Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DAGENS EKOLOGISKA FRUKOST

God Morgon vänner! Sitter hemma hos mamma och pappa i Åmål och njuter av en härlig frukost. Är här för att fira påsk och det känns så underbart att få lite återhämtning från allt jobb som varit den senaste perioden. Precis vad jag behöver!

Har ni märkt att jag nästan aldrig tar matbilder längre? Det beror på att jag inte har något riktigt kök för tillfället då vi renoverar. Äter ur en plastburk och det blir inte supervackra bilder att visa upp. I alla fall så får jag tillbaka mitt kök (och tallrikar) inom några veckor och då lovar jag massa gluten- och mjölkfria recpet och matinspiration.

Men här hemma hos mor och far har de ett vackert kök och porslin så här kommer dagens frukost som består av… havregrynsgröt på glutenfria havregryn och 2 ekologiska ägg som serveras med ekologisk havremjölk, kokos olja och egen plockade frysta blåbär från i sommar. Till det dricker jag vatten med Mineraldroppar och en kapsel D-vitaminLYX!

breakfast

Är ni sugna på mjölk- och glutenfria recept redan nu så hittar ni det under headern om ni trycker på kategorier och recept.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • gröt på morgonen är verkligen toppen!

  ann-sofie 2014-04-18 15:21:19 http://hennesliviordochmeningar.blogg.se
  Svara
 • Jag har inte ätit godis på 5 år, vilket är det bästa beslutet jag tagit!:) nu i påsk kan det vara gott med något när alla andra sitter och knaprar på sitt godis. Har du några goda och nyttiga tips?
  P.S. För någon månad sedan hade du frågestund på bloggen, när kommer svaren på resten av frågorna? Kram<3

  Lovisa 2014-04-17 13:09:24
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Absolut. Laga rawfood bollar eller gör min fantastiska raw food tårta. Recept hittar du under kategorier och recept under hedern 🙂 Kramis

   idawarg 2014-04-17 17:36:22
   Svara
 • Har du testat havregrynsgröt med massor utav fröer (mina favoriter är krossade linförn och pumpakärnor)? Om man sedan har i en banan och jordnötssmör i smakar det som en kaka! Absolut favoritfrukosten!!

  Johanna 2014-04-17 10:47:39 http://johannaam.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida! Jag har fortfarande inte fallit för frestelserna! Mycket nöjd!

  Igår hände det någonting konstigt! Jag åt en bra frukost bestående av gröt med blåbär samt två ägg. Därefter gick jag och tränade.

  15 min crosstrainer
  30 min styrka (tränade benen för första gången!)
  30 min intervallträning på crosstrainer

  När jag kom hem och skulle äta lunch lyxade vi till det lite med panerad fisk samt broccoli. Efter att jag ätit det blev jag helt slut i kroppen. Jag blev jätte yr i huvudet, magen svällde upp och jag var jätte mätt i hela 10 timmar! Blev verkligen jätte ”tung” i magen och alldeles yr så jag log i sängen i princip hela dagen och kunde inte äta någonting mer! Jag har faktiskt fått så ibland förr… det händer nog några gånger i månaden. Ibland har jag trott att jag är glutenallergiker men ibland har jag inga problem alls med att äta gluten. Men jag kanske borde undvika det ändå. Nu hade jag inte ätit gluten på en vecka så kroppen kanske fick en chock igår?

  Torsdagar är förövrigt den dagen då jag väger och mäter mig. Jag har gått upp två gram sedan förra torsdagen. Men det är inget som stör mig (2 gram hit och dit..no big deal). Sen verkar jag ha minskat någon centimeter på lår, rumpa, mage.. men jag vet inte riktigt om det stämmer för jag har inte fått ett ordentligt måttband än. Kommer nog med posten imorgon.

  Allt gott! 😀

  Elin L 2014-04-17 10:25:17
  Svara
  • Svar på Elin Ls kommentar.

   Låter som du är intolerant mot något. Var fisken panerad med gluten? I så fall är möjligheten stor att det var därför. Vissa dagar är man mer eller mindre känslig, så är det för mig i alla fall. Jag rekommenderar alla att undvika gluten så mycket som det går.

   Nej gud 2 gram hit eller dit spelar ju ingen roll. Jag kan diffa flera kilon på en dag. Beror ju på hur mycket vatten och mat man har i kroppen. Fokusera inte så mycket på vikten utan mät med måttband istället. Kramis

   idawarg 2014-04-17 17:40:08
   Svara
 • Har du ägg i grötblandningen? Istället för vatten?

  Julia 2014-04-17 09:16:42 http://www.juliaswellness.se
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Ja jag knäcker ner 1-2 ägg i gröten när den nästan är klar. Så kokar först med vatten 🙂

   idawarg 2014-04-17 09:30:31
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt