Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ETT SVÅRT MEN HELT RÄTT BESLUT

Vet ni hur mycket jag tycker om er?! Jag älskar när ni delar med  er av er träning, tankar eller bara säger hej i kommentarsfältet! Att driva en blogg är inte så lätt så som många kanske tror och kommentarer och feedback är verkligen det som får en att vilja fortsätta de gånger man bara vill ge upp.

.

Jag försöker att blogga minst 3 gånger om dagen och till det ska det helst vara snygga bilder och det tar tid kan jag lova. Det ska ju också vara bra innehåll och något ni läsare ska få något bra utav att läsa. Det är inte lätt alla gånger, men jag försöker verkligen mitt bästa och lägger så mycket tid och kärlek på bloggen. Det många inte vet är att jag även jobbar på ett kontor med helt andra saker (media) mellan 8-17 varje dag. Dessutom har jag ett eget företag, klienter och sponsorer som ska vårdas.

.

Jag har hållt kvar mitt ”vanliga jobb” väldigt länge för att jag älskar det och för att jag har världens härligaste kollegor. MEN nu i vår har jag tagit ett jättesvårt  och jobbigt beslut och sagt upp mig för att satsa helhjärtat på det jag älskar mest, dvs. att inspirera. Från och med slutet av juni kommer jag enbart jobba med det här och det känns både skit läskigt med såå kul och helt rätt i hjärtat!

.

Jag hoppas att ni vill vara med på resan och stötta mig för det är verkligen jätteläskigt att lämna all trygghet och bara kasta sig ut så här. Men jag är säker på att jag vill inspirera på heltid och gör man det inte till 100% så blir det heller inte så bra som jag vill!

.

Så fina ni kom med alla önskemål om vad ni vill se mer av både här på bloggen, min youtubekanal och instagram? Jag bloggar för er så  passa på att berätta vad ni vill ha? Mer svar på kommentar? Bättre bilder? Mer video? Mer personligt?

.instame3

Avslutar med denna fantastiska kommentar jag fick tidigare idag som gick rakt in i hjärtat. TACK! Det är precis det här jag vill förmedla med bloggen ♥

.

”Det är så himla skönt att läsa om ditt sunda tänk om träning och dig själv Ida!
Du har inte ork till träning= Du pressar dig inte till något din kropp inte orkar.
Du flyttar= Gör yoga i garderoben för att få lugn och ro.
Det är så himla skönt att höra om någon som faktiskt lyssnar på sig själv tycker jag. Orkar man inte så orkar man inte  Jag blir alltid as-peppad på träning när jag kommer in här. Men aldrig så att jag får ”dåligt samvete” om jag inte tar mig iväg! Det är ingen prestationsångest på din fina blogg och det är så jäkla skönt!
Förövrigt så blir det barnkalas snart och sen träning ikväll för mig 
Ha en jättefin 1:a maj!”

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
74kommentarer
 • Jag tycker jätte mycket om din blogg! Kikar in då och då och tar igen alla inlägg jag missat. Det jag verkligen gillar att ta del av är träningspassen du lägger upp, gillar att du skriver alla övningar, rep osv. Inte bara det, utan veckans utmaning är jätte bra tycker jag och det hoppas jag du kommer fortsätta med! Dessutom äälskar jag när du lägger ut din mat med recept till. Har många tillagda recept på allt från frukost/mellanmål till mat från din blogg. Ska jag ge dig något tips vad jag gärna ser lite mer av så är det kanske mer hemmaträning, olika övningar med kroppen som redskap eller med endast hantlar. Kanske mer träningsmode också:). Ska föda barn nu om tre veckor så blir en del hemmaträning när jag ska komma igång igen eller inte har möjlighet att ta mig till gymmet, därför hade jag gärna sett mer av det. 🙂 Men finns egentligen inget att klaga på, tycker din blogg är jätte bra!

  Valentina 2014-05-07 20:40:27
  Svara
 • Mer recept och mer videos med tips och träning 🙂

  Carro 2014-05-03 20:38:41
  Svara
 • Hej Ida! Vill bara säga att jag verkligen uppskattar din blogg. Du är en enormt stor inspiration och du motiverar mig verkligen att träna. Tack! 🙂 Lycka till!

  Dandelion 2014-05-03 15:59:22
  Svara
 • Man skulle kunna ha tåhävningsutmaning!

  Matilda 2014-05-03 14:58:38 http://strongkicks.shapemeup.se/
  Svara
 • Vd roligt!! Ett verkligt modigt beslut, kommer gå fantastiskt bra för dig! Jag hade gärnat sett en matdagbok för en dag i Idas liv och fortsätt gärna med dina korta träningsprogram som man kan göra hemma! (Till exempel ett till program som passar att klämma in när man inte har så mycket tid över eller när man inte riktigt har träningslust och hellre vill lägga sig i soffan) tusen tack för att du har din blogg, den är så fantastiskt inspirerande!

  Emilia 2014-05-03 10:10:00
  Svara
 • Hej Ida! Du driver min absoluta favoritblogg så detta glädjer mig enormt. Mitt framtodsmål är att leva på att sprida hälsa på olika sätt och du inspirerar mig till att följa min dröm! I framtiden önskar jag gärna fler recept (mat och bröd t.ex.) och videos är alltid kul! Sen skulle det vara sjukt roligt med fler träningevent!! Det kommer gå jättebra för dig, girlpower!

  Josefine 2014-05-03 00:35:21
  Svara
 • Börja med en 30 dagars challenge där du lägger varje dag ut träningsvideo. För varje dag som går så blir det svårare och svårare, den kan vara 15-30 minuter lång. Hoppas du förstår vad jag menar 🙂 Svårt att förklara.
  Lycka till med allt och jag håller tummarna för dig 😀

  Fatima 2014-05-02 22:05:21
  Svara
 • Det gör du helt rätt i!! Va roligt, jag tycker du är jätteinspirerande 🙂

  Hanna 2014-05-02 21:20:00
  Svara
 • vad roligt att du har tagit det beslutet, jag tror det kommer gå galant! du är en stor inspirationskälla och jag gillar dig som personlig tränare i programmet Kickstart. Du har en sund inställning till hälsa och träning och det är viktigt i den här djungeln av träningsbloggar som finns. Stort lycka till och ha en fin helg! 🙂

  Josefin 2014-05-02 19:50:29 http://josefingustafsson.blogspot.se/
  Svara
 • Ååå, stort grattis!! Vad roligt:). Du skriver så bra och har en underbart avslappnad stil gällande träning och kost. Man mår väldigt bra efter att ha tagit sin dagliga titt på din blogg 🙂 . TACK

  Malin 2014-05-02 14:27:21
  Svara
 • Följer din blogg Ida och gillar den jättemycket. Har bara en detalj som jag stör mig på. Och det är typsnittet du använder i dina inlägg. Svart text mot den vita bakgrunden är jobbigt att läsa. Det är ganska många bokstäver som blir svåra att urskilja.

  Annars, grym blogg som jag gillar skarpt!

  Sofia 2014-05-02 14:26:18
  Svara
 • Du är grym och kommer lyckas så bra! Din blogg är min favoritblogg! Fortsätt såhär! 😀

  isabella 2014-05-02 13:09:33
  Svara
 • Ida du gör ett grymt bra jobb och jag tycker verkligen att du är grym och en härlig tjej! Fortsätt med det du gör så kommer du komma jättelångt 😀 du är en av mina förebilder ska du veta, kram på dig och ha en bra dag!

  Araya 2014-05-02 12:53:25 http://www.nattstad.se/araya
  Svara
 • Jag kollar på kickstart och på Keelas blogg och nu gick jag in här på din blogg för att titta. Jag kan säga att jag har en ny blogg som jag kommer följa aktivt. Jag älskar hur du skriver din personlighet och jag älskar verkligen kickstart!

  Klara :D 2014-05-02 12:45:15 http://Goldstuds.blogg.se
  Svara
 • Gud, Innan jag hade læst klart var min førsta tanke att du skulle sluta blogga, tur att jag læste klart hela texten hahah! Kul att du bara ska satsa på att inspirera, det kommer att gå kanonbra!! Mer svar på kommentarer och mer tips på hur man kan lægga upp sin træning och kost, inte bara før en dag, utan hur man ska lægga upp det før varje vecka! Det hade varit awsome! Kram Felicia 🙂

  Felicia 2014-05-02 12:08:18
  Svara
 • Du är bäst Ida! Vilken otrolig energi, kunskap och motivation du ger varje dag! 🙂 Du gör helt rätt som följer ditt hjärta. Tänkte bara fråga vad som hände med NAKET-podden? Saknar den lite 🙂 Kram Sofia

  Sofia 2014-05-02 11:49:22 http://bliss.devote.se
  Svara
 • Det kommer gå så bra så! 😀 I mina ögon är du den bästa träningsbloggen och du är så inspirerande. Du tar dig tid och svarar på frågor bland kommentarerna och så vidare. 🙂 Du visar träning och hälsa på ett sunt sätt och tycker att du sprider så mycket glädje! Blir alltid glad av att läsa det du skriver! Lycka till, men det kommer gå toppen! 😉

  Neta 2014-05-02 11:37:20 http://netas.nu
  Svara
 • Hej Ida! Jag beundrar verkligen den personliga touch du skapat här i bloggen. Jag blir alltid glad efter att ha kikat in här. Det skall bli så kul när ditt kök är klart och härlig hemmagjord mat (förhoppningsvis) dyker upp här. Kör hårt, jag och många andra, tror på dig! Kram

  Klara 2014-05-02 11:32:40
  Svara
 • Åååh snälla du! Vad gullig du är som tyckte om det jag skrev till dig! 😀
  Det kom verkligen från hjärtat så det känns så himla fint att du gillade det!
  Jag tycker att du gör helt rätt som satsar på det här och säger upp dig från ditt andra jobb. Det kanske är läskigt att sluta men tänk på all tid som du kan ge till något som du brinner för? 🙂

  Du gjorde verkligen min dag också Ida när jag läste det jag skrev till dig. Tänk vad lite fina ord till varandra kan göra!
  Ha en underbar dag idag Ida! 🙂 <3

  Camilla 2014-05-02 11:03:00 http://camillanorman.se
  Svara
 • Hej ida! Ville bara säga att du en en galet bra inspiration. Du lever inte i någon extrem värld med omänskliga tränings- eller kostvanor. Du delar med dig om både motgångar och framgångar och det är just det som gör din blogg/instagram så fantastisk. Det finns så många s.k ”hälso-bloggar” därute som stjälper mer än dom stöttar, TACK för att du är precis tvärtemot dom. Massa kärlek / Ellen

  Ellen 2014-05-02 10:45:05 http://ellenpersson1.wordpress.com
  Svara
 • Kör hårt Ida! Det kommer gå jättebra 😀

  Sofi 2014-05-02 10:29:39
  Svara
 • Hej Ida,
  Tack för en fantastisk blogg! Vill passa på att tacka dig för ditt engagemang bland unga tjejer och för att du aktivt försöker sprida en sund inställning till träning.
  TACK för att du pushar oss unga tjejer till att försöka öka vår självkänsla och se det fina med våra kroppar. Träning handlar om att må bra och det förmedlar du!

  All lycka och värme till dig!

  Luisa 2014-05-02 10:21:35
  Svara
 • Starkt gjort utav dig Ida! Men du gör rätt i det, att du gör ett val efter vad ditt hjärta säger. Och fortsätter du vara lika grym som du varit hittills med allt det du gör kommer du gå långt tjejen! Vi hejar på dig, bästa! 🙂 <3
  Det skulle varit otroligt kul med en Kickstart II 🙂 och fler event exempelvis. Och givetvis uppskattar man alla youtubeklipp som du lägger upp så fortsätt med det! Lycka till med allt, kramar!! <3

  Dzeni 2014-05-02 09:38:27
  Svara
 • Mer recept! och framförallt var man köper ingredienserna. Super kul att du satsar på det su brinner för! 🙂

  Elvira 2014-05-02 08:42:02
  Svara
 • Mer personligt och mer videos från gymmet, alltså med mer vikter/maskiner.
  Och kanske lite mer alternativ för nybörjare. Dina övningar kräver många gånger redan en god grundkondition och stark bål. Alternativ som hjälper att nå dit utan att tappa modet helt:)

  Helen 2014-05-02 08:17:32
  Svara
 • Orkar inte läsa igenom alla kommentarer, så med risk för att någon redan önskat detta så skriver jag det ändå – stretchingvideos där du instruerar samtidigt! 🙂 De videorna du har lagt upp är jättebra, det är bara jobbigt att behöva att titta på skärmen hela tiden för att se när du byter rörelse och hur du gör, och hur jag själv ska göra och vart det ska kännas osv. Svårt att få in ett skönt flow då. Så mer av dina grymma videor med dig som instruerar samtidigt är mitt önskemål 😀 Tack för en grym blogg!

  Amanda 2014-05-02 06:32:38
  Svara
 • Roligt! Mer nyttiga och enkla recept!

  Lollo 2014-05-02 06:23:14
  Svara
 • Hej Ida! Du är verkligen grym,du inspirerar verkligen mig och många andra. Tack så jättemycket.

  Jag älskar att träna. Det är det bästa man kan göra, men även om jag tycker det så tappar jag motivationen väldigt ofta. Jag är inte nöjd med min kropp men jag försöker att vara positiv. Jag är inte överviktig eller något men jag vill ha en fastkropp och en plattare mage. Jag inte tränat på ungefär 2 veckor eftersom att jag har varit förskylld, jag mår verkligen inte bra av det varken psykiskt eller fysiskt. Jag har inte heller varit petig med kosten utan jag har ätit hur mycket godis som helst.

  Det som förstör allt är min kost eller egentligen så är det ju jag. Jag äter ris,pasta,potatis och bröd. Vet inte hur jag ska sluta äta det eftersom att vi äter mycket ris,pasta,potatis och bröd hemma. Men jag har t.ex bytt ut det vita brödet mot mörkt bröd och jag försöker ta mer sallad än ris. När jag väl äter godis så blir jag beroende av det och kan äta det i flera dagar. Jag mår verkligen inte bra av det, jag vill så gärna hitta en lösning.. Jag blir oftast sötsugen direkt efter att jag har ätit.

  När jag tränar så brukar jag träna i 2 timmar. Det är så roligt, tiden bara rinner iväg. Jag tränar alla dagar i veckan förutom på söndag. Jag brukar kombinera både styrketräning och konditionsträning. När jag kör kondition och styrka brukar jag köra kondition i en timme (jag lyckas med att bränna 1000 kalorier varje gång) och sedan styrketränar jag.

  Såhär kan mitt schema se ut:
  mån: ben
  tis: mage+kondition
  ons: kondition
  tors: biceps och triceps
  fre: ridning
  lör: kondition+ben
  sön:vilodag

  Tycker du att jag ska göra några justeringar på mitt träningsschema? Eller ska jag fortsätta som jag gör?

  Anonym 2014-05-02 00:36:57
  Svara
 • Hej Ida, vad modigt! Jag är så glad för din skull!
  Mina favoritinlägg på din blogg är när du svarar på frågor om kost och liknande. Många säger olika saker om hälsa och det är svårt att veta vem man ska lyssna på, men jag har följt dig länge och litar på det du säger. Jag har mycket problem med att balansera vad som är bra för mig och vad jag gör av ytliga orsaker. Du har hjälpt mig ett otal gånger till det bättre! Tack! Fortsätt inspirera till hälsa och välmående framför ytliga ting. Det är så skönt!

  Kram och lycka till <3

  Ida L 2014-05-01 23:36:53
  Svara
 • Hej!
  Jag är en åmålstjej som aldrig varit någon bloggfantast men din blogg följer jag dagligen och det är den enda jag någonsin följt.
  Jag blir så himla glad, inspirerad och motiverad av att läsa den! Jag är mycket intresserad av både kost och hälsa vilket gör din blogg optimal för mig!
  I höstas gick det dock utför med min egen hälsa då jag gick ner en hel del i vikt när jag hade en dålig balans mellan mat och träning. Det har varit ett tufft men lärorikt halvår men är nu på god väg till en bra balans mellan mat och träning.
  Din blogg har varit ett bara stöd på vägen med mycket inspiration och framförallt fylld av positiv energi. Du har ett så sunt sätt att se på allt! Alltid lika kul att läsa dina positiva och peppande inlägg och det ska du ha en eloge för!
  Så jag tycker du gör helt rätt som satsar på detta! Kommer förväntansfullt att fortsätta följa dig. Får så bra tipps på både träning och recept, men framförallt en massa positiv energi och motivation! Lycka till!

  Emelie 2014-05-01 23:07:40
  Svara
 • Wohoo, mer underbara och inspirerande recept 🙂
  Hade varit kul att få lite tips om hur man tränar rätt, till exempel vi som inte är så vana och inte får kontakt med musklerna på rätt sätt
  Superbra blogg, blir så inspirerad 😀

  2014-05-01 22:56:21
  Svara
 • Bästa Ida! Redan nu är du SÅ inspirerande och jag älskar din blogg! Du gör ett grymt jobb redan nu och jag tror på att det kommer fortsätta så. Förhoppningsvis bli bättre nu också. Så fort jag klickar in på din blogg blir jag så himla motiverad. Jag tappar annars lätt motivationen och tänker ”jag tränar imorgon istället”, men så kollar jag på din blogg och inser att om du kan – kan jag.

  Din blogg är grym och just nu kan jag inte komma på något som kan bli bättre. Men du är i alla fall superduktig. Kram

  Tilda 2014-05-01 22:55:10
  Svara
 • Shit vad starkt av dig! Längtar verkligen till mer av din blogg

  Du kan gärna blogga Mer nyttiga mellanmål osv.. Och snyggt träningsmode och bra övningar för mage och ben 🙂

  2014-05-01 22:30:49
  Svara
 • Älskar din blogg och speciellt alla träningspass och recept, men tycker det är rätt svårt att komma ihåg dem och behöva gå tillbaka i arkivet, så skulle bli så himla glad om du ”aktiverade” pinterest på bloggen så att man lätt kan pinna alla bra tips 🙂

  Sanna 2014-05-01 22:10:55
  Svara
 • Hej Ida!
  Du är så modig och inspirerande. Tack för en toppenblogg.
  Det var ett klokt beslut du tog och jag tror det kommer gå alldeles utmärkt för dig. Stort lycka till med alla dina projekt.
  Sluta aldrig med all härlig träningsinspiration, dina recept och mattips får du också gärna fortsätta med (när kommer Ida Wargs hälsokokbok?).
  Tycker du har en bra blandning här på bloggen så kör på bara, du är grym!
  Ha det så bra och ser fram emot att fortsätta följa dig här på bloggen! Kram Jennifer.

  Jennifer À. 2014-05-01 22:10:13
  Svara
 • Hej Ida du är så inspirerande!
  Jag önskar mer kosttips och ”veckomenyer”
  Det skulle även vara intressant att veta lite mer om ”deff” Tacksam för svar! Keep going du är underbar ! 🙂
  Mvh Hanna

  Hanna 2014-05-01 21:11:25
  Svara
 • Grattis Ida!! Det kommer gå fantastiskt bra, låter som ett toppenbeslut 🙂 Jag hittade din blogg för några veckor sedan och är helt fast! SÅ bra du är som har en hälsosam syn på både träning och kost, och kämpar efter personliga mål och inte idealet- tror det är många personer där nere som mår bra av att ta del av din nyktra inställning! Jag skulle personligen gärna uppskatta inlägg med bland annat recept, mental träning/din inställning, hur du lägger upp dina träningspass men även hur vardagsmotionen ser ut osv. och mer av IDA helt enkelt!
  Fortsätt göra vad du gör för det är het rätt! kram!

  Johanna 2014-05-01 21:00:58
  Svara
 • KUL! Helt rätt, det kommer gå super! Stort grattis och lycka till, jag hänger med! 🙂 Kram!

  Moa 2014-05-01 20:32:43
  Svara
 • Du är grym! Vore kul att läsa mer om din kost och tips på mer mat!

  Medina 2014-05-01 20:21:47 http://medinas.blogg.se
  Svara
 • Du är grym Ida och gör helt rätt som satsar på din passion! 😀 Vad jag vill se mer av är vardagsbilder! Gärna mat, vad du pysslar med utöver träningen och sådant. En annan sak jag också skulle uppskatta är en berättarröst i de Youtube-klipp man ska följa med i, ex stretch. Hade underlättat så man slipper stirra på skärmen under tiden 😀 Hela träningspass är också något jag skulle vilja se ännu mer av. Ha det bra och lycka till nu! 😀

  Viktoria 2014-05-01 19:38:54
  Svara
 • Men åh så spännande, vad modig du är! Men bloggen är grym, så det borde gå bra. Lycka till i alla fall! Kram!

  Adina 2014-05-01 19:32:57 http://adinakristina.wordpress.com/
  Svara
 • Jaa! Din blogg är min favorit, läser den minst en gång om dagen och det här beslutet blir jag så otroligt glad av!!! Jag förstår att det är jobbigt att lämna något som tar upp så stor del av ens liv, men jag tror faktiskt att det blir bättre nu när du satsar mer på bloggen eftersom att vi läsare blir så otroligt glada av din inspo!
  Sen ville jag bara säga att jag tycker det är jättekul när du skriver om hur du hade det förr, när du gick i ballet, jag vill väldigt gärna börja med ballet 🙂 även yogaövningar och styrkeövningar. Dessutom tycker jag att det är kul när du berättar om dina tankar om träning och kost, det hjälper mig att förstå varför det är så viktigt och varför du brinner för det du gör! 😀

  Alma 2014-05-01 19:11:20
  Svara
 • heej, jag undrar hur man får en plattare mage? 🙂

  2014-05-01 19:02:23
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har ett enormt träningssug, men jag har fått ont i knäna. Vad ska jag göra för övningar för att stärka upp knäna? Jag älskar att springa! Går det bra att springa fast man har problem med knäna? Du är en stor inspirations källa för mig! Kram Evelina

  Evelina 2014-05-01 18:55:49 http://gottsamvete.blogg.se
  Svara
 • Jag läser din blogg varje dag och får inspiration till ett hälsosammare liv! Jag är nyfiken på hur en ”vanlig träningsvecka” ser ut för dig? Vad och hur ofta du tränar.

  Sandra 2014-05-01 18:55:04
  Svara
 • Tror inte du kommer ångra dig, häftigt att du tar beslutet och att du satsar på det du vill! 🙂 Det sägs ju att man måste våga för att vinna.

  Jag har några funderingar, för det första så undrar jag angående skivstångspasset ni gjorde förra veckan i Kickstart om man kan göra squats med hantlar istället och vad blir i så fall skillnaden? En annan sak jag undrar, som jag inte riktigt vet vart jag har fått det ifrån för det var ett tag sedan, men jag undrar när man tränar magen om man måste eller om det kan vara bra att kompensera med någon ryggövning under samma pass för att stabilisera upp mage/rygg? Antar att det kanske inte ligger något i det.

  Ha en bra kväll och hoppas det går bra med flytten! 🙂

  Maria 2014-05-01 18:51:54
  Svara
 • Superfin blogg!

  lebanezzas 2014-05-01 18:43:28 http://lebanezzas.se
  Svara
 • Vi hejjar på dig Ida! Bra beslut, det här kommer bli jätte bra;) Stor kram!

  FOREVERFIT 2014-05-01 18:26:52 http://www.foreverfit.se
  Svara
 • åh vad roligt, älskar din blogg! Kan behövas lite omväxling i vardagen ibland.

  Malin 2014-05-01 18:23:01
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har länge undrat vad som är skillnaden mellan att ta ett kliv bakåt eller ett kliv framåt i utfallen? Tänkte om det fokuserar på olika muskler eller om det bara är en vanesak? Ha det bäst! Matilda

  Matilda 2014-05-01 18:05:55 http://strongkicks.shapemeup.se/
  Svara
 • Hej Ida! Tack för en väldigt fantastisk bra och inspirerande blogg. Jag är en 14 årig tjej som tränar väldigt mycket löpning och styrketränar även en del. Min fråga är nu om du har ett bra och mättande mellanmål? Son helst går enkelt att fixa efter skolan. Inget direkt komplicerat. Jag skulle bli så glaaaad för svar! Tack på förhand❤️
  Varma träningskramar, Elin

  Elin 2014-05-01 18:03:27
  Svara
 • Hej Ida!

  Ville bara peppa dig i ditt beslut. Moget och vågat att ta ett sådant stort beslut men jag är helt övertygad om att du kommer att lyckas sjukt bra i framtiden. På det sättet du når ut till dina läsare är nog ganska unikt. Jag är inte den personen som brukar läsa bloggar och än mindre skriva kommentarer- men in till din blogg längtar jag efter varje dag och att du väljer att svara på så många kommentarer och frågor du får (bland annat min tidigare i veckan) är så otroligt fint. Tack. Och precis som en person tidigare kommenterade så får man aldrig dåligt samvete av din blogg utan endast PEPP.

  Så TACK Ida för att du väljer att fortsätta utveckla bloggen och det du älskar- att inspirera- för det gör du så otroligt bra!

  KRAM och ha nu en fin fortsatt kväll!

  Lovisa Lindegren 2014-05-01 17:50:36
  Svara
 • Hej Ida! Tack för en väldigt bra och inspererande blogg. Jag är en 14 årig tjej som tränar väldigt mycket löpning men även styrketräning. Min fråga är nu om du har ett bra och mättande mellanmål? Som är bra att äta innan träning, helst något enkelt som går fort att fixa. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på och hoppar istället över mellanmålet idag. Skulle bli så glaaaad för svar!!
  Kram Elin

  Elin 2014-05-01 17:44:46
  Svara
 • Hej!
  Vad modigt av dig, man ska följa sitt hjärta så hejja hejja!
  Jag skulle älska att få tips om sunda recept, äter även laktos och gluten så vore toppen med inspo 🙂

  simone 2014-05-01 17:34:16
  Svara
 • Hej vackra du!
  Först och främst så måste jag tacka dig för att du genom din blogg ger mig massor med inspiration. Något jag skulle vilja se mer av på din blogg är pole dance då jag tycker att det verkar vara en otroligt rolig träningsform! Och så har jag en fråga till dig; är det någon åldersgräns på pole dance? Isåfall vilken? Jag är nämligen under 18 men skulle ändå gärna testa just pole dance.

  Kram! <3

  klara 2014-05-01 17:27:25
  Svara
 • Hi!
  I think you are very inspiring and i follow you on Instagram as well. I had hoped you would write in english on your blog or at least a translation below. That would be awesome, cause it isn’t that funny to read your blog on google translate 😉
  Have a nice day!

  Henriette 2014-05-01 17:10:30
  Svara
 • Hej Ida!
  Du är så grym. Jag sa också upp mig igår för att börja på ett annat jobb där jag har större möjligheter att utvecklas men som är mycket mer osäkert. Har haft ångest o velat i månader men nu äntligen kan jag börja göra det jag brinner för.
  Förstår dina känslor men det kommer gå kanonbra för dig! Du inspirerar verkligen mig i livet både vad det gäller kost o träning men också med dina inlägg om livet och det psykiska. Fortsätt som du gör så kommer du gå långt. Stort lycka till och ser fram emot många grymma inlägg 🙂
  Kramar

  Maria 2014-05-01 17:01:51
  Svara
 • Älskar dig och dina bananpannkakor, mera sånna recept <3

  S 2014-05-01 17:00:55
  Svara
 • Skriv mer om nyttiga, goda och framförallt ENKLA recept 😀 t.ex frukost, eller snacks. Med sånt som man ofta har hemma.

  Och gärna träningsscheman! Tips på hur man ska lägga upp en vecka t.ex. Det vore så hjälpsamt 🙂 Kramis fina Ida.

  Ems 2014-05-01 17:00:02
  Svara
 • Ida du är verkligen grym! Du motiverar mig alltid så sjukt bra och du är en sån fin och bra person, det märker man verkligen! Kollar alltid på kickstart och du är en grym personlig tränare 😀 Läser din blogg varje dag och jag blir så inspirerad till att alltid prova på nya övningar, vilket är sjukt kul! Det behövs verkligen variation i träningen, annars blir det lätt lite trist ibland hihi 🙂

  Ha det bäääst!! 🙂

  Kraam!

  Bina 2014-05-01 16:57:32
  Svara
 • Å va roligt och vågat! 🙂 Det kommer säkert att gå jättebra!
  vad jag saknar på bloggen är lite mer personligt. Lite som i podcastsen som du spelade in med din kompis, jag har bara lyssnat på tre stycken men du va så härlig och personlig där! I bloggen så tycker jag ibland att det blir lite för formellt, i form av svar på frågor och övningar. Sen så är det ju en träningsblogg så klart det ska vara massor av träning!

  Något som jag tycker är grymt med PT fia är att hon verkligen berättar för sina läsare när det är något som är sponsrat, ett sponsrat inlägg, en produkt som hon har blivit sponsrad med. Jag gissar på att du får en hel del saker också, men det vore gött att få veta vad du blir sponsrad med. Alltså om du nämner det i bloggen så vore det bra om du skriver ”sponsrad av”. Det gör dig mer trovärdig.

  Kämpa på!

  Thea 2014-05-01 16:56:02
  Svara
 • Många många många enkla men goda recept 😀
  Bra mag och ben övningar och sånt 😀

  2014-05-01 16:46:45
  Svara
 • Hej Ida! Du förtjänar verkligen all bra feed back som du får, din blogg är jätte inspirerande! Jag skulle gärna vilja läsa mer om mat,kost,recept eftersom jag tycker det är en svår del inom ”hälsa”! Annars så ska du fortsätta som du gör! Ha det bra.

  sofia 2014-05-01 16:42:02
  Svara
 • Hej Ida!

  Har bara läst din blogg i ett par månader (uppmärksammade dig iom Kickstart) och måste bara säga att du är jätteinspirerande! Jag älskar att du är så sund i ditt tänk och i din livsstil. Keep up the good work och fortsätt precis som du gör!

  Emelie 2014-05-01 16:41:50
  Svara
 • Hej Ida! Har nyss hittat hit till din blogg och jag måste bara säga att du inspirerar sjukt mycket! Jätte roligt att du tänker lägga all din tid helhjärtat på detta nu framöver, du inspirerar på ett unikt sätt! Jag har själv ätit gluten- och mjölkfritt under ett år för att min tarm läckte precis som din. Jag känner verkligen igen mig i det du säger och det har också hjälpt mig grymt mycket med att sluta äta dessa produkter. Dock har jag nu på senaste tid börjat fuska och jag känner att magen verkligen inte mår bra av det, därför har jag några små funderingar som jag gärna vill veta hur du löser. För dessa är orsakerna till att jag har börjat fuska.

  – Hur löser du situationer där du blir spontant hembjuden till en vän för middag och du vet att hon inte äter eller har gluten/mjölkfria produkter? Och hur löser du det när du till exempel går långa dagar på stan och ska fika med vänner? Jag bor i en liten stad som har väldigt få fik och restauranger med gluten- och mjölkfria produkter…

  – Hur gör du de kvällar då du känner för att gå ut och festa? Som jag förstår finns det många alkoholdrycker som innehåller gluten, socker osv. Hur löser du det? Och hur funkar ”fyllekäket” som man så gärna vill stoppa i sig?

  Har så himla svårt att motstå att säga ”nej men det går väl bra, det är ju bara för den här gången” och sen blir det flera gånger iallafall. HJÄLP.

  Förresten, en liten sidofråga, varför avstår du från sojaprodukter? 🙂

  Carolina 2014-05-01 16:21:43
  Svara
 • Roligt 🙂 jag vill se mer hemmalagade recept. Gärna på varm mat, är trött på sallader, haha 😉

  Lina 2014-05-01 16:09:50
  Svara
 • Modigt av dig, men det är inget osäkert val. Vi finns här! Jag skulle vilja se mer på youtube, för jag älskar dina pass. Dina ”svar på kommentar” är roliga att läsa. Även mer personligt skulle vara intressant. Det är riktigt bra som det är! Fortsätt som du gör helt enkelt. Kram

  Erika 2014-05-01 16:07:49
  Svara
 • Lycka till! Är säkert på att det kommer att gå riktigt bra, du ger upp tryggheten för friheten och det är värt så mycket mer. Ett jobb är egentligen en ”falsk trygghet”, även om det är bra att kunna luta sig emot medan man bygger upp något eget som kan generera den inkomst man behöver.

  Patrik 2014-05-01 15:59:32 http://patrikludvigsson.se
  Svara
 • Vad glad jag blir!! Älskar din blogg och dig så ser verkligen fram emot det. Kommer följa dig genom resan, med glädje;) Tack och kram!

  Amanda 2014-05-01 15:54:31
  Svara
 • Hej!
  Vilket beslut, jag förstår att det har varit svårt. Men det du gör på bloggen, instagram, youtube osv. gör du väldigt bra så det kommer säkert gå hur bra som helst! På din blogg får du gärna posta mer gröna, näringsboostade recept – den enligt mig roligaste läsningen på en livsstilsblogg. Kram Sara

  Sara 2014-05-01 15:43:10
  Svara
 • Bra jobbat med bloggen! Fortsätt med ditt engagemang 🙂

  Skulle vilja be dig om en kort tjänst eftersom du är så träningsintresserad.
  Jag och min kollega genomför en kort studie om träning och matvanor.

  Skulle du kunna fylla i den här enkäten som tar cirka 2 minuter?

  Länken dit: https://docs.google.com/forms/d/1d7N-KlHMzreS8-Yh1Rn6uFubh1HfthKClNmEu099Ldg/viewform?usp=send_form

  Anonym 2014-05-01 15:41:30
  Svara
 • Gud så häftigt att du vågar det. Grattis och lycka till med allt! Kommer helt klart hänga kvar som läsare. =)

  Sarah 2014-05-01 15:14:23 http://sarahadolfsson.wordpress.com
  Svara
 • Det tror jag att det kommer gå alldeles utmärkt! Stort lycka till!

  Maria 2014-05-01 15:11:25
  Svara
 • Hej Ida!
  Jättemodigt av dig och lovar att vara med dig hela tiden, din blogg är så himla bra och inspirerande så vill verkligen inte lämna! Jag som är discodansare hade tyckt det var kul om du kunde ge lite tips, berätta lite om din tid som discodansare och kanske övningar för bättre hopp,vad man ska tänka på på dansgolvet osv. Sedan andra tips på tex hur man minskar sötsuget. Din blogg är jättebra så håll kvar vid detta! Röstade även på dig på årets blogawards. Önskar dig all lycka!
  Ha det bra, kram 🙂

  Nathalie 2014-05-01 14:46:16
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt