Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RAW CLARITY CLEANSE

Igår lunchade jag med fina Filippa. Jag vet inte hur, var eller när jag träffade henne för första gången utan jag vet bara att det sa klick. Så kul när man träffar sådana människor som man bara inte kan sluta prata med.

Filippa är en superduktig tjej som jobbar med kostrådgivning och hälsocoachning och nu har hon även släppt en juiceprogram som heter Raw Clarity Cleanse. Så snyggt och så välgenomtänkt, man känner att allt är gjort från hjärtat och med kärlek. Juicerna är väl ihopsatta och alla varor är ekologiska. Jag själv ska testa cleansen i början av maj och kommer skriva om det då.

Är ni intresserade och vill veta mer om varför man gör en detox/cleanse eller hur det går till kan ni läsa om det HÄR.

.

rawfoodrawfood1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • TACK Ida!!! xoxo

  Filippa 2014-04-24 20:48:33
  Svara
 • Åh detta lät jätteintressant!

  Ekochic 2014-04-24 16:42:15 http://ekochic.se
  Svara
 • Hej Ida, tack för en superblogg! vad tycker du om onani? Jag har hört väldigt mycket negativt om det, och speciellt att man får sämre självförtroende, att man blir mindre social, och att träningen inte tar lika bra. Stämmer det?

  Anna 2014-04-24 12:33:52
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej Anna! Det har jag aldrig hört och det tror jag absolut inte stämmer. Självförtoende och träningsresultat tror jag beror på helt andra saker.

   idawarg 2014-04-24 16:39:20
   Svara
 • Hej fina du! Du inspirerar så. Jag behöver verkligen hjälp. Har gett mig f*n på att bli hälsosam och stark. Men är rena djungeln. Behöver stärka min rygg, bål o ärmar. Snälla vilka övningar ska jag använda mig av??(har ont i ryggen så kan inte lyfta för tungt) sen hjälp mig hur man äter mejerifritt. Vad kan jag äta istället? Kram på dig!

  Wendela 2014-04-24 09:25:32
  Svara
  • Svar på Wendelas kommentar.

   Hej fantastiska du och tack för kommentaren 🙂 recept under headern. Fler recept kommer definitivt. Kramis

   idawarg 2014-04-24 16:37:59
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind