Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EN LÄSARES HISTORIA

Vill först och främst säga tack till alla ni som kommenterar här på bloggen. Så otroligt roligt när ni delar med er och jag försöker svara på så många kommentarer jag hinner. Idag fick jag en väldigt inspirerande kommentar och en till er som behöver lite motivation tycker jag ska ta er tiden att läsa…

”Hej Ida! Jag har aldrig tränat i hela mitt liv (skolkade till och med från idrotten i skolan!) Jag är inte överviktig (67 kg 175 cm lång) men däremot väldigt otränad! Vilket innebär att det mesta av mina kilon består av fett! Har alltid varit väldigt trött och känt mig tung och seg i kroppen. Men sedan två veckor tillbaka bestämde jag mig för att sluta vara trött och leva bättre. Jag har inte ätit något godis eller druckit någon alkohol sedan dess! Och för att vara mig är det fruktansvärt bra! Jag undviker även snabba kolhydrater (visst är det snabba kolhydrater som är vitt bröd, pasta och sånt xD?) och försöker istället få i mig bra fetter och protein! Ett ljussken sken upp över mig när jag upptäckte kvarg! Jag promenerar även varje dag och tränar på gym nästan varje dag. Men nu i början tar jag det försiktigt med vikter eftersom att jag är rädd för att skada mig då jag är så otränad. Jag mår redan så mycket bättre! Tänk hur jag kommer må om ytterligare två veckor, 2 månader, 6 månader om jag fortsätter såhär? =)

Något som fascinerar mig är att, när jag håller en bra kost på dagen (dvs äter ofta och försöker hålla blodsockret i balans) så känner jag inte ens något sug efter sötsaker! Jag har aldrig kunnat hålla fingrarna borta när min pojkvän tagit fram en godispåse på kvällen. Men hittills har det inte stört mig alls! Förut levde jag i princip på godis, bröd, ost, marmelad, choklad, nutella, chokladcornflakes.

Nu känns det ganska löjligt att jag skriver detta efter bara två veckor… men jag tycker det är häftigt! Och jag hoppas att detta blir min nya livsstil =) Har så mycket mer energi redan nu!!

Tack för en jätte bra blogg! Du ska vara stolt! Tack!!”

Tack för att du delar med dig och du får mer än gärna kommentera regelbundet så jag kan ta del av din resa 🙂 Detsamma gäller alla er andra. Skriv gärna och berätta om er tränings/hälso resa regelbundet här på bloggen. På så vis kan man bli mer motiverad och peppad. Jag ser i alla fall fram emot att höra och blir bara mer än glad om ni delar med er och ni kommer att inspirera många 🙂

.

Some love.

20140415-141232.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
34kommentarer
 • Innan det här året har jag nästan aldrig tränat på min fritid, förutom på idrotten i skolan. Jag har aldrig riktigt tyckt om att träna men nu sen början av 2014 så har jag tränat konstant. Mina grymma vänner från skolan fick mig att börja träna med dom och jag är så tacksam att de nästan tvingade dit mig. Det har nu gått fyra och en halv månad, och tiden har gått så himla fort! Jag kör 6 pass i veckan och varje dag tränar vi olika muskelgrupper + kondition på måndagar. Jag har aldrig mått så här bra och det var det bästa valet jag någonsin gjort.

  Jag har inte sett några direkta ändringar i min kropp men min mamma säger att hon ser skillnad. Men jag känner en betydlig skillnad! Jag är mer självsäker. Jag har aldrig varit bekväm med att prata inför eller med personer jag inte känner men nu känner jag att det inte riktigt stör mig längre. Visst är jag rädd för att säga något fel men nu när jag pratar mer så har jag fått mer vänner som är riktigt schysta! Har inte haft ett problem med att inte ha några vänner men att få fler som tycker om en för den man är en otrolig känsla.

  Jag skriver om min vardag varje dag och min träning på min blogg, insparat.blogg.se. Jag hoppas att i framtiden så kanske jag kan inspirera folk lika mycket som du gör! Tack för att du har en sån bra blogg som inspirerar mig varje dag!

  Molly Arnaryd 2014-04-16 23:40:15 http://www.inspirata.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag skrev en kommentar tidigare om mitt sockerberoende, min rökning och min viktnedgång. Ser att du svarat på den kommentaren (?) men kan inte se vad du skrivit 🙁

  Tack i alla fall för en helt fantastisk blogg! Glömde skriva det sist 😉 KRAM!

  Alexandra 2014-04-16 19:56:50 http://kacad.blogg.se
  Svara
 • Hej ida!
  Jag måste bara fråga dig ifall jag gör nå fel eller så! Men jag har tränat i hela mitt liv med sporter och gym. Men för 2 månader sen så bestämde jag mig att jag nu skulle ta träningen på allvar! Jag äter nyttigt (inga kolhydrater) Äter onyttigt 1 gång i veckan och jag tränar stenhårt 7 gånger i veckan, både styrka och kondition. Och jag dricker protein drinkar och så. Men ingenting händer med mig, ser inga skillnad alls. Det känns väldigt jobbigt! :/

  Felicia 2014-04-16 19:24:48
  Svara
  • Svar på Felicias kommentar.

   Hej! Man måste ha tålamod. Dock låter det väldigt mycket att träna 7 dagar i veckan och inte äta några kolhydrater. Kroppen behöver vila för återhämtning och det är lätt att bli övertränad och då kan man hamna på en platå. Har du fått hjälp med tränings och kostupplägg? Det gäller att variera sin träning så inte kroppen vänjer sig. Många gånger kan det också vara så att magen inte mår helt ok och då fungerar inte förbränning och näringsupptaget optimalt. Kolla upp vad du är överkänslig mot och undvik det och ha tålamod. Lycka till Kram Ida

   idawarg 2014-04-16 20:35:50
   Svara
 • Hej ida!
  Jag måste bara fråga dig ifall jag gör nå fel eller så! Men jag har tränat i hela mitt liv med sporter och gym. Men för 2 månader sen så bestämde jag mig att jag nu skulle ta träningen på allvar! Jag äter nyttigt (inga kolhydrater) Äter onyttigt 1 gång i veckan och jag tränar stenhårt 7 gånger i veckan, både styrka och kondition. Och jag dricker protein drinkar och så. Men ingenting händer med mig, ser inga skillnad alls. Det känns väldigt jobbigt! :/

  felicia 2014-04-16 16:22:12
  Svara
 • Hej Ida,
  Jag och min pojkvän provade ditt magpass som du skrev om för några veckor sedan och det var FRUKTANSVÄRT, på ett bra sätt!
  Vi tycker oss vara ganska vältränade ;), men det var galet jobbigt! Vi kommer absolut fortsätta att göra det! Tack!
  /Elisabeth

  Elisabeth 2014-04-16 08:45:48
  Svara
  • Svar på Elisabeths kommentar.

   Haha vad underbart att höra! Ja jag vet, många gånger ser mina övningar lättare ut än vad de är 😉 Grymt jobbat! Kramis

   idawarg 2014-04-16 20:36:47
   Svara
 • Hej Ida!
  Tack för en inspirerande blogg, kollar den varje dag!
  Jag har en liten fråga (läs: ett problem); jag började träna på gym när jag var 15/16 och har hållit till och från sen dess, och de senaste 3 åren har det blivit seriöst (är 21 nu). Men grejen är den (skäms nästan över att säga det) att jag är fortfarande så otroligt svag i armarna.. Kan knappt göra riktiga armhävningar utan sätter fortfarande ner när knäna. Och chin ups/pull ups är det inte tal om, det funkar bara inte. Vill verkligen bli starkare i armarna och har försökt och försökt, utan resultat. Fattar inte riktigt vad jag gör för fel, och varför jag fortfarande är så svag efter alla dessa år på gymmet. Vad ska jag träna (övningar) och hur ska jag lägga upp träningen (repsxset, etc.)? Snälla hjälp mig!
  Kram.

  Alma 2014-04-16 08:42:18
  Svara
  • Svar på Almas kommentar.

   Hej Alma! Det är inget att skämmas för. Jag har tränat på elitnivå i större delen av mitt liv och det är först de 2 senaste åren jag byggt upp en styrka i överkroppen. Vill du lära dig Chins och armhävningar så är det just de övningarna du ska träna. Använd gummiband i chins och gör alltid armhävningar från tårna, även om du bara kan göra 1. Kn du inte göra en så börja öva med lutning. Var heller inte rädd för att lasta på vikt i styrketräningen. Träna rygg och axlar då det oftast är där svagheten sitter, Övningar hittar du på http://youtube.com/idasfitness

   idawarg 2014-04-16 20:42:52
   Svara
 • Min hälsoresa är väldigt lik kommentaren i inlägget. Jag tränade alltid någon sport när jag var liten, men från tonåren och framåt har det bara blivit sporadiska träningspass om jag ska vara ärlig (fyller nu 24 om 1 månad) så min kroppssammansättning har väl mest bestått av fett. Efter att jag flyttade hem från USA i januari ville jag ta tag i mig själv och verkligen göra en hållbar livsstilsförändring. Jag har försökt med lchf i perioder men har insett att det verkligen inte är för mig. Nu försöker jag äta vettigt, hälsosamt och varierat. Det har blivit en hobby att baka eget knäckebröd, göra egen chiasylt och granola. Jag har dessutom varit en SLAV till socker. Alltså folk i min närhet förstog nog inte hur pass beroende jag var. Men nu har jag lyckas slita mig från det. Visst jag kan äta något sött då och då men aldrig mer än 1 gång i veckan, om ens det. Det är så himla skönt att inte känna sig sådär slaviskt beroende med huvudvärk och sockershock i en (o)härlig, konstant blandning som jag alltid var förut. Dessutom har jag kraftigt dragit ner på mitt alkoholintag. Så jäkla skönt att vakna upp pigg kl 8-9 en lördag istället för kl 13 i total ångestbakfylla, usch.

  Utöver maten så tränar jag nu regelbundet bodypump, cirkelträning och kondition ca 4 ggr i veckan och har gjort detta i två månader. För mig är detta helt otroligt och vad som är ännu mer fantastiskt är att jag verkligen inte är i närheten av att vilja ge lägga ner. Jag längtar till träningen hela tiden, det är också min nya hobby!

  Allt det här är så himla kul och har gett mig mycket mer livskvalitet 🙂

  Ursäkta om detta blev en mindre uppsats haha, men vile dela med mig. Vill även tacka för att du genom din blogg inspirerar mig till att hålla och utveckla min hälsoresa!

  Emma 2014-04-16 08:32:20
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej Emma och tack för din kommentar! Så kul att du delar med dig och så kul att höra att du gillar träning så mycket. Visst är det underbart? Verkar som du hittat en fin balans i ditt liv. Kör hårt Kramis

   idawarg 2014-04-16 20:45:32
   Svara
 • Hej Ida! Jag har några frågor till dig angående träning. Jag har läst på några hemsidor att man inte bör köra konditionsträning och styrketräning på samma dag. Samt att tung styrketräning inte är bra när man viktminskar. Stämmer detta?

  Kan jag köra 45 min wargrun och styrketräning på samma dag? Eller det blir inte lika bra effekt?

  nathalie 2014-04-16 07:28:50
  Svara
  • Svar på nathalies kommentar.

   Hej! Det beror på vad du har för mål? Vill du bygga muskler och/eller styrka så skulle jag dela upp träningspassen. Är du överviktig och vill tappa endel kilon kan du köra på samma dag.

   idawarg 2014-04-16 20:48:26
   Svara
 • Jag har varit extremt sockerberoende.
  200g choklad om dagen var ingenting för mig. Det kunde jag trycka i mig på 10 minuter.. Vissa dagar åt jag till och med mer därtill.

  Att från en dag till en annan, bara lägga av med sockret var en kamp för mig. Jag vet inte hur många gånger jag försökt sluta. Men i november förra året kände jag att nu får det vara nog! Jag måste skärpa mig.
  Jag vägde då nästan 90kg. (Jag är 1,61 cm lång)

  Jag har sedan dess kämpat varje dag! Vissa dagar har det gått hur bra som helst, andra dagar var det helt åt helvete jobbigt.
  Att börja träna fick mig mer motiverad till att inte äta godis. Det gjorde mig även mindre sugen. Jag åt bättre mat. Jag förberedde matlådor, då det var lättare för mig att äta bättre.
  I januari tog jag även tag i min rökning. Jag har sedan dess inte rökt en enda cigarett! Där också tack vare träningen. Träningen fick mig motiverad till att inte röka. Eftersom jag gått ner i vikt, kunde jag för första gången springa, och gissa vad? Jag älskade det! Det fick mig att vilja ha bättre kondition. Det var min morot!

  Jag vet att alla säger att det handlar om vilja. Och ja, det gör det!
  Vill man, så kan man! Jag VILLE vinna över mitt sockerberoende, så det gjorde jag! Jag VILLE börja träna, så det gjorde jag! Jag VILLE gå ner i vikt, så det gjorde jag! Jag VILLE sluta röka, så det gjorde jag! Och jag lyckades!

  Idag har jag inget beroende, jag har inte rökt på 3 månader och 15 dagar och jag har gått ner 20kg.

  Jag är stolt över mig själv!

  Alexandra 2014-04-15 23:02:58 http://kacad.blogg.se
  Svara
  • Svar på Alexandras kommentar.

   Hej Alexandra och tack för din kommentar! Jag testar att svara på den igen då den tidigare inte syns. 🙂 GRYMT jobbat och vad härligt att höra. Så starkt av dig att ta tag i rökning och hela din livsstil! WOW vad häftig resa du gjort, den ska du verkligen vara stolt över!! Visst är det härligt när man väl kommer över tröskeln och man inte längre känner det där suget efter sött? GRYMT jobbat och fortsätt köra 🙂 Kramis

   idawarg 2014-04-16 20:53:21
   Svara
  • Svar på Alexandras kommentar.

   idawarg 2014-04-16 06:28:07
   Svara
 • Hej Ida! Jag har en liten fråga jag har funderat på länge! Det är så här att de flesta som bloggar om träning och kost handlar alltid om att gå ner i vikt, eller hålla samma vikt och bygga muskler. Jag där emot är 174 lång och väger ynka 49-50 kg och har svårt att gå upp i vikt. Jag älskar att träna men har fruktansvärt bra ämnesomsättning som inte blir sämre av att jag tränar. Har hållt på att träna ca 2-3 ggr per vecka i snart 2 år med ser inget resultat. Jag kan gå upp 2 kg och sen gå ner dom fortare än blixten. Hur länge kan man äta osunt för att försöka gå upp i vikt utan att det blir farligt?
  Du har annars en väldigt väldigt bra blogg!

  Jenny 2014-04-15 22:58:59
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Hej Jenny och tack för din kommentar! Min blogg fokuserar inte på viktnedgång utan en hälsosam kost som passar alla och är bra för både de som vill tappa vikt och gå upp i vikt. Det många gör felet när du vill gå upp i vikt är att äta skit. Det blir oftast motsatt effekt. Mycket bättre att äta bra mat med mycket proteiner, långsamma kolhydrater och bra fetter så kroppen har näring att byggas upp av. Jag rekommenderar också att satsa på lite tyngre styrketräning och skippa långdistans cardio. Det är det jag har fått bäst resultat av 🙂 Kör hårt! Kram Ida

   idawarg 2014-04-16 20:58:43
   Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Jag har också snabb ämnesomsättning och anlitade en PT när jag fick svårt att hålla vikten. Domen löd: ingen kardio, bara styrketräning för att bygga massa och för mig funkar det. Jag äter en hel del protein, får se till att äta protein till samtliga mål och tar även proteintillskott. Jag äter dock inte osunt. 🙂 Nyttig mat som är väldigt energität är till exempel nötter och fröer, nötsmör, kokosmjölk och kokosflingor, oliver, avokado och vegetabiliska oljor.

   Mia 2014-04-16 08:32:39
   Svara
 • Jag har länge försökt hålla koll på vad jag äter men sedan ungefär en månad tillbaka har jag slutat äta snabba kolhydrater och vilken skillnad det gör! Så mycket piggare! Två dagar jag fuskat och käkat bröd och socker (i hyfsat stor mängd- svårt i vissa sociala situationer) men då har jag vaknat dagen efter och känt mig bakis, svullen och hur seg som helst!
  Världens bästa motivation till att fortsätta med bra långsamma kolhydrater!

  Josefine 2014-04-15 22:34:50
  Svara
 • Heej! Känner igen mig exakt på vad den läsaren skrivit om! Jag skolkade också från idrotten och har alltid avskytt att röra mig alls egentligen, men inte heller överviktig, 174 lång och 63 kg, men så bestämde jag mig för att 2014 skulle bli mitt år. Alltid egentligen varit nöjd med min kropp osv, men kände att om dem kan, varför skulle inte jag kunna, kan du, kan jag. Ville ändra om mina matvanor och börja träna för att få mer energi och inte känna den där tröttheten/segheten som så lätt kommit annars. Nu har jag tränat tre gånger i veckan i två månader och kommit igång ordentligt! Inte ätit varken chips eller lösgodis sen sista veckan i jaunari, inte heller någon alkohol sen februari. Min vikt ligger kvar på detsamma men jag har fått mycket mer synliga muskler och smalare på sina ställen, vågen är bara siffror(y) Känner även av i kroppen att den uppskattar att jag äter mer hälsosamt och får röra på sig mer! Känns toppen! Tack för en underbart bra blogg! Hänger med i dina veckoutmaningar också, lyser upp mina måndagar och ser fram emot dem för att få veta vad nästa utmaning är!:))
  //Anna

  Anna 2014-04-15 22:07:23
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej Anna och tack snälla för din kommentar! 🙂 Kul att du gillar veckoutmaningarna 🙂 Underbart att läsa om din resa och grymt bra jobbat! Visst är det så härligt när man kommit in i rätt mönster. Man mår så mycket bättre. Glad Påsk 🙂

   idawarg 2014-04-16 21:02:18
   Svara
 • Hej!
  Även jag vill tacka för en bra blogg! Jag är och har varit en aktiv i hela mitt liv men de senaste 4-5 åren har träningen blivit något av det bästa jag vet! Det började med löpning, sprang flera mil i veckan och sedan blev det mer och mer blandat med styrketräning! Idag tränar jag nästan varje dag men lyssnar alltid på min kropp! Jag har också varit extremt mycket sjuk och började (ca 2 år sedan) äta probiotika (finns på hälsokost och apotek)varje dag vilket har hjälpt mig ENORMT! för ca 2 månader sedan ”flyttade” jag till Frankrike och ska stanna lika länge till! Här fick min mage panik pga av allt gluten så nu har jag slutat helt med det! Tänk vad bra/konstigt/kul att man känner sin kropp så väl att man vet precis när det är något som inte är bra! Nu mår magen för det mest bra så får fortsätta med ett liv utan gluten! Tog blodprov för glutenintolerans som visade negativt så är inte intolerant i alla fall! Vet inte vad jag ville säga med detta men ibland är det skönt att skriva av sig! Ha det bra och fortsätt inspirera som du gör! Kram

  E 2014-04-15 21:53:32
  Svara
  • Svar på Es kommentar.

   Hej och tack snälla för att du skrev av dig, det gillar jag. Läkarna testar bara om du är allergisk eller inte och deras tester är så svartvita. Det är väldigt få som är allergiska men väldigt många som är intoleranta. Bästa är att lyssna på sin egen kropp och hur den mår av olika livsmedel. Så om din kropp säger ifrån så mår den inte bra av gluten. Ha en fin påsk Kram Ida

   idawarg 2014-04-16 21:04:42
   Svara
 • 😀 Absolut, jag ska se till att slänga in en kommentar någon gång i veckan och berätta hur det går =) Riktigt peppad!! 😀

  Elin 2014-04-15 21:40:39
  Svara
 • Hej!

  Jag ääääälskar din blogg, verkligen! den är så bra!

  Dock har jag en
  fråga eller två. Jag är Glutenintolerant, Laktosintolerant och allergisk mot fisk och har supersvårt att hitta nyttiga, mättande måltider, har du något tips? har i övrigt jättesvårt mee blodsockret och är nästan jämt sugen på sött, vad kan man äta eller göra för att försöka minska sötsuget?

  Sen så har jag jättedåligt med motivation till träning då jag är lätt reumatisk och stora problem med ryggen och allt det påverkar min vikt som garanterat har sett bättre dagar, vad kan man göra för att få lite jävlar anamma och tycka det är roligt att träna? för jag vill verkligen! jag håller på med hästar och vill jag nå nånstans måste jag gå ner i vikt (80 kg, 160 lång) och bli hälsosammare! vill kunna ha snygga kläder utan att se ut som en kloss.
  så lite tips vore uuuunderbart!

  Elin 2014-04-15 21:34:03 http://nattstad.se/hobbitelin
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Hej fina du och vad kul att höra! Då är min blogg perfekt då allt jag lagar är både gluten och mjölkfritt och mina recept med fisk är bara att byta ut till tex. kyckling, ägg eller annan proteinkälla. Recept hittar du under kategorier och recept under hedern 🙂 Fler recept kommer komma inom kort då jag snart får tillbaka mitt kök efter många månaders renovering. Har du nyss börjat äta glutenfritt? reumatism är ett symtom på glutenintollerant så det borde bli bättre om du utesluter det men det kan ta lite tid. Har skrivit flera inlägg om motivation här i boggen och fler kommer. Häng med på mina utmaningar varje måndag så har du något mål och kolla även min youtubekanal http://youtube.com/idasfitness där du hittar massa övningar och träningspass. Ser fram emot att ha dig med på utmaningarna framöver 🙂 Kramis

   idawarg 2014-04-16 21:10:07
   Svara
 • Åh vad kul att läsa – kunde vart jag som skrev det för ca. 2-3 månader sedan. Tack vare bloggare som dig Ida så håller jag motivationen uppe. När jag känner mig seg och trög o allmänt trött så klickar jag mig hit och hela jag vänds om. Här får man inspiration, motivation, träningstips o allt man kan önska sig. Är SÅ glad att jag fann din blogg, som en liten hjälpande hand i träningsdjungeln, för det är svårt innan man lärt sig och fått rutin. Jag kan stolt säga att jag håller min träning ca 4 dagar i veckan o maten hålls också någorlunda jämn o bra, så jag håller med ovan tjej. TACK för att du bloggar och håller motivationen uppe! Sen när man ser och KÄNNER skillnad på kroppen blir man ännu mer taggad!! Kram!

  Malin 2014-04-15 20:59:56 http://malinjoannag.spotlife.se
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Hej Malin och tack fina du för den kommentaren, vad glad jag blir! <3 Härligt att höra att du kommit igång med träningen och att du får den att hålla. Grymt jobbat! Visst är det underbart med träning när man väl är igång? Bästa 🙂 Kör hårt! Kram Ida

   idawarg 2014-04-15 21:11:41
   Svara
 • Man blir underbart glad av dessa människor och du ger mig
  Oerhört mycket pepp och insperation.
  Jag tränar, tar de lugnt i början men blir ändå ALLTID sjuk. Går två eller tre veckor med träning och efter de ligger jag i feber och kroppen är helt knäckt. Så här har det varit i säkert två år. Vad beror detta på?

  Angelica 2014-04-15 20:33:58
  Svara
  • Svar på Angelicas kommentar.

   Ja ellerhur och tack fina du. Fy vad jobbigt att vara sjuk. Hur funkar din mage? Har du kollat upp överkänsligheten? Immunförsvaret sitter i magen och äter du saker du egentligen är känslig mot så försämras ditt immunförsvar. Sedan är det viktigt att vila och äta ordentligt, gör du det? Krya på dig! Kramis <3

   idawarg 2014-04-15 20:47:03
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind