Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

3 RÄTTERS RAW FOOD

raw foodvici9vici7vici3vici2vici4vici8vici1

Så mysigt och härligt hade vi det i Raw Food köket Eat Clean i söndags med gulliga Katherin Söderberg som lärare. Vi fick lära oss hur man lagar raw food och sedan testa laga egen Raw Pad Thai (ska kolla med henne om jag får dela med mig av receptet). Medan vi tränade crossfit så fixade Katherine till en 3-rätters som vi sedan fick äta. Det blev morot, kokos och ingefärssoppa till förrätt, Raw PadThai till huvudrätt och chokladmousse med passionsfrukt till huvudrätt. Helt magiskt gott! 

Katherine kommer även hålla i Raw Food kurser framöver och jag ska absolut signa upp mig på någon. Är ni intresserade hittar ni dem HÄR. Jag har även tänkt att jag ska införskaffa mig lite verktyg för att lättare kunna göra mer raw food hemma.

Någon av er som lagar/äter raw food? Tipsa gärna om era favoriträtter och recept? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Vad det ser gott och fräscht ut!

  JUNITJEJ 2014-04-19 16:10:29 http://www.junitjejen.se
  Svara
 • jag har provat rawfood några gånger när jag ätit på rawfoodbaren här i göteborg. jag har blivit mycket imponerad och jag skulle verkligen vilja äta där oftare. tyvärr kostar det en ltien peng extra för det ekologiska och de ”speciella” ingredienserna så för min studentkassa får det bli en ”unningsmåltid” då och då. 🙂

  //paulinasuonvieri.blogg.se

  paulina 2014-04-18 23:08:14 http://paulinasuonvieri.blogg.se
  Svara
 • Ser riktigt gott ut. Hoppas vi får ta del av receptet senare. 🙂

  NORRLANDSKAINTHECITY 2014-04-18 21:09:39 http://norrlandskainthecity.blogg.se/
  Svara
 • Hej! Jag äter gärna raw food. Tyvärr så var det sämsta året någonsinn förra året vädermässigt, men i år så bygger jag ett växthus så det kanske går bättre iår, då vi bara äter egenodlade grönsaker. Det är svårt att hålla en hel raw food diet när man bor i nordliga Europa, men bara man läser på ordentligt hur det fungerar så¨tror jag att man mår mycket bra av den typen av mat, om råvarorna kommer från pålitliga odlare.
  En jättegod raw food sallad hittar du på länken nedan
  peaceloveshea.com/raw-broccoli-salad/
  dock så har jag inte lyckats hitta dijonsenap utan E-tillsatser, så jag tog en vanlig BIO senap istället. Går även att tillsätta rödbetor, ta bort tranbären osv osv.
  Trevlig påskhelg!!

  Ellinor 2014-04-18 20:47:05
  Svara
 • Åh, är det avokado/kokosmjölkschokladmousse? Har gjort det ett par gånger och älskar konsistensen, men har inte fått till den där fantastiska chokladsmaken riktigt…

  Maria 2014-04-18 19:09:51
  Svara
 • Ser väldigt gott och nyttigt samtidigt! Då får man kanske testa det själv!

  Nils Holmgren 2014-04-18 12:05:00 http://sported.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida! Till att börja med vill jag tacka för en grym blogg 🙂 skulle även vilja ha lite råd då jag har ett problem som tar över hela mitt liv! Förra året gick jag upp 12 kg på grund av hetsätning. Jag har gått ner 5 kg nu, men det har tagit stopp på grund av att jag hetsar nu igen. Saken är den att jag hetsar inte vanlig, hälsosam mat utan vräker i mig sjuka mängder av socker, onyttigt fett och skräp rent utsagt. I början av veckan tänker jag att jag ska köra en period utan sånt skit, när helgen kommer förvandlas tankarna till ”okej, man får unna sig en gång i veckan” vilket leder till hets i tre dagar på raken tills jag mår så dåligt att jag knappt vill leva. Jag klarar inte detta mer! Jag vill bannlysa all skräpmat för det förstör mitt liv. Det ger mig ingenting förutom att jag bara känner mig ohälsosam & osäker. Hur ska jag tänka/vad ska jag göra när de där tankarna slår till? Att ”jo, men alla andra kan ju hantera godis, unna sig en gång i veckan” när jag absolut inte kan det? Tack på förhand & glad påsk! Kram

  Rebecca 2014-04-17 20:46:59
  Svara
  • Svar på Rebeccas kommentar.

   Hej Rebecca! Det låter som att du är beroende av socker? Jag har varit det och trots att jag ville så blev det godis och socker varje dag då suget var så stort. Jag är en allt eller inget människa så för mig var det bara att klippa bandet helt från socker. Äter jag något sött nu så känner jag direkt sug efter mer socker. Testa göra en sockerdetox på några månader så du blir av med det där. Det är jobbigt i början men när man klivit över tröskeln så är det lätt och nu blir jag ALDRIG sugen på onyttig sötsaker. Känner du att det är ett stort problem med hetsätningen så skulle jag verkligen råda dig till att ta hjälp av en expert på området. Fråga din läkare vart du kan söka hjälp och skäms inte för det. Bara du vill så kan du bli av med det! Kramis Ida

   idawarg 2014-04-18 13:11:18
   Svara
 • Blev riktgit intresserad av den där grejen som ser ut att skära gurkan och morötterna i smala stänger. Vad är det? 😀

  Svara
 • Ser jättegott ut. Är väldigt intresserad av att testa mer Rawfood. Blir sommarens Project 🙂

  Iz 2014-04-17 18:18:18 http://ikiz.blogg.se
  Svara
  • Svar på Izs kommentar.

   Ja det var faktiskt lika gott som det ser ut 🙂 Bara man vet hur man ska göra så är det enkelt att laga raw food 🙂 Kramis

   idawarg 2014-04-17 18:39:41
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind