Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TESTAT NY TRÄNINGSFORM – BE.CORE

 I onsdags var jag och testade en ny träningsform som heter Be.Core på kommendörsgatan 29 Östermalm. Jag var väldigt spänd och visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig? När jag kom in blev jag lite skraj när jag såg maskinerna och undrade hur i hela friden jag skulle hänga med? Haha. Men det släppte så snart vi började. Det var enkelt att hänga med och man gjorde långsamma styrkeövningar med maskinen utan vila i 1 timme. Mycket excentrisk träning som stärker upp kroppen och ger långa smala muskler. Det passet jag gick på var det mest fokus på ben, rumpa och bål. Jag kan bara säga som så att min röv brände!!! Haha.

1. Salen med alla maskiner. // 2-4. Läraren visar en övning och jag hmmm… kollar på 😀

becore4 becore2becorebecore3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Det där ser annorlunda och kul ut! Alltid roligt att testa på nya saker ju 🙂

  Sofie 2014-03-29 15:21:57 http://be-sofit.blogspot.co.uk
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag undrar bara vart beach2014 tagit vägen? Eller har du slutat med den? Tyckte den var super bra! 🙂

  Lovisa 2014-03-29 07:41:02
  Svara
 • Hej Ida! Jag skulle vilja bygga upp lite arm/rygg muskler och även en fastare rumpa men vet inte hur jag ska börja. Har du några tips på tränings former som skulle kunna passa mig?Vill ha slanka ben men en muskulös överkropp och tightare rumpa, ungefär som du. (perfekta kroppen!!) tack på förhand! 🙂

  Camilla 2014-03-29 00:09:03
  Svara
 • Hej Ida! Jag har ett problem som jag hoppas att du skulle kunna hjälpa mig med, jag vänder mig till dig då jag verkligen inspireras av dig, tack!
  Jag hat nämligen börjat tappa min aptit mer och mer.. Förr kunde jag längta till att få äta och tycka det va så gott, men nu på senaste tiden har jag Inte känt så och bara ätit för att jag vet att jag måste.. Vet du hur jag ska kunna få tillbaka apitet igen? Jag älskar ju mat.
  Sen har jag väldigt ont i magen under stunder under dagen, det liksom sticker till i hela magen.. Vet du vad det kan bero på? Jag är väldigt uppblåst och har inte kunnat gå på toan på väldigt länge.. Det är nästan så att jag får obehag för min mage igen, har haft stora problem med det förr så vill verkligen inte få det igen.. Vet du hur jag kan göra?
  Tack för ett grym blogg, du är bäst!

  Maja 2014-03-28 11:53:39 http://Petrick.spotlife.se
  Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   hej Maja!
   Oj det var inte bra. Det låter som att du äter något som du är överkänslig mot. Äter du gluten och mjölk? Skulle rekommendera att testa ta bort dessa produkter ett tag och se om det blir bättre. Kram Ida

   idawarg 2014-03-28 14:51:21
   Svara
 • Ser kul och jobbigt ut! Vad kostar det att testa?

  Julia 2014-03-28 09:43:31 http://www.juliaswellness.se
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   ja det var det 🙂 Du hittar alla info på deras hemsida som jag länkat 🙂 Jag fick provträna en gång för att jag kände en som tränar där 🙂

   idawarg 2014-03-28 14:49:51
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind