Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MENTAL TRÄNING

SVAR-PÅ-KOMMENTAR

Du är så duktig stumpan! Känns som du kan allt om detta med kroppen, och jag allt om detta med knoppen. Vore kul att höra, vad du tycker om den psykiska faktorn, med bland annat motivation, självbild o.s.v. Jag har läst många gånger att ”ger du dej fan på något, så blir det så”. Hur stor del tror du psyket har i detta? Jag tror att din förbeställda tanke om att lyckas, sår ett frö i dej, att det inte finns något annat än att nå detta mål. Man kan säga att du helt väljer bort att ”misslyckas”, det finns inte i din värld. I och med att det inte finns i din värld, så finns ej heller reaktionerna av att misslyckas i din kropp. Man kan se på hela din kropp att den lyser av psykiskt välmående, man ser en harmoni. Och jag tror den kommer av din tanke att du har valt allt lyckas.

SVAR: Tack fina du vad glad jag blir att höra! 🙂 Psyket är en stor del i det hela och det absolut viktigaste i allt man gör. Jag själv tränar på min självkänsla och målbild regelbundet. Det är så viktigt och något alla borde göra! Läs böcker som handlar om ämnet som tex The Secret, lyssna på mental träning och öva på att visualisera och boosta dig själv med positiva ord. Jag har alltid varit en bestämd liten dam och när jag väl bestämt mig för något så ger jag mig inte för ens det är så och då krävs fokus, målmedvetenhet och träning på det.

Det är väldigt sällan jag tänker dåliga tankar om mig själv som tex. ”gud vad ful jag är” eller ”jag är jätte dålig på det här”. Så fort en sådan tanke kommer så slår jag bort den med massa positiva istället. Det är lättare sagt än gjort, men som sagt det kräver övning och jag har brottats och gör det fortfarande ibland. Det är också här det kommer in att omge sig av positiva människor som ger positiv energi. Har man negativa människor om sig så bildas en negativitet som sedan föder mer nagativitet och så fort det händer är det dags att själv göra något åt det så man inte hamnar i en negativ spiral.

Tycker ni bara att jag flummar nu eller förstår ni vad jag menar? 🙂

.

20140330-104700.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Du är så himla bra Ida!! Jag sa senast igår till mig själv att jag är ful men det får fan bli ändring på det nu, livet är för kort för att gå runt och vara negativ! Jag är snygg!

  Amanda 2014-04-04 08:27:04
  Svara
 • Ett perfekt inlägg! Mental träning är A och O i allt vi gör här i livet. Något jag har arbetat på det senaste halvåret 🙂 vilken kamp men nu är jag där, dvs där jag snabbt kan slå bort negativa tankar om mig själv eftersom att jag EGENTLIGEN VET ATT JAG ÄR GRYM =D Sjäkvklart finns det dagar då det är jobbigare än andra. Vill så gärna ha fler sådana inlägg här. Kram på dig grymma Ida! Tack för din fina blogg! ❤️

  2014-04-04 07:15:03
  Svara
 • Jag blir så avundsjuk på dig! Kan inte du skriva lite mer tips och idéer om hur man får bättre självkänsla! Jag har så mörka tankar 🙁

  Johanna 2014-04-02 23:02:41
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Absolut 🙂 Börja med att boosta dig själv med minst 3 bra saker varje dag som ex. jag är smart. jag är vacker. jag är het perfekt. Kommer säkert kännas löjligt i början men man kommer in i det och det kommer hjälpa. Försök också en dag att inte tänka eller säga något negativt. Sjukt svårt men så nyttigt. Då märker man hur mycket negativt man egentligen har utan att man tänker på det. Mer inlägg om detta komer 🙂 Kramis

   idawarg 2014-04-03 09:45:50
   Svara
 • Hej! Jätte bra och inspirerande blogg du har! 🙂 Jag tränar rätt mycket på gymmet.. Jag har starka armar och det ser man, får ofta kommentarer om det också. Men jag tycker jag har stora armar, som på bild blir ibland feta o se ut! Det känns som att dom inte blir riktigt tajta.. Hur skall jag träna för att dom skall bli det? Blev lite flummigt, men kanske du förstår vad jag menar 🙂

  Sofia 2014-04-02 22:26:22
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Hej och tack 🙂 Åh starka armar är så fint och du ska vara stolt över dem. jag vet vad du menar med bilder och just armar har en tendens till att bli stor på bild, men skit i bilden! Stora, starka armar är snyggt så fortsätt träna styrka och ät hälsosamt och var stolt! Kramis

   idawarg 2014-04-03 09:48:31
   Svara
 • Så rätt! Människor borde generellt sluta trycka ner sig själva. Om jag ibland tänker t.ex. ”åh, va jag är ful eller dålig” så brukar jag fråga mig själv: Hade det varit ok att säga så till någon annan? Svaret blir då självklart nej. Skulle aldrig säga så till någon annan, så varför säga det till mig själv?

  Tack för en kanonblogg! Har, sen jag började läsa den, blivit så inspirerad att jag har börjat träna mer regelbundet, tappat 5 kg och blivit MYCKET starkare! TACK!! 😀

  Johanna 2014-04-02 21:52:37
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Åh bra tänkt!!! Tummen upp på det!

   Vad kul att höra och GRYMT jobbat!! 🙂 Så kul att du hittat hit och mer träningsinspo blir det! ha en grym dag! Kramis

   idawarg 2014-04-03 09:49:44
   Svara
 • Hej Ida! Jag har precis startat en blogg där jag kommer dela med mig utav min träning, lite recept och inspiration utifrån vad jag kan. Skulle vara jättekul om du ville kika in och jag skulle verkligen uppskatta om du fortsatte kolla in ibland! Din blogg är super! 🙂

  en tjej 2014-04-02 21:28:36 http://www.workoutandeathealthy.devote.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind