Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KICKSTART – AVSNITT 6

Missa inte nya avsnittet av Kickstart som kom ut idag med massa härlig ”rumpinspirationsträning” 🙂

Dagens pass är mycket jobbigare än vad det såg ut i programmet och tycker verkligen ni borde testa det.

.

Kör alla dessa övningar i följd utan vila. Vila sedan 1 min och kör 5 varv.

20 squats med skivstång.

20 Sidosteg med gummiband.

20 utfall med skivstång.

20 höftlyft med vikt.

20 raka marklyft.

.

Är ni osäkra på övning och teknik så kolla filmen nedan. KÖR HÅRT!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej ,undra om man kunde få receptet på den nyttiga glassen som du gjorde på Saras dag, den såg så god ut

  Alva Ekblad 2014-04-25 22:10:01 http://Www.allaboutalva.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Tack för en jättetrevlig blogg! Fantastiskt med så mycket träningsklipp och extra plus i kanten för att du har en sund inställning till träning!

  Jag gjorde rump-passet här ovan och nu dagen efter har jag träningsvärk i framsida lår och inte i rumpan. Betyder det att jag inte fått rätt kontakt med rätt muskler i övningarna? Har sedan tidigare rätt starka rumpmuskler, men är det verkligen meningen att det ska kännas i framsida lår efter detta träningspass?

  Tacksam för svar! Kram!

  Ebba

  Ebba 2014-04-25 11:35:03
  Svara
 • Hej ida! Finner så otroligt mycket inspiration i din blogg, både när det gäller mat och träning. Jag har tränat regelbundet och hårt nu i snart 2 år. Jag mår så mycket bättre nu mot vad jag gjorde förut. Jag har själv haft ganska krånglig mage så ja försöker undvika gluten och mjölkprodukter så gott det går. Beundrar dig som sjutton som kan hålla bort det hela tiden. Det som jag har satsat på mest å tycker mycket om är löpningen. Har som mål att springa ett halvmarathon. Men när jag springer så bildas det så otroligt mycket slem i halsen så det blir dubbelt tyngre och jag nästan börjar må dåligt. Har du någon erfarenhet av dethär? Kan det bero på gluten eller mjölkprodukter? Skulle vara tacksam för svar.

  Kram!

  Anna 2014-04-24 18:03:31
  Svara
 • Hej Ida! Tack för en helt fantastisk blogg, har precis börjat följa dig men kommer definitivt stanna! Du verkar vara en så himla vettig och härlig tjej, så kör på och gör din grej, du är en klippa! Har en liten fråga. När jag styrketränar har jag oftast ganska lätta vikter och kör varje övning 5 set med 20 reps i varje. Har börjat lite med tabata när det gäller cardioövningar, är det bättre att köra tabata även vid styrketräningen eller ska jag fortsätta köra på som jag gjort innan? Det blir färre reps när jag kör tabata men samtidigt så känner jag ju ändå att det tar och jag fusk-vilar inte eftersom klockan tickar… SÅ, min fråga är alltså vad du tycker att jag borde satsa på?

  Johanna 2014-04-23 23:05:41
  Svara
 • Hej Ida! Först och främst- TACK för en grym blogg. Har precis börjat läsa den och är i stort sett beroende! Du ger mig inspiration till både bra mat och träningsövningar. Efter varje gång jag läst din blogg får jag sug på att träna! 🙂

  Jag har sett att du äter gluten och mjölkfritt. Var det helt för att din kropp inte mådde bra av det eller var det även av hälsoskäl (att gluten och mjölk är dåligt för kroppen)??

  Kan du fortfarande dricka soyaprodukter och havremjölk samt mandelmjölk? Och varför valde du helt bort mjölken och inte bara laktosen?

  Blev så himla nyfiken och intresserad!

  Verkligen TACK för din inspiration och för att du har fått mig att blir riktigt sugen till att gå ut och träna!

  Lovisa 2014-04-23 22:01:09
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Hej fina du och välkommen hit 🙂 Tack snälla för dina ord, de värmer verkligen! <3 Svarar på din kommentar i ett inlägg då flera undrat samma så håll utkik 🙂 Kramis

   idawarg 2014-04-23 22:14:12
   Svara
 • Hej! Jag började träna seriöst efter julen då jag säkert vet att jag vill jobba med min kropp i framtiden. Jag tränar ungefär 6 dagar i veckan och äter bättre än någonsin och jag mår riktigt bra! Lagt allt festande på hyllan och så vidare. Men det går segt med resultaten! På en dag äter jag: gröt, frukt, lunch, ägg, kvarg, en middag och kvarg. Äter jag fel? Måste jag plocka bort kolhydraterna?

  Tacksam för svar då jag är osäker och många säger olika. En nära vän säger att jag i princip måste plocka bort alla kolhydrater medan en annan säger att jag ska äta det varje dag.

  Lisa 2014-04-23 21:48:13
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Hej fina du! Härligt att du kommit igång med träningen. Jag rekommenderar absolut inte att ta bort kolhydraterna och speciellt inte när du tränar så mycket. Det är ett grymt bra bränsle för kroppen. Dock så se till att välja de bra kolhydraterna. Svårt att ge dig råd då jag skulle behöva se exat hur du äter och tränar. Mitt bästa råd är att äta bra och hälsosam mat och träna på så kommer du få en stark och hälsosam kropp och må bra vilket är det viktigaste. Glöm inte heller att jobba på självkänslan. Tips på bra mat (enligt mig) hittar du här i bloggen 🙂 Kram Ida

   idawarg 2014-04-23 21:56:20
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind