dig råd? Om inte så besök en sjukgymnast som kan hjälpa dig. Den övningen kanske inte funkar för dig och då kan du få tips av sjukgymnasten på andra uppstärkande övningar du kan göra istället 🙂 Kramis

   idawarg 2014-05-04 10:30:22
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind