Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LOOK ALIKE?

Jag får ofta höra att jag är lik någon men det finns 2 personer som alltid är återkommande och det är Khaleesi (Emilia Clark) i Games Of Thrones och Carolina Gynning. Inte mig emot då det är 2 väldigt vackra kvinnor. Jag har fortfarande inte sett Games Of Thrones så där kan jag inte säga så mycket om vad jag tycker. Jag har aldrig heller tyckt att jag och Gynning är lika men fick bilden nedan skickad till mig och JA där kan jag faktiskt se likheter.

Vad tycker ni?

look alike khaleesi

look alike

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Jag tycker du är lik Annika Englund =)

  Lottie 2014-04-16 16:07:12
  Svara
 • Tack för en superblogg! 😀

  Anny 2014-04-11 12:22:44 http://annybacklund.blogg.se
  Svara
 • Är så avis på att du är en avbild av Khaleesi från Game of Thrones 😀 men stolt över att kunna säga att min vän Ida liknar Khaleesi 😉

  Kiri 2014-04-07 22:19:10
  Svara
 • Hej Ida! Tack för en helt jävla grum blogg! Har blivigt så mycket mer peppad och lärt mig så mycket från din blogg!
  Igår hände något helt otroligt för mig! Jag lyckades för första gången i mitt liv springa 30 minuter i sträck! Jag har varit på warrun från början men blivigt sjuk emellan och det kändes verkligen förjövligt när jag blev sjuk en vecka från mitt mål! Men lyckan var total igår när jag lyckades! TACK för schemat och att du hjälpte mig klara det här!
  Nu ska jag köra på till mitt nästa mål: klara springa en mil i augusti:D
  Du är bäst!

  emma 2014-04-07 19:37:09
  Svara
 • Jag tycker att du är jätte lik Annica Englund, galet snygga båda två!

  Alice 2014-04-07 17:56:10 http://alix.vionno.se
  Svara
 • Hej! Jag har alltid tränat mycket och ätit någorlunda hälsosam mat. Men det senaste året har jag varit väldigt sjuk i omgångar och det har inte blivit någon träning överhuvudtaget. Nu har jag varit frisk i lite över 1 månad och har försökt komma igång med träningen, vilket är enormt segt, eftersom min kondition och styrka är helt i botten samtidigt som jag har blivit väldigt LAT…
  Jag tar studenten om ca 2 månader och vill verkligen komma tillbaka till min vältränade kropp! Är medveten om att jag inte kommer nå mitt mål på så kort tid, men jag behöver verkligen tips om hur jag ska komma igång igen och lyckas förbränna samt stärka kroppen så mycket som det går på dessa två månader! HJÄLP MIG
  Tack på förhand <3

  Angelica 2014-04-07 17:29:28
  Svara
 • Hej Ida,
  Jag är en tjej på snart 18 år och har alltid mått dåligt över min kropp. Alltid känt mig utanför och ful när jag gått på stranden tillexempel när alla sitter där med snygga kroppar i sina bikinis och jag sitter bredvid med handduken runt mig för jag skämts så mycket! Nu har jag dock kommit igång med min träning rätt ordentligt men känner inte att jag märker några resultat och det gör mig galen och att jag börjar tappa hoppet och motivationen. Men har funderat på att skaffa en PT, men vet inte hur jag kommer i kontakt med en och vart man kan hitta en bra! Skulle du kanske kunna tipsa om någon? Skulle vilja ha hjälp med kost och träningsschema som visar resultat snabbt och så att jag också kan få känna mig snygg på stranden i sommar, skulle känna mig så stolt över mig själv då! Skulle göra mig så glad om du svarade på detta!! Hälsningar Lina.

  Lina 2014-04-07 17:27:05
  Svara
 • oj, så lika!! Du är jättelik både Emilia Clark och Carolina Gynning, fina allihopa!

  Araya 2014-04-07 17:25:52 http://www.nattstad.se/araya
  Svara
 • Ja, väldigt lika faktiskt! Tack för en bra blogg! 🙂

  Matilda Åberg 2014-04-07 14:52:06 http://@annamatildaaberg
  Svara
 • Vi är 3 tjejer som har startat upp en blogg om träning! I bloggen kan ni finna massa tips och förhoppningsvis få motivation till att träna! Gå gärna in och kika och bli inspirerad! 🙂 Kram!

  www.bloggjogg.blogg.se

  Joggarna 2014-04-07 13:13:25 http://bloggjogg.blogg.se
  Svara
 • Hej, vad är din åsikt när det gäller kondition och styrke träning under samma pass? man har ju hört att man inte ska träna det tillsammans, då styrkepassets kaloriförbrännings stoppas upp, dvs att man inte förbränner lika mycket som om man tränar det var för dig. för mig låter det konstigt, så jag undrar vad du säger ang det?
  jag gillar nämligen att köra intervallträning (jogg 2min, gång 1 min x20/30min) + styrka i gymmet under samma pass. vad är för och nackdelarna? och ska man isåfall välja konditions träningen före eller efter styrkepasset?

  tacksam för svar

  Moa 2014-04-07 12:02:57
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Hej! jag brukar rekommendera att dela upp det då kondition är nedbrytande och styrka uppbyggande. Vill du forma kroppen så dela upp det. Är du väldigt överviktig och är ute efter att tappa många kilo så kan man köra båda i samma.
   Kram Ida

   idawarg 2014-04-07 17:29:12
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind