Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HUR GÅR DET MED MAGRUTORNA?

DELTAGARE VECKANS UTMANING20140426-094158.jpg20140426-094210.jpg20140426-094146.jpg

Nattstad.se/biiina

Elinth.myshowroom.se

byannam.se

http://fames.se/emeliejansson/

halsansvarld.spotlife.se

fridakajlov.devote.se/

malinjoannag.spotlife.se

josefineriksson.blogg.se/

nattstad.se/sarathorsen

johannaolssons.forme.se

malin.jakvan.com/

lojsans.se

nattstad.se/sannamatildabohman

madelue.blogg.se/

fitspoos.blogg.se

caroliness.blogg.se

malin.jakvan.com

Nattstad.se/emmasworkouts

johannaandersson.shapemeup.se

malinquist.blogg.se

nattstad.se/wictoria

nattstad.se/JasmineB

fridamandersson.blogg.se

.

Shohoo vilket drag det är på vecakns utmaning. Älskar att kolla in på vår hashtag #wargpower för att kolla in er träning och hur det går. Ni är så grymma! Har det gått bra med alla sit ups denna veckan? Själv är jag klar och har sjuk träningsvärk i lilla magen 🙂

Många har frågat mellan vilka dagar utmaningen gäller och det är mellan måndag-söndag, så ni har en hel vecka på er.

Just nu sitter jag och njuter av en hotellfrukost och ska ta mig en kaffe för att kolla in i alla era bloggar som deltagit under veckan. Bästa studen på hela veckan 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej!
  Jag är 14 år gammal och har ett problem , jag mår så otroligt dåligt p.g.a. min vikt , Jag är extremt tjock om man jämför med alla mina jämnåriga kompisar. jag är 164 cm lång och väger ca. 54-55 kg. Jag tränar 9-11 ggr i veckan var av 2 ggr är skolidrotten och resten är styrketräning hemma (styrkepass med kroppsvikt som motstånd) jag får extremt dåligt samvete om jag skippar ett träningspass eller äter något onyttig. jag har försökt att äta nyttigt och äter aldrig(extremt sällan) chips , godis , läsk ,och ljust bröd. jag äter heller inte smör och dricker bara lättmjölk och lättyoghurt. för några månader sedan vägde jag 56 kg så jag har alltså gått ner en del men har oxå en lång bit kvar till min mål vikt som är 50 kg.
  hur ska jag äta och träna för att bli smal?

  Linnea 2014-04-27 22:07:02
  Svara
 • Om man har en bred rumpa man inte är nöjd över, hur ska man träna då? Tack för en inspirerande blogg, kram 🙂

  Maria 2014-04-27 18:50:08
  Svara
 • Du glömde min med 🙂

  Sabina 2014-04-27 12:31:04 http://Nattstad.se/biiina
  Svara
 • Du har glömt mig med :/

  Sabina 2014-04-27 12:29:46 http://Nattstad.se/biiina
  Svara
 • Du glömde min blogg…

  Elin 2014-04-27 11:49:58 http://Elinth.myshowroom.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind