Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ATT HITTA ETT LUGN I KAOSET

keep calmkeep calm1

Så har min morgon sett ut.

.

Inte alltid lätt att hitta lugn i ett flytt- och renoveringskaos men lite yoga i garderoben och sedan njuta av typ den godaste smoothien jag smakat, funkade toppen. Bra start på denna första maj!

.

Idag blir det fix i lägenheten och mys på stan med en fin vän. Blir nog ingen träning idag eftersom jag har den sjukaste träningsvärken efter de 2 sjukaste passen! Fick sådan feeling på gymmet i veckan och sådan bra kontakt med mina muskler att jag helt enkelt inte kunde sluta träna. Så jäkla härligt att komma i ett sådant flow! Så det blir till att vila och mata de små musklerna idag så att de bygger upp sig själva och blir starkare.

.

Hur firar ni första maj? Någon som firar med träning? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Jag har skrivit på tenta. Gått på promenad och tränat på gymmet! 😀

  Neta 2014-05-01 20:59:21 http://netas.nu
  Svara
 • Hej tack för en superhärlig blogg!
  Undrar bara om du vet om pasta gjort av brunt ris är ett hälsosamt val? för jag äter inte gluten och försöker hitta andra hälsosammare alternativ… äter mycket quinoa men kan ju inte äta det varje dag 🙂 Så om du har några tips 🙂 Tack kram

  Sofia 2014-05-01 19:04:17 http://sofiahager.wordpress.com
  Svara
 • Hej!
  Jag är 00:a(14 år i år) och älskar träning.
  Jag brukar springa en runda och ta tiden på den, förbättrar mig och blir jätteglad MEEN egentligen vill jag inte alls ta tiden. Jag är så rädd för att misslyckas och att dem 3/4 siffrorna på telefonen ska vara dåliga. Så jag känner mig tvingad till att ta tiden annars känner jag mig dålig:( Det är gjort så att jag har tappat suget till att springa lite för att jag känner mig tvingad till att slå mitt rekord igen/springa på samma tid.
  Egentligen vill jag ju inte:(
  Har du tips på hur jag kan tänka/göra?

  Linn 2014-05-01 18:40:07 http://linngoranssons.blogg.se
  Svara
 • Hej! Jag är en 00:a(14 år i år) och gillar att träna väldigt mycket.
  Ibland springer jag en runda och tar tiden. Jag slår mitt rekord ibland o tycker det går bra MEEEN är så himla rädd för att det ska gå dåligt och dem 3/4 siffrorna på telefonen ska visa dåligt. Därför vill jag egentligen inte ta tid, jag känner mig tvingad till att göra det för att annars känner jag mig dålig. Det har gjort så att jag nästan har tappat lusten till att springa och känner att jag måste ta tiden, men ändå inte vill:(
  Har du några tips hur jag kan tänka och hur tycker du jag ska göra?

  Linn 2014-05-01 18:31:18 http://Linngoranssons.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida! Tack för en väldigt bra och inspirerande blogg! Jag är en 14 årig tjej som tränar väldigt mycket löpning och styrketränar även en del. Min fråga är om du har något bra recept på ett enkelt och mättande mellanmål? Helst något som går enkelt att fixa ihop efter skolan. Inget direkt komplicerat. Idag vet jag inte vad jag ska äta och hoppat istället över mellanmålet. Skulle bli så glaaaad om på svar. Tack på förhand ❤️
  Varma träningskramar, Elin

  Elin 2014-05-01 17:53:48
  Svara
 • Startade dagen med ett morgonpass på gymmet kl 07.30, var jag och fyra tappra själar till som var där 😉 Sen blev det en smarrig smoothie bowl och ett besök hos syster och systersönerna. Nu ska jag sätta igång med kostrådgivningspluggande resten utav dagen! 😀

  Sofie 2014-05-01 14:13:37 http://be-sofit.blogspot.co.uk
  Svara
 • Löpning och mango frapino på espresso house 🙂 bra motivation för dagens uppgift: arbetssökande.

  Arw 2014-05-01 13:32:43
  Svara
 • Jag firar dagen med att jobba 😉
  Vilodag idag då det laddas för terrängloppet Spring Cross på lördag! 18 km upp å ner, utmaning!!:)

  Linda Assarsson 2014-05-01 13:05:21 http://lindaassarsson.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida! Jag vill börja med att säga att jag älskar din blogg, den är grym och du är grym!
  Det skulle vara jätte kul om du villa göra ett inlägg på vad man behöver för att ha ett ”hemma gym”. Liksom vilka saker räcker? Jag tränar mycket hemma och det skulle vara till stor hjälp om du gav förslag. Du får gärna ge förslag på träningspass man kan göra själv hemma också 🙂 Kram <3

  Frida 2014-05-01 12:20:00
  Svara
 • Jag ska nog dra iväg till gymmet idag & köra ett pass! Blir nog mage & bål idag, känns sjukt skönt att du peppar oss läsare så mycket! Duu är bäst ida, kram!! ❤️

  2014-05-01 11:55:21
  Svara
 • Åh vad jag inte klarar flyttkaos. Jag flyttade senast i somras. På mindre än två dagar var allt uppackat och klart, och då jobbade jag 14-22 om dagarna. Haha. Avskyr att bo i lådor så vill alltid ha upp allt så fort som möjligt. Sen gjorde det ju inte så mycket att jag hade tillgång till lägenheten en tag innan jag flyttade in så hade mätt upp och visste exakt var allt skulle hamna när jag väl flyttade in. =)

  Sarah 2014-05-01 11:38:06 http://sarahadolfsson.wordpress.com
  Svara
 • Hej Ida.
  Jag vill börja äta hälsosammare och träna mer regelbundet. Inte för att gå ner i vilt utan snarare gå upp i vikt och så att jag mår bättre. Har du några tips?

  Emma 2014-05-01 11:33:57
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Ja ät bra mat regelbundet och styrketräna. För mig hjälper bra och ren mat ca. 6 portioner/dag. Sedan att införa mer bra fetter i kosten som kokosolja, avokado, nötter och frön. Testa att skippa långdistans cardio och satsa på tyngre styrketräning och intervaller.
   Kramis

   idawarg 2014-05-01 11:46:39
   Svara
 • Det är så himla skönt att läsa om ditt sunda tänk om träning och dig själv Ida!
  Du har inte ork till träning= Du pressar dig inte till något din kropp inte orkar.
  Du flyttar= Gör yoga i garderoben för att få lugn och ro.
  Det är så himla skönt att höra om någon som faktiskt lyssnar på sig själv tycker jag. Orkar man inte så orkar man inte 🙂 Jag blir alltid as-peppad på träning när jag kommer in här. Men aldrig så att jag får ”dåligt samvete” om jag inte tar mig iväg! Det är ingen prestationsångest på din fina blogg och det är så jäkla skönt!
  Förövrigt så blir det barnkalas snart och sen träning ikväll för mig 😉
  Ha en jättefin 1:a maj!

  Camilla 2014-05-01 11:24:13 http://camillanorman.se
  Svara
  • Svar på Camillas kommentar.

   Men å vad jag blir glad av att höra det här. Det är verkligen den känslan jag vill förmedla men det är inte lätt alla gånger. Tack för att du delar med dig och ha så kul på kalaset 🙂 Kram på dig <3

   idawarg 2014-05-01 11:48:22
   Svara
 • Hej Ida!
  Du har gjort ett klipp där du använder ett handtag i kabelmaskin och roterar bålen samtidigt som du drar. Kan inte hitta det på din youtube-kanal. Vet du vart jag hittar det? Tack för en inspirerande blogg!

  Yllan 2014-05-01 10:53:05
  Svara
  • Svar på Yllans kommentar.

   Oh det kanske jag har. Den övningen är i alla fall GRYM! Ska se om jag kan hitta den, annars så får jag se till att göra en ny 🙂

   idawarg 2014-05-01 11:49:09
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind