Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SLUTA UPP ATT NÄTHATA

Hej mina älskade vänner. Hoppas ni mår bra? Själv mår jag finnemang och är helt lugn efter att ha kommit från en akupunkturbehnadling. Jag älskar akupunktur och jag tror stenhårt på att det funkar då jag mår bättre efter bara några gånger. Har varit ganska stressad på ett negativt sett de senaste månaderna och akupunkturen har verkligen hjälpt mig att bli av med stressen, lugnat magen och min pollen allergi känns inte alls lika mycket som andra år. Berättar mer om det här efter jag har gått några fler gånger.

Sedan vill jag också ta upp en viktig sak här på bloggen, nämligen näthat! Jag blev så ledsen idag när jag går in och läser fina Victorias inlägg om hur folk mobbar henne både på blogg och instagram. Varför gör man så?! Jag har alltid undrat vilka människorna är bakom dataskärmarna som kan ösa ur sig så mycket negativa ord till en person de varken känner eller har träffat? Är det ok bara för att Victoria är snygg, smal och framgångsrik? Svaret är NEJ. Det är inte ok att mobba någon! Jag säger bara FY! Gillar man inte det man ser så läs eller följ inte personen. Alla måste ta eget ansvar och har ett eget val! Har man inget positivt att säga så låt bli!

Ni kan läsa Victorias inlägg HÄR!

finest6

Jag och Victoria på Finest Awards.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Kan inte annat än att hålla med, det är så sjukt tråkigt. Förstår verkligen inte varför det finns människor som kan skriva elaka kommentarer till en annan människa. Tycker bara det är oerhört fegt. Min tanke är att dessa människor aldrig skulle säga samma sak till personen i verkligheten. En annan sak jag tänker på är varför det finns en del människor som ser ett behov av att kritisera/hitta problem i andra människor.

  Maria 2014-04-09 21:07:36
  Svara
 • Jag blir så ledsen av allt näthat. Det är så ofattbart för mig hur man kan kasta ut sig alla dessa kommentarer utan en tanke på personen som drabbas.
  Men jag vill även ge både dig och alla andra bloggare som lyfter denna fråga en klapp på axeln. Eller nej, en stor High five!
  Helt rätt att ta upp detta i ljuset. För då kanske några, för alla kommer inte reagera, men några kanske kan få sig en tankeställare.
  Oj vilken roman detta blev. Men summan av kardemumman, bra jobbat!

  Frida 2014-04-09 20:10:25
  Svara
 • Usch alltså! Näthat är vidrigt. Har aldrig förstått mig på det, ifall man inte gillar någon så låt bli att följa den personen. Enkelt! Att man kan vara så bitter förstår jag inte alls..

  Sofie 2014-04-09 08:07:39 http://be-sofit.blogspot.co.uk
  Svara
 • Hej Ida, jag är 13 år och jag har riktigt dåligt självförtroende och självkänsla. Har du något tips på hur man kan börja tycka om sig själv? Jag kan skriva en låång lista med saker jag är dålig på och fel med mig själv. Jag har bra vänner och familj men ingen vet nog hur dåligt jag mår på insidan, kan du snälla berätta tips för att börja tycka om sig själv? och tror du att man kan gå till kuratorn och prata om sånt? Sen så vill jag bara säga att du är min största förebild, kram!

  2014-04-08 20:36:22
  Svara
 • Hej Ida, jag är 13 år och jag har riktigt dåligt självförtroende och självkänsla. Har du något tips på hur man kan börja tycka om sig själv? Jag kan skriva en låång lista med saker jag är dålig på och fel med mig själv. Jag har bra vänner och familj men ingen vet nog hur dåligt jag mår på insidan, kan du snälla berätta tips för att börja tycka om sig själv? och tror du att man kan gå till kuratorn på skolan och prata om sånt? Sen så vill jag bara säga att du är min största förebild, kram!

  2014-04-08 20:35:11
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt