Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TILLBAKA EFTER VILA + GOD LAXSALLAD

Puh, jag har precis kommit hem från mitt första gympass på 5 dagar! Har verkligen använt påsken till att vila, så det var med pirriga ben jag gick till gymmet idag! Efter en så lång vila känns det helt underbart att lyfta igen och man märker hur mycket mer kraft och ork man har! UNDERBART!

Det blev ett riktigt tungt ben/rumppass med alla mina favoritövningar som jag berättar mer om imorgon. Nu ska jag ägna mig åt att mata och vila min lilla rumpa och ben så de växer. Har lagat en sjukt god sallad som jag sitter och äter just nu och sedan blir det efterrätt.

.

RECEPT LAXSALLAD

130g Stekt lax, getost, babyspenat, ruccola, avokado, paprika, gurka, rödbetor. Stekte laxen på svag värme i ekologisk kokosolja och kryddade med havssalt och peppar. Som dressing pressade jag en hel citron över och kryddade med örtsalt.

.

Alla grönsakerna förutom rödbetan var ekologiska. Wohoo, första gången jag lyckats få tag på så mycket ekologiska grönsaker. Jag vet inte om jag inbillar mig, men det känns som att de ekologiska grönsakerna smakar mer?

Sedan kom jag också på en grymt smart grej idag. Istället för att köpa fryst lax så tänkte jag lyxa till det med färsk lax från fiskdisken. När jag fick min lax så ser jag fick 5 g mer än den frysta och att den endast kostade 13kr?! Både billigare och godare än både fryst lax och till och med tonfisk. SÅ har ni en fiskdisk i er mataffär, kolla in de priserna istället 🙂

.

Nu ska jag sluta babbla och bjuda på denna fina matbild…

salmon salad

Haha, gillar ni min tallrik? Haha har fortfarande inget kök så ni får stå ut med min fina rosa plastbur en vecka till 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Jag måste bara fråga, äter du någonsin ex. smågodis, chips, glass (ben & jerry ex)? Jag själv är ju sådan att jag gör det ibland, i lagom mängd är det gott om jag tänker chips och smågodis, glass kan jag väl äta hur mycket som helst av 😉 haha, nja..

  Agnes Åberg 2014-04-23 22:22:48 http://agnessan.horseworld.se
  Svara
 • Haha. Så ser i princip alla mina måltider ut, i matlåda alltså. Jag bor mer eller mindre på jobbet så intar majoriteten av mina måltider här. Men är i alla fall noggrann och har med mat numera och trycket inte bara en Reese’s till lunch eller middag. Jobbar man i en godisaffär blir det lätt småplock, men har lyckats hålla mig borta från det för det mesta nu faktiskt. =)

  Sarah 2014-04-23 15:24:33 http://sarahadolfsson.wordpress.com
  Svara
 • Hej Ida,

  Jag ska börja köra detox och började igår (ska gifta mig på 44 dagar och vill rensa ut lite inför bröllopet). Har koll på maten, men kan du tipsa om träningsformer samt kostprodukter du har testat som funkar?

  Här ser du hur jag har börjat 🙂
  http://fourmonthstowedding.blogg.se/2014/april/sista-rushen-nu.html

  Har lite smått ont i huvudet redan, haha

  Tacksam för svar,
  MVH
  Neda

  Neda 2014-04-23 13:26:38 http://www.fourmonthstowedding.blogg.se
  Svara
  • Svar på Nedas kommentar.

   Hej Neda och vad kul med bröllop. Du hittar gryma träningsprogram på min youtubekanal http://youtube.com/idasfitness som du kan följa och här på bloggen hittar du all info om mat. Jag rekommenderar endast bra, ren och varierad mat. Under kategorin Holistic hittar du alla tillskott jag rekommenderar. Kram Ida

   idawarg 2014-04-23 14:22:37
   Svara
 • Hej Ida!
  Jag har en fråga angående kokosfett. Vad är det för skillnad på kokosfett och kokosolja? Är det bra att använda det där silvriga paketet ”cocos”? Jag har för mig att det fettet är härdat..?
  Tack för svar! Du är grym, Ida!

  Jenny 2014-04-23 07:08:45
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Hej Jenny! Det silvriga paketet i mataffären är inget bra fett då det är behandlat och härdat. Där emot är kallpressad ekologisk kokosolja grymt och innehåller massa bra näring och fetter som gör gott för kroppen. De är ofta förpackade i glasburkar och finns i vissa mataffärer, hälsokostaffärer eller finns att beställa här http://idawarg.vitamera.se

   Kram Ida

   idawarg 2014-04-23 14:27:23
   Svara
 • Hej! Jag undrar vad din åsikt är om yourtea.com ? Jag har tänkt att prova det med 14 dagar men jag undrar om du vet något om att det funkar och inte är något påhitt.. Har hört att det ska ge bra resultat men har ändå lite svårt att lita på det!

  Nathalie 2014-04-23 00:49:50
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag är en tjej på 17år som ganska nyligen har börjat träna seriöst hemma. Då min gymnasieinriktning inom textil &design består av mycket sittande hopkrupen framför symaskinen har jag den senaste tiden tränat mycket rygg och axlar. Varje vecka går jag på danslektioner (60min), joggar/PW (ca 4 ggr) samt kör styrka hemma (ca 30-60min 3ggr).Mina mål är att kunna springa en mil samt att öka i vikt genom att bygga muskler. Jag är 17år, 172cm lång och väger 60kg. Skulle även gärna vilja kunna göra några chins innan sommarens slut.
  Har du några tips på redskap du tycker man borde ha om man endast tränar hemma? Tränar jag för mycket/lite för att nå mina mål? Vad borde jag träna mer och vilka övningar skulle du tipsa om? Och hur mycket borde jag äta för att öka i muskelmassa?
  Tack för en riktigt inspirerande blogg! Tycker du har jättebra tips på mat och övningar, även för mig som inte har råd med gymkort.

  Amelia 2014-04-22 22:57:58
  Svara
  • Svar på Amelias kommentar.

   hej fina du och atck för din kommentar! Härligt att du är så peppad och bra mål du har. Man kommer långt på att ha gummiband, pilatesboll och någon fri vikt so tex kelttlebell hemma. Vill du göra chins så är ju ett chinsräcke i dörren perfekt 🙂

   Svårt för mig att säga då jag måste veta mer om dig och måste se hela upplägget. Mitt bästa tips är att du tar hjälp av en PT några gånger för att få hjälp med ett upplägg utefter dina mål 🙂
   Kör hårt! Kram Ida

   idawarg 2014-04-23 14:33:41
   Svara
 • Hur tillagar du rödbetorna =)?

  Sara 2014-04-22 22:41:15
  Svara
 • Jag har sagt det förr men jag säger det igen. Du är den enda träningsbloggen som inspirerar och har en så sund syn på hälsa, det är alltid så spännande och roligt att läsa din blogg! En perfekt blandning mellan träning, kost och annat!

  Jag har också vilat ett par dagar i påsk, men nu är jag riktigt taggad på att köra igång igen. Har dessutom gjort ett nytt träningsschema så ska bli kul att testa nya övningar och variera min träning! Jag har även börjat promenera med vikter oftare, så skönt när det är så härligt väder som det varit nu!
  Kram<3

  Lovisa 2014-04-22 21:47:11
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Hej fina du och tack snälla vad den kommentaren värmde <3 Det låter väldigt härligt och kul att du delar med dig. Kör hårt! Kramis

   idawarg 2014-04-23 15:12:38
   Svara
 • Hej! Hur ser du och tänker kring celsiusdrycken som alla klunkar i sig? Har inte provat och är faktiskt lite skeptisk.. Mvh Linn

  Linn 2014-04-22 20:44:39
  Svara
 • Hej! Jag har ingen bra koll på hur man ska lägga upp sin träning och tänkte därför fråga vad du tycker om mitt upplägg som blev såhär idag: Powerwalk 80 min 9km. Kom hem drack en smoothie med risprotein, vilade lite. Sen ett 30-40 min långt cirkelpass jag la upp själv såhär: 20 st Sumo squats med kick, 20 squats med press med medicinboll, 20 st utfall på vardera ben med ett ben på bänk och 4 kgs hantlar, 20 höftlyft på ett ben omväxlande, 20 bensparkar stående på knä med ankelvikter, 20 liggande sidolyft vardera ben med ankelvikter. Blev bara två varv då jag var så trött sen 🙂 Förstår ju själv att jag kanske borde tagit PW:n på morgonen och styrketräningen på kvällen men slutade 16 och ville hinna med både och då det var så fint väder ute. Nu äter jag iallafall massa nyttig middag. Vad tycker du om detta?

  Johanna 2014-04-22 20:35:58
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Jag vill bli fit/vältränad och samtidigt få en god kondition och i framtiden (inte i år) kunna springa iallafall en halvmara. Men får problem med knäna så därför måste jag bygga upp styrka först. Behöver inte gå ner i vikt, snarare bygga muskler. Är hyfsat vältränad men har inte mycket kunskap då jag bara försöker lära mig själv (och genom andra, dig te.x) Tack för svaret 🙂

   Johanna 2014-04-24 21:07:26
   Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej! Det beror på vad du har för mål med din träning? Ska du bygga muskler så är det bättre att dela upp styrka och kondition på olika dagar. Vill du gå ner i vikt eller förbättra uthålligheten kan ditt upplägg funka tillsammans med hälsosam kost. Kram Ida

   idawarg 2014-04-23 15:15:01
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind