Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LYCKA OCH RYGGPASS

Jag är så lycklig idag. Solen skiner, jag har tränat, ätit en god laxsallad och nu sitter jag och svarar på era mail. WOW säger jag bara vad ni var taggade på träningsevent! Min mailkorg är översvämmad av anmälningar till eventet och jag längtar sååå! Tänk att få träffa alla er, träna tillsammans, yoga, äta hälsosam mat och lyssna på kostföreläsning! Kan det bli maj nu?! Haha. I alla fall kommer jag svara på alla era mail i turordning och betalningsinfo kommer så snart vi löst det på bästa sätt.

Innan lunchen idag var jag och tränade styrka på gymmet. Det blev ett ryggpass som såg ut så här…

10 min cross trainer uppvärmning

10st Breda latsdrag 40kg X 4

10st Sittande rodd brett grepp 35kg X 3

10st latsdrag smalt grepp 40kg X 3

Superset: 12 Rygglyft + 12 ”jorden runt” X 3

Superset: 10 raka enarms latsdrag + 10 rotation cable Cross X 3

Avslutade med att rulla ut rygg och ben med triggerpoint rullen. AJ säger jag bara. Wargen är stel 😀

.

After Workout Selfie 😀

20140327-151803.jpg

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Kul att du skriver exakt vilka övningar du kör!

  Julia 2014-03-28 09:41:26 http://www.juliaswellness.se
  Svara
 • Hej Ida, jag undrar om du har några tips på hur man kan bli av med lite fett på armarna?

  2014-03-27 20:29:13
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Det beror på kosten så kolla över din kost och rör på dig regelbundet 🙂

   idawarg 2014-03-28 14:53:31
   Svara
 • Kan inte du filma en ryggövnings-video? Gärna med övningar man inte behöver maskiner till, men fria vikter såklart! Kram!

  Johanna 2014-03-27 19:14:57
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Ligger redan flera videos på min kanal http://youtube.com/idasfitness sedan så kommer det komma fler 🙂

   idawarg 2014-03-28 14:54:14
   Svara
 • Så stor inspiration!!

  Emelie - Hälsa, mat 2014-03-27 18:50:34 http://fames.se/eyebe
  Svara
 • Så snygg du är!<3

  clara 2014-03-27 18:36:32 http://sockerstis.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har en liten allmän fråga som jag vore jättetacksam att få svar på. Det är såhär att jag har fått ett helt nytt tänk gällande mat och onyttigheter. Nu äter jag inget godis eller kakor eller något sånt onyttigt då jag istället väljer frukt och nötter, men nu till min fråga. Att ses och ta en fika eller äta godis tillsammans med kompisar på kvällen är en social grej. Har du något tips kring det? Vad ska man äta då eller hur agerar man när man kommer till ett fik med massa onyttigt? Vad väljer man? Jag vill ju inte ses som osocial eller tråkig och mina kompisar tycker bara jag är fånig som äter såhär…
  Kram!

  Ida 2014-03-27 18:21:22
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   jag tycker du ska skita i dina kompisar. Ät det du vill och strunta i vad de tycker och säger. De kommer att vänja sig 🙂 Kram Ida

   idawarg 2014-03-28 14:56:10
   Svara
 • En fråga angående tabata intervallerna: Vi säger nu att man ska köra hopprep och armhävningar som två övningar. Ska man göra 8 gånger var av båda eller 4 gånger? o ska man ta varannan eller 8 av varje direkt?

  Johanna 2014-03-27 18:04:26
  Svara
 • Åh, du är så himla fiiin och du är en grym förebild. Jag önska att jag hade både tid och råd för att komma på eventet 🙁

  Malin 2014-03-27 16:27:57 http://malinquist.blogg.se/
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind