Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PRESSVISNINGAR

pressdagpressdag1pressdag2pressdag3pressdag4pressdag5pressdag6pressdag7pressdag8

Igår var jag med världens sötaste tjejer Alexandra och Hannah på pressvisningar. Vi kollade på höstens kollektioner och käkade grym mat från Rene Voltaire. Så trevligt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Ida och tack för en jättebra blogg:)
  Jag är 170 lång och väger runt 70kg, men mitt problem är att när jag går in för att träna lite extra, då 5-6 ggr i veckan blandat styrka o kondition, så går jag upp i vikt, och då ser jag även det på måttbandet där jag ökar i cm på alla ställen (midja, mage, stuss, lår). När jag däremot inte under en period har tränat så mycket så minskar både cm och siffran på vågen. Jag är inte så noga med att gå ner i vikt, men jag tycker det känns tråkigt att cm ökar när jag börjar fokusera mer på träningen. Jag vet att det troligtvis beror på att jag äter mera, men jag tycker att man blir så jäkla hungrig av framförallt styrketräning! Jag älskar mat och har stor matlust. Har du några bra tips på hur jag borde göra? Jag äter generellt ganska hälsosamt, men är en gottegris så klart att det slinker ner godis lite då och då.

  Kram!

  Anonym 2014-04-09 16:27:36
  Svara
 • Hej! Nyfiken här,vad är det i den bruna skålen Alexandra håller där? Ser ju mums ut!

  Alexandra 2014-04-09 15:08:29
  Svara
 • Hej Ida! Ville bara säga att jag verkligen gillade dagens avsnitt av Kickstart idag 🙂 Det var så kul att ni dansade disco, för jag har själv också tävlat i det i flera år. Kul att du som discodansare visar för folk som tror att det inte är ansträngande att dansa att det faktiskt ligger väldigt mycket träning bakom det! Du är grym, kram!

  Bea B 2014-04-09 12:20:31 http://nattstad.se/beab
  Svara
 • Hej Ida! Jag äter alltid nyttigt (bulgur, fisk, naturella nötter, sallad, frukt etc etc) och äter mycket sällan massa socker. Problemet är då att jag inte får en hälsosam kropp trots nyttigt ätande och att jag tränar minst 4 gånger/veckan. Ser fortfarande otränad ut och undrar nu om du har några tips om hur jag kan få en mer hälsosam kropp? Har dock en tendens att små äta (tröstäta) men även det endast nyttiga saker men vet att överskrider man kalorigränsen så går man ju upp i vikt. Har du några tips till det om man inte orkar räkna massa kalorier?
  Du är grym iallafall!! 🙂

  emelie 2014-04-09 10:08:16
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind