Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EN BÄTTRE SÖNDAG

Egentligen hade jag jättemycket jobb att göra idag + att jag hade tvättid, men när jag kollade ut och såg solen så messade jag Natasha och bokade mysdag med henne. Jag håller på att lära mig att jobb inte alltid ska gå först utan att det faktiskt ibland får vänta när livet knackar på dörren. Det blev en nästan 2 timmars promenad följt av lunch på Kalori. Många frågar om bra nyttiga matställen i Stockholm och kan varmt rekommendera detta ställe som ligger i Kungshallen. God och prisvärd mat.

Efter det blev det lie shopping. SÅ mycket fina vårkläder i butikerna nu så det är LIVSFARLIGT att gå in 😀

1. Djurgården runt blev det. Första rundan i år och det var helt underbart! // 2. Älskar dessa nya Puma dojjor. // 3. Ångkokad lax, råris, råkostsallad, avokado, humus och senapssås. // 4. Best friend outfit 😀 haha.

20140330-161837.jpg20140330-161852.jpg20140330-161901.jpg20140330-161913.jpg

Nu blir det gymmet och benpass! GOOO 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej, vart kommer jeansen ifrån som ni har på er? 😀

  kram Frida

  Frida 2014-04-04 11:30:17 http://fsfoto.blogg.se
  Svara
 • Har du något bra test man kan göra för att kolla sin bålstyrka?
  Tack igen för att du och din kiropraktor svarade på min kommentar om ljumskproblem. Jag sökte upp en osteopat efter det, men vi har tyvärr inte kunnat hitta felet och jag har inte blivit bättre. Kan inte ens gå 2000 steg utan att få ont. Ska få en tid hos doktorn snart. Orkar verkligen inte hålla mig borta från träning längre.

  Kristin 2014-03-31 17:59:23 http://whatfeelsrightforme.se
  Svara
 • Jag är riktigt besviken på dig Ida. Trodde du förmedlade sunda ideal men tyvärr blir jag alltmer övertygad om motsatsen. Detta program Kick-Ass som du medverkar i tycker jag sprider osunda ideal och jag tycker det är mer ytligt än inspirerande. Jag följde din blogg för längesedan men slutade när jag märkte att du blev alltmer utseendefixerad. Tråkigt att du inte kan gå emot hälsohetsen utan kör med dubbelmoral..

  Besviken/Lisa 2014-03-31 11:49:46
  Svara
  • Svar på Besviken/Lisas kommentar.

   Håller med Ida, du verkar ha noll koll. Gå och lägg dig nånstanns

   Stina 2014-03-31 16:07:55
   Svara
  • Svar på Besviken/Lisas kommentar.

   Hej Lisa! Då undrar jag vad jag gör som får dig att tycka att jag förmedlar osunda ideal? Har du ens kollat på programmet och har du ens läst min blogg undrar jag? Men alla kan ju inte gilla alla så gillar du inte det du ser tycker jag att du ska sluta läsa.

   idawarg 2014-03-31 15:16:32
   Svara
 • Hej Ida jag beundrar verkligen din blogg och du är en stor förebild. Men du säger ju att du är mot dieter men varför äter du då inte kolhydrater?

  elvira 2014-03-31 10:23:12 http://sweetcookies.devote.se
  Svara
  • Svar på elviras kommentar.

   tack 🙂 Vart har du fått från att jag inte äter kolhydrater. En stor del av min kost är kolhydrater. maträtten i inlägget innehåller massor av kolhydrater så jag vet inte vad du baserar ditt påstående på?

   idawarg 2014-03-31 15:18:28
   Svara
 • Hej Jag tränare en hel del, försöker få i mig rätt mängd mat och dricker mycket. Men när det kommer till träning så känner jag att jag står stilla speciellt vid benen, låren, och jag har nu under 2 veckor börjat springa och gör det 3 gånger i veckan och jag undrar fall jogging/springning kan ge mig slanka ben och få bort de lilla ”ridlår” man har + ”tight gap”? Eller vad mer kan jag göra? 🙂 kram

  Jenny 2014-03-30 20:31:27
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Hej Jenny! Att variera sin träning är det bästa och man måste hela tiden utmana med nya saker om man känner att man står still i utvecklingen. Löpning kan absolut funka. Själv föredrar jag styrketräning eller en blandning för att tighta till och för viktminskning. Angående thigh gap så beror det på hur man är byggd om man har det eller inte och det är inget man ska sträva efter att ha. Lycka till med träningen. Kram Ida

   idawarg 2014-03-31 15:21:21
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind