Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TIPS PÅ NYTTIG LUNCH

 1 skivat äpple, 150g tonfisk i vatten, 1 avocado, 50g fårost, röd paprika, sallad och gurka. Pressa en hel citron och häll lite olivolja över härligheten och krydda med havssalt och peppar.

Gott, nyttigt och fyllt med näring och energi.

tuna salad

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Är det verkligen tillräckligt med kolhydrater för en hårt tränande? Råris till?
  Tänker på att sallad och gurka som verkar vara en stor del av måltiden är extremt energifattiga till sin volym. För övrigt – kanongott och mycket bra näringsämnen!

  Mikaela 2014-04-09 11:46:15
  Svara
 • Man ska inte gynna tonfisk handeln, delfiner dör!
  Hade annars gärna testat, vad kan man testa ist? Asså byta ut tonfisk

  Amanda 2014-04-07 15:45:23
  Svara
 • Så gott det såg ut! 😀
  Btw, startar Wargrun denna vecka. Lite sen men men 🙂

  Nathalie 2014-04-06 19:10:21 http://missnatta.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida! Jag har en fråga angående viktminskning. Jag skulle vilja tappa några kilon och tränar i snitt 4-5 ggr/veckan, vilket jag har gjort i hela mitt liv. Dock har jag lite problem med kosten då jag är en riktig godisråtta och förmodligen är sockerberoende. Men jag försöker nu att kontrollera detta genom att bara äta sött varannan helg och utesluta snabba kolhydrater så gott det går. Hur som helst, nu till min fråga: För att gå ner i vikt måste man ju ligga på ett kaloriunderskott, 1500 kcal per dag brukar väl vara en vanlig måttstock. Om man däremot tränar en dag i 1h och då gör med ca 400-500 kcal, ska man då fortfarande ”bara” äta 1500 kcal eller ska dagsintaget då snarare ligga på 1900-2000 kcal? Just nu försöker jag att hålla mig till 1500-1600 kcal oavsett om jag tränar eller inte, detta är dock väldigt svårt och jag brukar oftast landa på något mer. Jag räknar inte mina kalorier maniskt och har egentligen aldrig hållt med på sånt men eftersom jag har otroligt svårt att tappa kilon trots att jag tränar så har jag nu gett detta räknande en chans. Skulle vara tacksam om du kunde räta ut dessa frågetecken åt mig! 🙂 Och tack för en inspirerande blogg!

  Anonym 2014-04-06 16:30:24
  Svara
 • Hej Ida! Jag har en fråga angående viktminskning. Jag skulle vilja tappa några kilon och tränar i snitt 4-5 ggr/veckan, vilket jag har gjort i hela mitt liv. Dock har jag lite problem med kosten då jag är en riktig godisråtta och förmodligen är sockerberoende. Men jag försöker nu att kontrollera detta genom att bara äta sött varannan helg. Hur som helst, nu till min fråga: För att gå ner i vikt måste man ju ligga på ett kaloriunderskott, 1500 kcal per dag brukar väl vara en vanlig måttstock. Om man däremot tränar en dag i 1h och då gör med ca 400-500 kcal, ska man då fortfarande ”bara” äta 1500 kcal eller ska dagsintaget då snarare ligga på 1900-2000 kcal? Just nu försöker jag att hålla mig till 1500-1600 kcal oavsett om jag tränar eller inte, detta är dock väldigt svårt och jag brukar oftast landa på något mer. Jag räknar inte mina kalorier maniskt och har egentligen aldrig hållt med på sånt men eftersom jag har otroligt svårt att tappa kilon trots att jag tränar så har jag nu gett detta räknande en chans. Skulle vara tacksam om du kunde räta ut dessa frågetecken åt mig! 🙂 Och tack för en inspirerande blogg!

  Anna 2014-04-06 16:22:39
  Svara
 • Frukt är så himla gott att ha i sallad!

  Miso 2014-04-06 15:51:15 http://miosagoland.blogg.se
  Svara
 • Vad gott det lät. Ska testa det i veckan 🙂

  josefine 2014-04-06 13:31:53 http://www.josefinesl.devote.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind