Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KICKSTART – AVSNITT 5

Nu ligger ett nytt avsnitt av Kickstart uppe. I dagens avsnitt så börjar min verkliga sida komma fram 😀

Kan säga att jag verkligen njöt av träningspasset jag körde med tjejerna! haha.

[iframe id=”http://www.tv3play.se/embed?id=369999″]

.

Ni kan även denna veckan haka på och göra ett liknande pass som tjejerna. Har ni ingen coach med visselpipa som står och skriker så kör istället:

Spring valfri runda på 30 minuter. Under löpriunddan vill jag att ni hinner med…

– 100 squats

– 100 sit ups

– 30 armhävningar

– 3 min planka.

Ni kan välja att dela upp det hur ni vill under löprundan.

[iframe id=”http://www.tv3play.se/embed?id=381837″]

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Hej Ida! Vill börja med att säga att din blogg är grymt inspirerande 🙂
  Jag undrar, om man vill göra detta passet på samma sätt som i programmet (alltså på en strand eller gräsmatta) hur lång sträcka borde man då springa fram och tillbaka? Hur långt var det i programmet?

  Tove 2014-04-20 14:40:51
  Svara
 • SÅ BRA ”SERIE”!! Den är verkligen inspirerande! 😀

  Johanna 2014-04-17 10:33:42 http://johannaam.blogg.se
  Svara
 • Till och börja med, jag älskar verkligen kickstart! Så inspirerande! Jag skulle bara vilja tacka dig för alla fantastiska övningar du har på din youtube-sida. Bytte träningsschema i måndags och tog flera övningar till mitt ben/rump pass från din Butt-workout! Så grymma, har sådan träningsvärk att det värker i rumpan när jag ska göra någonting… Haha! Var på aerobics igår och insåg att det inte var så smart att ta det dagen efter ett ben/rump pass, blev svårt att ta ut rörelserna helt. Hur tänker du när du gör dina träningsscheman? Försöker du dela upp muskelgrupperna så mycket som möjligt?

  Hanna 2014-04-17 08:24:45
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hej Hanna och tack snälla för din kommentar! <3 Haha underbart! Fler videos kommer 🙂

   Jag delar upp dem och kör ben 1-2 ggr/v och sedan ofta ett ryggpass och sedan 1 pass med resten av musklerna i överkroppen 🙂 Är du ute efter styrka så rekommenderar jag att dela upp passen. Kram Ida

   idawarg 2014-04-17 09:50:35
   Svara
 • Ida jag hittade en intressant video på youtube innan om att man inte ska äta ägg. Du kan väl ta dig en titt och svara sen? 🙂 Är det bra att vara vegan? Är det den optimala livsstilen som den här tjejen påstår, eftersom att vi egentligen inte är menade som köttätare? Här är videon https://www.youtube.com/watch?v=JTfvdypnAgg .

  Btw, fett snygga träningskläder i Kickstart! Vore kul att få se vart ni köper allting?

  Kristin 2014-04-16 22:13:39 http://whatfeelsright.for.me
  Svara
  • Svar på Kristins kommentar.

   Å just det… alla mina träningskläder i Kickstart kommer från Puma 🙂

   idawarg 2014-04-17 09:48:25
   Svara
  • Svar på Kristins kommentar.

   Hej Kristin! Vi alla mår bra av olika livsstilar och rawfood är bra mat som jag absolut tycker alla borde införa i kosten men man behöver inte vara så strikt. Jag mår bra av att äta ägg, fisk, skaldjur så jag äter ofta raw food och lägger till några av de proteinkällorna jag nämnde ovan. Har man problem att bryta ner ägg så är det inte bra men kan man det s är det en mycket bra proteinkälla. Ska kolla på filmen och återkommer 🙂

   idawarg 2014-04-17 09:47:46
   Svara
 • Hej ida! Fy vad du är duktig blir så avundsjuk på dig och din kropp! Jag har ett väldigt stort problem, jag har en väldigt stor rumpa och stora låt jag mår väldigt dåligt över det och undrade om du kunde ge bra tips om hur jag kan få mindre rumpa/lår tack i förhand älskar din blogg!!

  Alex 2014-04-16 21:54:18
  Svara
  • Svar på Alexs kommentar.

   Hej fina du och tack snälla 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=iOAosEqkO48&list=PL4nEz_ACMgWW3a0zKnaUuwdEiTTw0BenX

   Träna, ät hälsosamt och var nöjd med din kropp. Du är vacker och fin precis som du är! Kram Ida

   idawarg 2014-04-17 09:37:21
   Svara
 • Först och främst vill jag bara säga tak för all inspiration och sen har jag också en fråga. skulle du kunna göra en video på din morgonrutin? Du kan se hur andra har gjort på Youtube där det finns väldigt mycket sådana videos ifall du behöver inspiration.

  By the way, älskar Kickstart och jag hoppas du fortsätter med programmet för jag skulle JÄTTE GÄRNA vilja vara med i det, hehe.

  Lana 2014-04-16 21:10:58
  Svara
 • Hej! Jag har tränat i cirka ett år men i höstas började jag verkligen köra hårt. Men jag tycker inte att fettet vill bort. Musklerna ser jag klart och tydligt har börjat ta form och visa sig, men fettet från magen vill verkligen inte åka bort. Ändå tycker jag själv att jag äter bra, väldigt regelbundet och nyttigt och kör kondition varje gympass cirka 20-30 minuter, Vad gör jag för fel? Vill ju gärna ha några få rutor nu till sommaren…

  Hanna 2014-04-16 20:43:49
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hej! Svårt att säga då ja skulle behöva veta exakt hur du äter och tränar. Vill mn bli av med fett är kosten en stor del. Har du möjlighet rekommenderar jag att ta hjälp av någon professionell som kan hjälpa dig lägga upp ett kostschema utefter dina behov. Sedan är det viktigt att variera träningen då kroppen vänjer sig och kan hamna på en platå då man längre inte utvecklas. Öka vikter, antal reps, byt övningar spring intervaller. Lycka till Kram Ida

   idawarg 2014-04-16 21:13:58
   Svara
 • Hej Ida!
  Det är så kul att följa dig här på bloggen och lära mig en massa och få bra träningstips! Blir superinspirerad varje gång jag läser bloggen! 🙂
  jag har två frågor. Kan mina ”höft kurvor” försvinna vid viss sorts träning? vad i så fall? Eller kan de försvinna vid all sorts träning?
  Min andra fråga. Jag har problem med ryggen (skolios.) Jag skulle bli så glad om jag kunde gå några tips på bra ryggövningar. Både på gym och hemma. Jag har sedan tidigare en träningsplatta som jag gör övningar på. Tacksam för svar! Din blogg och du är grymma!! :)<3

  Stina 2014-04-16 19:47:37
  Svara
  • Svar på Stinas kommentar.

   Hej Stina och tack fina du vad roligt att höra 🙂 <3 Det är helt omöjligt för mig att svara på. Träna regelbundet och ät hälsosamt och var stolt över dina kurvor. Det är vackert! Kram Ida

   idawarg 2014-04-16 20:11:08
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind