Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MASSA RADIO

 Det senaste har jag varit med och gästat i en del radioshower. Har liksom glömt att berätta det. HÄR kan ni lyssna på Radio Metropol när jag intervjuas av härliga Sanna Bråding. HÄR är ett härligt klipp från Radio East och HÄR från Sveriges Radio.

Jag Sanna och Farzan. // Me, Sanna and Farzan.

radio metropol

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej fina du! Jag har inspirerats av dig & gått över (så mycket jag bara kan) till mjölkfri kost. Till mellanmål/före träning blir det då ofta havregurt eller en banan med jordnötssmör på. Jag undrar nu hur bra det är att äta ett mellanmål med jordnötssmör varje dag. Jag är inte intresserad av viktuppgång eller så, så jag tänkte att jag kanske borde dra ner på det? Det är lite svårt att hitta andra alternativ nämligen (och jag älskar jordnötssmör, haha).
  Jag blir så förvirrad av hälsohetsen, så jag tänkte att du kanske kunde hjälpa mig det detta.

  Ha en fin dag! KRAM!

  Linnéa 2014-03-26 08:20:44
  Svara
 • Hej! Jag har en fråga som jag gärna skulle se ett inlägg om, som handlar om ett ämne som det sällan talas högt om: flickor/kvinnor som har idrottsamenorré.

  Har du stött på detta problem på något sätt? Hur kommer det säg att det att vissa normalviktiga ”motionerande” kvinnor får idrottsamennorré trots att det finns massor med hårdtränande elitidrottare som inte lider av detta problem?

  Vad tror du?

  Flickanochhavet 2014-03-25 09:31:51
  Svara
  • Svar på Flickanochhavets kommentar.

   Alla är vi olika och många som inte ens tränar kan ha problem med det. Vissa är mer känsliga än andra och jag tror allt handlar om en balans i kroppen. Finns så mycket som påverkar mensen, stress, sömn, mat, hormonnivåer, mineralbrist, vitaminbrist och sedan kan p-piller ställa till det enormt. Jag har själv fått problem och obalanser av p-piller.

   idawarg 2014-03-25 14:34:28
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt