Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NU BÖRJAR DET KRYPA I BENEN

påsken2014påsken1påsk6påsk2påsk7påsk5påsk3påsk4

Ser det ut som jag haft en bra påsk eller? Om inte så kan jag i alla fall meddela att jag haft det. Massa god mat, fika, tid med familj och släk och ännu mer fika. Vi har även spenderat dessa soliga dagar ute i mamma och pappas nya sommarstuga (som ni ser på de 3 sista bilderna). De har köpt en hel udde med sol från morgon till kväll. Underbart!

Jag har vilat riktigt ordentligt och har inte tränat på 5 dagar förutom yoga och promenader. Precis vad jag och min kropp behövde men nu längtar jag faktiskt tillbaka till gymet och att få lyfta tunga saker. Haha, speciellt marklyften som jag blivit helt kär i! Imorgon kommer en ny fantastisk utmaning så hoppas ni är taggade?! Det är i alla fall jag, Wohoo! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Jag är också taggad på träning efter några dagars ätande och ledighet!

  Julia 2014-04-21 09:38:09 http://www.juliaswellness.se
  Svara
 • Hej! Bra motivationblogg!, jag har satt en utmaning till mig själv att klara några chins utan hjälp/maskin, och tänkte höra om du har några tips på bra övningar, kör maskiner och sånt på gymmet men tycker inte att det stärker så som jag vill. 🙂 tacksam för svar!

  Amanda 2014-04-20 21:56:21 http://amandaspang.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida! Vill verkligen träna upp en snygg och stark rygg samt axlar, men det går inte riktigt som jag vill. Får inte kontakt med ryggen och övningarna tar som inte rätt, dessutom känner jag att jag inte har några speciellt bra övningar. Vill göra marklyft och lära mig att göra några chins utan hjälp. Vore jättesnällt om du kunde tipsa om lite bra rygg och axel-övningar. 🙂

  Julia 2014-04-20 21:47:59
  Svara
 • Hej! Superbra blogg verkligen! Men nu när du skrivit att du fikat mycket i helgen, var har du fikat då? Undrar eftersom det hade varit kul att få tips på nyttiga alternativ på fika om det är det som du äter 🙂 KRAM

  Vendela 2014-04-20 20:55:19
  Svara
  • Svar på Vendelas kommentar.

   Hej tjejen och tack snälla 🙂 Jag brukar dricka svart kaffe och äta mörkchoklad, rawfoodchokladbollar, frukt mm men mest choklad 🙂 Brukar också baka rawfood efterrätter. Kolla under kategorier och recept under hedern så hittar du roliga recept 🙂 Kramis

   idawarg 2014-04-20 21:00:39
   Svara
 • Hejsan Dessie och alla andra som läser detta,

  Jag och ett par kompisar har gjort an android app, vore skitkul om ni ville kolla den och se vad ni tycker! 🙂

  Ni kan ladda ner den här https://play.google.com/store/…

  Eller söka på ”chat countdown” i eran google play. 🙂

  Enjoy!

  Svara
 • Åh tack snälla Ida ! Bäst är du , längtar otroligt mycket och att få låren jag vill ha 🙂 Ser fram emot detta ! <3

  Emma 2014-04-20 19:30:01
  Svara
 • Hej bästa Ida , jag har ett stort önskemål. Jag undrar om du skulle kunna göra ett ”schema” på övningar/träningar för dem som vill bränna fett på låren och få smalare lår och fina som dina. Ett schema som ger resultat på 1-2 månader? Typ som en ”challenge”. Jag har provat massa träningar och inget verkar funka på mig, jag gör 100 squats varje dag. Detta skulle betyda sjukt mycket och hjälpa otroligt mycket. Snälla gör ett sånt schema!

  Älskar dig och din blogg, Kram.

  Emma 2014-04-20 18:31:31
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej fina du! Jag svarade dig precis under inlägget nedan 🙂 Ska kolla på om jag kan få ihop en sådan utmaning. Kramis

   idawarg 2014-04-20 18:44:16
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt