Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HUR FÅR JAG BORT CELLULITERNA?

SVAR PÅ KOMMENTARHej Ida! Jag tränar några gånger i veckan på gym och jag brukar även vara ute och springa. Min kropp är normal stor men tyvärr har jag celluliter på magen, kan du tipsa hur man får bort dom och hur man får bort det lösa ”fläsket” på magen.
Kram!

SVAR: Hej fina du!  Jag personligen upplever att mina celluliter syns mindre när jag har lägre fetthalt och äter en sund, ren kost och styrketränar. Jag såg stor skillnad på mina ben bara av att utesluta socker ur min kost. Att börja styrketräna är guld och var inte rädd för att lasta på vikter för det kommer forma din kropp och göra den mer fast vilket jag tycker minskar synligheten av celluliter. Sedan så är det så att ca 99% av alla kvinnor har celluliter och de går oftast inte att få bort helt och det är inget man ska skämmas över! Ät bra och ren kost och träna/motionera regelbundet och var nöjd med dig själv! Du är helt fantastisk glöm inte det! Kram Ida

.

Styrketräning is da shit! 😉

20140318-084939.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Hej Ida!
  Har du några grymma tips på hur man tränar sina vader?

  Kajsa 2014-04-27 09:14:12
  Svara
 • Jag kan tänka mig att du alltid får frågan, men hittar inte exakt det jag söker i din blogg när jag letade. Men kan du inte ge mer exempel på god kost? Jag vill gärna ha mer recept eller så, jag kan inte äta fisk. Så vad ska jag äta istället? Tycker det är svårt att hålla en ren kost när jag inte kan något om det.
  Blev en strulig fråga, men hoppas på att du kan besvara den

  Frida 2014-04-26 17:15:06
  Svara
 • Hej! Jag är en 15 årig tjej som är 1,70 och väger 68 kg (är ganska mullig) jag lider av mullig) jag lider av sköldkörtel problem så gör att min kropp förbränner långsammare än normalt! Jag försöker äta så nyttigt det går och försöker träna hemma! Men jag har inte så bra koll och undrar om du har några tips vad man ska tänka på när man går ner i vikt i min ålder 🙂 / Linnéa

  Linnea 2014-04-25 22:59:40
  Svara
 • Hej jag är en 15 årig tjej som är runt 1,70 com lång och väger ungefär 68 kg (är ganska mullig), jag lider av sköldkörtel problem som gör så att jag förbränner långsammare en normalt. Jag försöker äta så nyttigt som möjligt och försöker träna hemma för att tappa lite kilon. Men har inte så bra koll och undrar om du har lite tips som kan hjälpa mig eller något som jag ska tänka på när jag försöker gå ner i vikt:)/ Linnéa

  Linnea 2014-04-25 22:52:19
  Svara
 • Jag skulle jättegärna vilja ha lite bra tips på övningar för att få snygga, starka och definerade axlar. Älskar din blogg! 🙂

  Lisa 2014-04-25 21:36:44
  Svara
 • Hej Ida! Jag hade tänkt att börja äta bättre och hålla mig till din kost och matvanor för att de verkar energirika och bra men först har jag några frågor:
  1. Ska man utesluta mejeriprodukter helt eller är det bara att äta/ dricka laktosfritt?
  2. Om man ska steka någonting i stekpanna vad använder man då till stekningen, eftersom jag antar att jag inte skall använda margarin.
  3. Hur är det med russin är det okej att äta.
  4. Mjöl och havregryn ska vara glutenfritt? Är det något annat också?
  5. Är det okej att dricka juice som till exempel Bravo/ Tropicana/ Proviva?
  Tacksam för svar. Kram 🙂

  emma 2014-04-25 20:06:00
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag är en tjej på 17 år och har alltid varit lite mullig, men tyvärr så har det blivit värre med åren. 🙁 Jag skaffade mitt gym kort förra året och har försökt många gånger att träna och äta bra. Tyvärr så håller det max 2 veckor innan jag lägger av. Nu är jag inne på min 4:e vecka och det känns bra faktiskt. Jag äter ungefär 1300 kalorier och gymma ungefär 3-5 gånger i veckan varav cardio och styrketräning. Jag äter mycket fisk, ägg, havregryn, sallad och dricker 1-2 liter vatten om dagen. Jag undviker snabba kolhydrater så som vitt bröd, vitt ris, pasta etc. Min fråga då, är det nåt jag kanske gör fel då jag inte ser någon skillnad eller det kanske tar några månader innan man lägger märke till det? :))
  Kram Maria!!

  Maria 2014-04-25 18:51:31
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Du äter alldeles för lite låter det som. Vet inte hur mycket du väger, men en kost med så få kalorier låter inte alls bra. Din kropp kommer hamna i svältläge. Dessutom vänjer kroppen sig. Så att nån gång i veckan äta ex 2000kcal är bra för att ”chocka” kroppen och inte vänja sig. Testa käka 1700kcal så kommer du att må mycket bättre och kommer ändå kunna gå ned i vikt. Lycka till! 🙂

   Ida 2014-04-25 20:42:27
   Svara
 • Hej Ida och tack för en underbar och inspirerande blogg!
  Jag är en tonårstjej med ett problem som sänker min självkänsla väldigt mycket. Jag har väldigt små bröst för min kropp och jämfört med alla andra tjejer i min ålder. Jag försöker att tänka att alla är olika och att det kanske beror på att jag tränar mycket, men det hänger ändå alltid över mig och får mig att må dåligt.
  Har du något bra man kan tänka eller göra för att sluta må dåligt över det, eller kanske något man kan träna för att få större bröst?
  Kram

  Karolina 2014-04-25 17:24:35
  Svara
  • Svar på Karolinas kommentar.

   Tänk på alla fördelar du har med små bröst! De är inte i vägen, de tynger inte din rygg och du kan faktiskt gå i linnen utan BH! Kolla bara på ex många catwalks! Du ska älska din egen kropp och dina små bröst! Dessutom finns det killar som älskar små bröst. Jag är snart 23 och har små bröst pga att jag tränar så mycket, men får alltid positiva kommentarer av killar när jag själv blir nojjig. Små bröst kan vara riktigt snyggt! 🙂

   Ida 2014-04-25 20:46:01
   Svara
 • Halloj Ida! Tack för riktigt bra blogg med intressanta och lärorika inlägg varje dag 🙂
  Jag tänkte fråga dig om träningstips. Jag märker att min nacke är väldigt svag, främst blir jag trött och gamnackig när jag löper, jag orkar liksom inte hålla upp huvudet känns det som, har du tips på bra övningar? Samt bra övningar för nedre magmuskler, typ under naveln, det är där min hållning faller ihop när jag blir trött.
  Vore väldigt tacksam för tips på övningar så jag kan fortsätta utveckla min träning 🙂

  Återigen tack för en grym blogg!

  Victoria 2014-04-25 16:49:52
  Svara
  • Svar på Victorias kommentar.

   Hej fina du och tack snälla 🙂 Nacken är svårt att säga eftersom jag skulle behöva se. Jag har haft en del problem med nacken och för mig har det hjälpt enormt mycket av att stärka upp ryggen och axlarna och stretcha bröstet. Du hittar grymma övningar på min youtubekanal för inre/nedre magmusklerna (Inner core) och öven rygg där. Glöm inte prenumerera :)… http://youtube.com/idasfitness

   idawarg 2014-04-25 17:02:08
   Svara
 • Hej Ida! Jag undrar om du har någon bra spotifylista du brukare träna till med bra peppande musik? 🙂

  Lovisa 2014-04-25 15:00:24 http://lovisato.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind