Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GÅRDAGENS MARKLYFTSFEST

Sitter och inväntar kvällens Pole Dance träning på StudioDQ. Har längtat hela veckan efter den så ska bli riktigt kul att hänga i stolpen lite.

Igår var jag och min pojkvän och söndagstränade. Vi körde ett riktigt tufft benpass som såg ut som följer…

Uppvärmning – Solhälsningar och squats utan vikt.

10 X 1 Marklyft 20kg

10 X 2 Marklyft 40 kg (Fokus teknik.)

10 X 4 Marklyft 50 kg

10 x 3 raka Marklyft 50kg

10 X 3 Dunbell squat 20kg

10/ben X 4 Statiska utfall smith maskin 50kg

Superset: 10 höftlyft 25kg + 10/ben kliva upp på pall 16kg

.

Efter träningen blev det lite stretch + 1 supergod protein smoothie med banan, avokado, äpple, kokosvatten och hampaprotein och sedan en härlig promenad hem. Perfekt söndagskväll med andra ord.

Skönt att sträcka ut lite efter benpasset 🙂

split

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Hej Ida! Tack för en jättebra blogg:) jag har ett litet dilemma. Jag är 170 lång och väger kring 70kg och min fundering är att när jag går in för att träna extra hårt, ca 5-6 ggr i veckan och då ganska mycket styrketräning så går jag lätt upp i vikt, och då använder jag mig även av måttband så jag ser ju att det inte är muskler utan jag ökar i cm på alla delar av kroppen (alltså midja mage stuss o lår), det har blivit så nu och samma sak förra hösten. Under julen exempelvis hade jag inte tid att träna så mkt o då minskade jag istället. Vad gör jag för fel? Troligtvis äter jag såklart mer när jag tränar, men jag blir så jäkla hungrig av att styrketräna att jag inte kan låta bli! Hatar att ligga på ”minus” o klarar sällan det! Älskar mat och har stor matlust! Men har du några tips på hur jag ska göra? Kram

  Pn 2014-04-09 16:20:26
  Svara
 • Du verkar vara intresserad av sport? jag försöker få tips av sportitresserade om vilken slags sport jag borde skriva om på min blogg, och varför. den som ger mig bästa tipset/förslaget o varför hamnar på min blogg o kan även vinna något kul (överaskning)

  så om du är intressad av att hjälpa till o tom kanske kan vinna nåt roligt, besök min blogg o skriv på kommentarer vilken sport jag borde blogga om o varför ! Tack på förhand / Unicorniumlibero

  Unicorn 2014-04-09 13:54:06 http://unicorniumlibero.blogg.se/
  Svara
 • Hej Ida, jag är 13 år och jag har riktigt dåligt självförtroende och självkänsla. Har du något tips på hur man kan börja tycka om sig själv? Jag kan skriva en låång lista med saker jag är dålig på och fel med mig själv. Jag har bra vänner och familj men ingen vet nog hur dåligt jag mår på insidan, kan du snälla berätta tips för att börja tycka om sig själv? och tror du att man kan gå till kuratorn och prata om sånt? Sen så vill jag bara säga att du är min största förebild, kram!

  2014-04-08 20:33:24
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag lider utav Snapping hip och har gjort det i ungefär 6 månader. Har haft SÅ ont och ryggen har även tagit stryk av detta. Sedan att det är obehagligt att gå medan höften hoppar är väl en annan femma. Jag har varit hos en sjukgymnast utan resultat och går även till en naprapat. Naprapaten har verkligen hjälpt mig att få bort låsningarna kring höften och i ryggen, men knäppandet i höften kvarstår ju och jag vet inte vart jag ska ta vägen!! det knäpper så fort jag börjar gå och området blir irriterat. Läser om människor som haft detta problemet i MÅNGA år och det vill jag ju absolut inte. Är så rädd! älskar att träna och gå långa promenader. Vad ska jag ta mig till??

  //Förtvivlad

  Linnea 2014-04-08 00:10:39
  Svara
 • Hej Ida du är ju grym på olika sorters rumpövningar så tänkte fråga dig hur får man en riktigt snygg rumpa trots att man ha breda höfter? Några speciella övningar? 🙂
  Kram! 🙂

  Elvira 2014-04-07 22:06:12 http://sweeetcookies.devote.se
  Svara
 • Hej !

  Har börjat träna och försöker ändra kosten mitt stora problem är inte maten det är snacks är besatt i chips. Hört att man kan göra kålchips har du några recept eller tips på nyttigare snacks när det krisar ?

  Kram / Felicia

  ps. tycker din blogg är sjukt inspirerande

  Felicia 2014-04-07 21:34:53
  Svara
  • Svar på Felicias kommentar.

   Tack snälla fina du! Ja grönkålschips är supergoda. Det finns att köpa på mitt ica, tror det är Rene Voltaire som har. Jag har ännu själv inte gjort några men vet att det inte är så svårt. Bara att torka i ugn och krydda. Googla på raw Kale chips 🙂

   idawarg 2014-04-07 22:04:39
   Svara
 • Så coolt att kunna gå ned i spagat och split! Jag skulle vilja kunna göra det och bli vigare. Jag har stretchat lite enligt den videon du la upp om stretch för några veckor sedan. I nuläget kan jag nästan gå ner i spagat (några centimeter kvar och inte helt raka ben), men har en bit kvar i split. Vad är dina bästa tips för att bli vigare? Fantastisk blogg, kram!:)

  Josefin 2014-04-07 21:30:57
  Svara
  • Svar på Josefins kommentar.

   Tack fina. Ja splitt och spagat är kul att kunna 🙂 Mina bästa tips är att stretcha varje dag och ställa klockan så man stretar lika länge (1-2min) på varje sida. Stretcha ut rumpa, höftböjare, framsida lår ordentligt innan du strechar splitt och spagat. Lycka till Kram Ida

   idawarg 2014-04-07 22:06:16
   Svara
 • Hej Ida! Har följt din blogg väldigt länge och du är en sån inspiration för mig! Jag har precis kommit igång med träningen efter en lång period av sjukdom. Det jag vill fokusera på mest är att få bort det extra fettet jag har lagt på mig vid magen. Har hittat massor av bra magövningar på din youtube kanal vilket jag är tacksam för! Nu är det så att det största problemet är kosten, jag vet aldrig vad jag ska äta för något, tycker det är extremt svårt eftersom jag vill se resultat på min träning. Har du några tips på vad jag kan äta till lunch/middag och kanske till mellanmål? Tack så sjukt mycket för en bra blogg, du är grym!! Kram / Elinore

  Elinore 2014-04-07 21:00:21
  Svara
  • Svar på Elinores kommentar.

   Hej fina du och tack för din kommentar <3 Du hittar massa kosttips på både frukost, lunch/middag och mellis under min flik recept. All mat jag lägger ut tycker jag är bra mat som passar alla. Fler recpet kommer så fort jag flyttat in i min lägenhet och har ett riktigt kök igen 🙂 Kram Ida

   idawarg 2014-04-07 22:07:58
   Svara
 • Hej! Jag vill jättegärna börja införa marklyft i min träning, men är lite osäker på tekniken, så skulle du kunna lägga upp en video eller skriva ett inlägg med vad man ska tänka på? 🙂

  Sanna 2014-04-07 18:31:33
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Nej marklyft är inte det enklaste. Mycket som ska koordineras. Jag är absolut inget proffs på marklyft då jag själv precis börjat träna det men kan försöka mig på en förklaring. Ska försöka göra en video 🙂

   idawarg 2014-04-07 22:09:40
   Svara
 • Om du är intresserad så kan du vinna biljetter till Fitnessgalan inne på min blogg 🙂

  Marlene 2014-04-07 17:56:39 http://fdensammamamman.blogspot.se/
  Svara
 • Hej! Jag har alltid tränat mycket och ätit någorlunda hälsosam mat. Men det senaste året har jag varit väldigt sjuk i omgångar och det har inte blivit någon träning överhuvudtaget. Nu har jag varit frisk i lite över 1 månad och har försökt komma igång med träningen, vilket är enormt segt, eftersom min kondition och styrka är helt i botten samtidigt som jag har blivit väldigt LAT…
  Jag tar studenten om ca 2 månader och vill verkligen komma tillbaka till min vältränade kropp! Är medveten om att jag inte kommer nå mitt mål på så kort tid, men jag behöver verkligen tips om hur jag ska komma igång igen och lyckas förbränna samt stärka kroppen så mycket som det går på dessa två månader! HJÄLP MIG
  Tack på förhand <3

  Angelica 2014-04-07 17:37:04
  Svara
  • Svar på Angelicas kommentar.

   Hej fina du! Det bästa är att trappa upp med träningen igen och ha inte bråttom. Börja med 1-2 pass i veckan och öka när du känner dig redo för mer. Håll dig till hälsosam kost utan socker, snabba kolhydrater och halvfabrikat. Vardagsmotion är också vikigt. Promenera, gå i trappor, cykla till skolan, städa osv. Rör du på dig och äter hälsosamt kommer du att få en hälsosam kropp och vikt. Kram Ida

   idawarg 2014-04-07 22:12:19
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind