Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ÄR DU ALLTID TÖRSTIG?

Jag har hittat det BÄSTA! Har i hela mitt liv alltid gått runt med en vattenflaska och hur mycket jag än dricker så är jag fortfarande törstig och känner mig inte riktigt nöjd. Känns liksom som att något fattas hela tiden och det leder ju självklart till en väldigt massa toabesök 😀

Haha. Men sedan en vecka tillbaka har jag använt Holistics Mineraldroppar och tar 1/2 tsk i mitt vattenglas. Det här har löst hela problemet och jag känner inte längre den där ständiga törsten och jag känner mig nöjd och faktiskt piggare under träningspassen. Whohoo jag är så glad över det här! Min ständiga törst och känslan av att jag aldrig känner mig nöjd berodde helt enkelt på en mineralbrist.

Ni hittar Holistics Mineraldroppar HÄR!

5780499112_0fd15f3277_z

.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Jag i ett nötskal!! Jagfår alltid lite panikkänsla när jag blir sådär supertörstig och inte har tillgång till vatten. Ganska hndikappande då jag gillar att träna utomhus och det är inte alltid det funkar att ha ryggsäck med sig. Tack för tipset, detta ska jag verkligen testa. Kanske panikkänslan iallafall kan lugna sig lite 😀

  Maya 2014-04-18 12:12:37 http://www.mayacarmenzita.wordpress.com
  Svara
  • Svar på Mayas kommentar.

   Haha jag förstår precis vad du menar! Testa denna och se om det blir bättre. För mig har det VERKLIGEN hjälpt 🙂

   idawarg 2014-04-18 13:13:35
   Svara
 • Herregud vilket bra tips. Tack. Du e grym

  Matilda 2014-04-18 09:44:49
  Svara
 • Bra inlägg! En fråga – är det någon smak eller smälter den in fint i vattnet? 🙂

  Hannah 2014-04-17 18:10:57 http://www.kambiando.se
  Svara
 • först och främst din blogg är så inspirerande och bra, gör dina övningar på gymmet! tänkte passa på att fråga om du har några riktigt bra övningar för magen och rygg? vad kör du och tycker är mest effektivt =) kram

  hanna 2014-04-17 17:19:52
  Svara
  • Svar på hannas kommentar.

   Hej och tack snälla! Jag har grymma övningar och dem hittar du på min youtubekanal http://youtube.com/idasfitness Glöm inte att prenumerera så missar du inga nya filmer 🙂 Kram Ida

   idawarg 2014-04-17 17:35:10
   Svara
 • Det ska jag prova! Jag har själv kört med resorb när det behövts, när jag tränar mycket osv (svettas extremt mycket). Men det här kanske är en mer naturlig produkt än resorb? 🙂

  Em 2014-04-17 14:22:43
  Svara
  • Svar på Ems kommentar.

   Ja jag får uppblåst mage av resorb då den innehåller massa sötningsmedel. Danna är helt naturell 🙂

   idawarg 2014-04-17 17:34:12
   Svara
 • vart kan man köpa den?

  Olivia 2014-04-17 13:47:07
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind