Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FÖRSTA OMSLAGET

Jag är så glad! Jag har alltid drömt om att kanske en dag få göra ett omslag på ett magazin och nu är dagen här! Så sjukt att se sig själv på bild i tidningshyllorna i mataffären! TACK Hälsa och Fitness för det! För er som är sugna på att köpa tidningen finns den ute i butik nu 🙂

I´m sooo happy! I always dreamed that maybe one day get the chance to do a magazine cover and now the day is here! So unreal to see my face in the magazine shelves in the stores. Thank you Hälsa och Fitness for the opportunity!

omslag

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
28kommentarer
 • Grattis vad kul! Du är så himla duktig 🙂

  Siggi 2014-03-26 08:45:56
  Svara
 • Grattis! väldigt bra blogg.

  bonney 2014-03-25 21:00:03 http://bonney.blogg.se
  Svara
 • Stort grattis vad roligt!!!
  Dom där övningarna du visar som stärker dom inre magmusklerna passar dom att göra om du har lite delade magmuskler?
  Jag kör på plankan då jag vet att det är säkert men skulle vara bra med lite variation kanske.
  Har 2 graviditeter bakom mig så vill vara på den säkra sidan att inte göra övningar som bara gör min mage putig.
  Nu har jag haft tur att det inte syns men det känns lite när jag känner efter med fingrarna.

  Eva 2014-03-25 20:38:36
  Svara
  • Svar på Evas kommentar.

   De här är toppen att göra för att hitta magmusklerna igen efter graviditet. Plankan där emot tycker jag du ska vänta med tills du fått upps tyrkan ordentligt. Kram Ida

   idawarg 2014-03-26 10:09:59
   Svara
 • Vad roligt!<3 Måste säga att du är grymt snygg med:)

  clara 2014-03-25 20:33:32 http://sockerstis.blogg.se
  Svara
 • Grattis vad stort! Där jag bor fanns den inte än, var gamla numret än, men ska hålla utkik och köpa så fort den kommer 🙂

  Johanna 2014-03-25 18:12:58
  Svara
 • Hej Ida! Jag behöver tips! En vanlig dag ser ut såhär för mig:
  Frukost klockan sju.
  Lunch runt 12.
  Mellanmål runt halv 3 – 3.

  Sen tränar jag alltid runt halv 7 eller halv 8 och jag undrar hur jag skall göra med maten före och efter. När jag tränar halv 8 brukar jag äta middag runt 6 kanske och sen keso eller liknande efter träningen. Och om jag tränar runt halv 7 så äter jag något litet ca en timma innan och middag/keso eller liknande efter.

  Gör jag rätt i detta eller ska jag ändra något i min kost? Jag tränar i princip varje vardag och ganska ofta på helgerna så jag behöver ju bra med mat. Jag tränar mycket boxning/spinning/yoga/kampsport etc. Jag vill dock gå ner lite i vikt för jag vill trivas mer i mig själv! Jag har redan gått ner lite och sätt ganska stora skillnader. Men nu har det stått stilla lite på vågen ett tag så jag vet inte riktigt vad jag gör fel.

  Fråga nummer två: vad ska jag äta? I skolan äter jag alltid mycket grönsaker och oftast det vegetariska till. Kolhydrater drar jag ner på. Jag äter inte heller rött kött utan bara fisk och kyckling.

  Hoppas du ser helheten i denna oklara fråga hehe! Tacksam för svar!

  O 2014-03-25 18:11:30
  Svara
  • Svar på Os kommentar.

   Hej Fina du! Det är omöjligt för mig att svara på då jag måste veta exakt vad du äter och tränar för att hjälpa dig. När du tränar mycket är det viktigt att du får i dig bra mat efter träning och vad jag fattar det som så är du inte så gammal? Att gå på en diet när du är ung är inget att rekommendera då kroppen fortfarande växer. Håll dig till bra och ren mat och fortsätt att träna så kommer den hålla sig på en hälsosam vikt. Ge din kropp kärlek. Kram Ida

   idawarg 2014-03-25 19:46:26
   Svara
 • Hej Ida! Vad kul! Ska köpa den nu med en gång! 🙂 tack för en JÄTTEBRA blogg! Den inspirerar så mycket! Varje gång jag läser din blogg blir jag sugen på att träna! Så tack för det ;)kram

  Stina 2014-03-25 16:07:00
  Svara
 • Åh, kanske ska köpa, behöver lite inspiration till det mesta just nu haha 😀

  Förresten, kan ni inte göra något åt texten på både dina inlägg och kommentarerna? Texten är så tunn att allt ”flyter” ut och ihop och det ser mest ut som ljusgrå streck om man inte lyckas sitta på exakt rätt avstånd – datum och tid syns knappt alls (vilket inte är så jätte viktigt, men ändå haha) :/

  Petra 2014-03-25 15:42:59
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   ja det tycker jag 🙂 jag har skickat vidare dina önskemål till Modette så får vi se vad de gör åt detta. Det är ju en fördel om mina läsare kan se vad jag sriver 😀

   idawarg 2014-03-25 19:47:47
   Svara
 • Åh grattis, det förtjänar du verkligen!
  Jag har en fråga. Jag jobbar som modell och får därför inte öka måttet runt rumpan. Men jag vill ändå fasta till den och få en finare form. Har du något tips på hur jag ska träna?
  Kram!

  Alex 2014-03-25 15:23:37
  Svara
  • Svar på Alexs kommentar.

   Tcak snälla vad glad jag blir <3 Absolut. Kör styrketräning med många reps och lägre vikt och gärna cirkelträning 🙂 Kram Ida

   idawarg 2014-03-25 19:48:46
   Svara
 • Grattis!!! Ååhh ösnkar jag var i SVerige och kunde köpa den!

  Jag har en fråga, jag har sett att många människor ofta lägger upp träningen som en ”leg day” ”arm day” etc. är det dåligt att blanda och träna en massa olika muskelgrupper under ett pass? T.ex nu kanske jag kör 30-45 min kondition, sen lite olika squat övningar och benböj, armhävningar, och kanske 5 olika abs övningar… Borde jag istället ha en arm dag, en ben dag, osv? Jobbar man musklerna bättre då, speciellt om jag nu ibland gymmar 2 dagar i rad, då får de inte vila tillräckligt kanske? Eller är det skitsamma? Tacksam för svar! 🙂

  Amanda 2014-03-25 15:16:18
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Tack snälla 🙂 Det beror på vad du har för mål? Vill du forma kroppen med hjälp av styrketräning eller bli starkare rekommenderar jag att dela in kroppen och muskelgrupperna. Är du ute efter fettförbränning så kan du blanda och kör då gärna cirkelträning. Kram Ida

   idawarg 2014-03-25 19:50:43
   Svara
 • Du är såå grym! 🙂

  Sanna 2014-03-25 13:56:28
  Svara
 • Gryyymt! Måste köpa, tycker Hälsa & Fitness är en av bästa tidningarna

  Frida 2014-03-25 13:29:18
  Svara
 • Grymt Ida!! =)
  Plöjde igenom tidningen i soffan i går kväll efter att den hade landat i brevlådan! Kul att se dig i och på den 🙂
  kram

  Jennie 2014-03-25 12:30:30 http://kostotraning.shapemeup.se/
  Svara
 • riktigt coolt!! keep it up

  Kevin Moralez 2014-03-25 12:29:13 http://kevinmoralez.colin.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind