Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DENNA UNDERBARA JÄGARVILA

 God Härlig lördagmorgon!

Hur mår ni och hur mår era ben efter veckans jägarvila? Mina mår så där :S haha. Vet inte vad det är med just jägarvila men jag håller faktiskt på att dö av mjölksyra efter 1min 😀

Plankan är jag jättebra på men ej denna *** jägarvila! Ni är i alla fall grymma då jag spanat in både era bloggar och vår hashtag #wargpower på instagram. Har ni haft en skönare stund i jägarvilan denna veckan är vad jag har haft? 😀

DELTAGARE VECKANS UTMANING

20140411-222820.jpg20140411-222807.jpg20140411-222838.jpg

nattstad.se/FridaSofia

http://beautifullife.forme.se/

nattstad.se/araya

strongkicks.shapemeup.se/

johannaam.blogg.se

atalevatrana.blogg.se/

nattstad.se/JasmineB

http://fashionfit.shapemeup.se

http://www.malinallvin.myshowroom.se

almasmode.forme.se

elinth.myshowroom.se

ffannyelgstrand.blogg.se

sockerstis.blogg.se

Sarah-Adolfsson.blogspot.com

juliasecret.blogg.se

Nattstad.se/fitnessjessica

correr.forme.se

malinjoannag.spotlife.se

fames.se/malinmikaela

nattstad.se/eelinjjohanna

http://mobil.sofieplomer.bloggplatsen.se/

malinquist.blogg.se

.

NI är grymma! Vilken inspiration! 🙂 <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Ida, jag är ett stort fan av dig. Jag tränar 3-4 gånger i veckan, men jag vet inte om det hjälper riktigt. Jag tränar två dagar cardio, 1 dag boxning (när man slår på en säck) och 1 powerwalk. Sen gymmar jag lite och gör övningar dessa dagarna! Men jag är inte säker om det ger mig något resultat. Jag vill så gärna bli small (fit) som alla snackar om osv. För jag har inte alls bra självförtroende, har blivit kallad tjock, manlig osv. Men iallafall jag vill veta om det hjälper, jag är 14 snart 15 år och mina föräldrar tycker inte jag ska gå på någon diet eller något sånt för dem tycker att jag är fin som jag är och inte tjock! Sen så blir jag lätt okoncentrerad om jag inte får i mig den mängd jag behöver. Men alla mina kompisar är jätte fina och prata så sjukt mycket med killar och sånt. Och då tänker jag är det verkligen så viktigt att vara small osv för det känns som att ingen vill t.ex prata med mig om jag är tjock typ. Är man ful om man är lite mullig? Klart det är bra att träna det stärker en! Men jag vill också bli så fin som alla andra och sånt för det är jätte jobbigt att vara så här. Säkert många andra som känner igen sig. Men jag undrar om det är för lite för att kunna få en förändring. Jag hinner inte träna mer i heller för jag har mycket i skolan. Nu blev denna lite för lång men bara så du vet så hoppas jag att jag får träffa dig någon gång och du är verkligen en bra förebild. Det hade varit super kul om du hade tittat in på min blogg och kanske kommenterat något. Nu är det inte alls säkert att du gör det eftersom lite större (populärare) bloggare som dig inte gör det bara så för det är så många andra som också vill det men bara så du vet är du bäst!

  sofia 2014-04-13 21:41:59 http://nattstad.se/sofiasvie
  Svara
 • Känns av väldigt mycket, men jag tycker faktiskt om den 😉 Har starka ben efter flera år av 90° på simträningarna

  Matilda 2014-04-12 20:07:52 http://strongkicks.shapemeup.se/
  Svara
 • Vad fina vältränade magar alla har 😀 Vill också ha men hittar sällan motivationen till att bygga upp muskelturen, burkar bli en del löppass men det är oftast det enda. Tackar för inspirationen!

  Arw 2014-04-12 13:03:16
  Svara
 • Åh vad många fina inspirerande bilder, blir ju riktigt tränings taggad 😀

  healthspo 2014-04-12 09:55:37 http://www.healthspo.shapemeup.se
  Svara
 • Hej Ida! Jag har en fråga. Jag brukar jämt köra dina pass som du lägger upp och de är skitbra. Jag har nu dragit på mig hopparknä och får inte träna ben på tre månader. Jag får inte heller göra någon övning som innefattar förändring av vinkel av knät vilket utesluter rodd, simning, springa, cykla. Jag vill dock kunna konditionsträna ändå och även träna rumpan. har du några bra tips på övningar som tränar kondition utan underkroppen och någon övning som tränar rumpa utan att böja knäna?
  tack för en fantastisk blogg! puss!

  Lisa Wohlfart 2014-04-12 08:54:26
  Svara
  • Svar på Lisa Wohlfarts kommentar.

   Hej fina du och tack <3! Boxning kan vara ett bra alternativ till pulshöjande övning. Sedan kan du alltid köra cirkelträning där du sätter ihop 4-6st styrkeövningar som funkar för dig och kör 4-6 varv. 🙂 Krya på dig! Kram Ida

   idawarg 2014-04-12 09:00:58
   Svara
 • Hatkärlek till jägarvila! Får också mjölksyra snabbt men det är så gött när man är klar!

  josefine 2014-04-12 08:28:19 http://josefinesl.devote.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind