Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

3 ÖVNINGAR FÖR MAGEN

En stark bål är så bra och nödvändigt. Behöver du inspiration på övningar till din magträning kommer här 3 av mina favoriter med pilatesboll…

Glöm inte gå in HÄR och prenumerera på min youtubekanal så missar ni inga videos.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Tack för inspirationen med dina utmaningar! Jag bestämde mig för att vara med på min första denna vecka och hittills har jag hoppat 1000 hopp uppdelat på två dagar, så 500 till vid nästa pass 🙂 Kul att få lite pepp till att hoppa hopprep som jag annars tycker är rätt tråkigt! Älskar att du har en så sund syn på träning och kost! Jag har slutat med gluten och mjölkprodukter sen ett tag tillbaka då jag vill leva så hälsosamt som möjligt och tycker det är jättelätt! Mitt problem är sockret! Efter ett långt jobbpass vill jag bara ha godis på vägen hem som nån slags ”belöning” men jag vet ju att jag kommer må mycket bättre och känna mig stolt och jag inte köper nåt! Så idag gick jag och trånade i affären, men köpte inget godis utan bara bra mat, åkte hem och åt direkt banan och äpple med jordnötssmör (inspirerat av dig) hehe så gott! Mycket bättre än godis! Jag måste bara alltid fatta det 😉

  Johanna 2014-04-15 21:52:44
  Svara
 • Hej ida jag är en tjej på 14 år och har gymmat ganska länge nu tränar ungefär 3-4 gånger i veckan och dansar en gång i veckan och äter väldigt sunt vill få smalare och slankare kropp men inget jag gör fungerar
  Får ibland lite ångest över att sommarn snart är här. Och vill inte få en ätstörning igen som jag hade för 1 års sen kämpade som fan för att bli av med de hemska tankarna.
  Jag har minskat intaget av snabba kolhydrater och ser inget resultat. Vad gör jag för fel ? Skulle vara jätte tacksam för svar! Älskar verkligen din blogg Ida blir alltid motiverad av att läsa den! <3

  An 2014-04-15 21:49:10
  Svara
 • Hej ida jag är en tjej på 14 år och har gymmat ganska länge nu tränar ungefär 3-4 gånger i veckan och dansar en gång i veckan och äter väldigt sunt vill få smalare och slankare kropp men inget jag gör fungerar
  Får ibland lite ångest över att sommarn snart är här. Och vill inte få en ätstörning igen som jag hade för 1 års sen.
  Jag har minskat intaget av snabba kolhydrater och ser inget resultat. Vad gör jag för fel ? Skulle vara jätte tacksam för svar! Älskar verkligen din blogg Ida blir alltid motiverad av att läsa den! <3

  An 2014-04-15 21:47:13
  Svara
 • Hej! Har testat att baka ditt yoghurtbröd och morotsbröd, sååå goda, helt klart det godaste brödet jag ätit! Har kollat på andra recept på bröd i bloggen och det verkar som du inte använder jäst? Varför gör du inte det? Skulle gärna vilja baka något bröd som går att forma till ett brytbröds-blomma! Kram<3

  Louise 2014-04-15 18:54:15
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Hej Louise! Åh vad kul att höra, det är faktiskt riktigt gott 🙂 Jag är överkänslig mot jäst vilket många andra också är utan att man vet om det. Vill man ha jäst/bakpulver i funkar det också men min mage föredrar utan 🙂 Fler recept kommer så snart jag fått tillbaka mitt kök inom några veckor. Kramis

   idawarg 2014-04-15 20:49:03
   Svara
 • Måste bara säga att du är stört fin, var tvungen att kika in här när jag tittade på kickstart :D!

  Eveline 2014-04-15 18:52:40 http://nattstad.se/evelines
  Svara
 • hej Ida. Din blogg är jätte insperarande och brat .
  Jga är en tjej på 16 år som trännar relativt flitigt. Spelar tennis 4 timmar i vecka, springer och gymmar då och då. Äter ganka sunt. Men jag ser aldrig några reslutat på min mage efter all hård träning.Det är magpartiet under navlen främst. Jag har liksom fett som aldrig försvinner där. Därför undra jag om du har några tips på hur jag kan få bort det, så motiverad till att få bort der och känna mig självsäkrare. Kram

  alice 2014-04-15 18:29:48
  Svara
  • Svar på alices kommentar.

   Hej fina du! Först och främst är det kosten som är den avgörande vid träningsresultat. Dock så sitter inte självförtroendet i fettproceten. Boosta dig själv med bra ord varje dag. Du är snygg. Du är fin. Du är helt perfekt. Glöm inte det! Kramis

   idawarg 2014-04-15 20:51:12
   Svara
 • hej Ida. Din blogg är jätte insperarande och brat .
  Jga är en tjej på 16 år som trännar relativt flitigt. Spelar tennis 4 timmar i vecka, springer och gymmar då och då. Äter ganka sunt. Men jag ser aldrig några reslutat på min mage efter all hård träning.Det är magpartiet under navlen främst. Jag har liksom fett som aldrig försvinner där. Därför undra jag om du har några tips på hur jag kan få bort det, så motiverad till att få bort der och känna mig självsäkrare. Kram

  alice 2014-04-15 17:56:19
  Svara
 • Undrar också vad låten heter haha 😀

  Elin 2014-04-15 16:27:02
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Ja visst är den bra? 🙂 Det är min nageltjej Celina som sjunger och låten heter We Own The Night med R.A.W. 🙂

   idawarg 2014-04-15 20:52:04
   Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Låten heter ‘We own the night’ med Raw 🙂
   Hoppas det var ok att jag svara 🙂

   Amalia 2014-04-15 19:40:22
   Svara
 • Grym du är Ida! En riktig inspiration. Vad heter låten i videon? Älskar verkligen den låten 😀

  Rebecca 2014-04-15 14:58:40
  Svara
  • Svar på Rebeccas kommentar.

   Tack fina du <3 <3 <3 Ja visst är den bra? Det är min nageltjej Celina som sjunger och låten heter We Own The Night med R.A.W.

   idawarg 2014-04-15 20:52:31
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind