Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRIDAY FUN

I fredags så körde jag ett Pole Dance pass med söta Caroline och Janni StudioDQ. Så kul hade vi och grymt duktiga var de för att vara första gången! Efter det så bjöd brudarna in till middag på Suit. Galet trevlig kväll och passade på att använda mina nya strumpbyxor från Calzedonia. Supersöta ♥ Köpte även med snygga tights och en bikini där från som jag kan visa en annan dag.

Friday I taught Pole Dance to Caroline and Janni. We had so much fun and I´m really impressed how good they were for the first time! After we went for dinner at Suit and I took the opportunity to use my new tights from Calzedonia.I think they are so cute! 🙂

Sweater from Zara // Skirt from Zara // Tights from Calzedonia // Shoes from Top Shop

strumpbyxor1strumpbyxor5strumpbyxor3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Hej! Jag vill bara berätta om hur galet idealen har förändrats på bara några år. Jag började med gymnastik när jag var elva och hade då innan inga som helst muskler på min kropp, men med gymnastiken så fick jag muskler otroligt fort och jag HATADE det mer än allt annat. Nästan alla tjejerna i min gymnastik grupp fast det gått där längre än mig och var spikraka utan muskler och fett. Jag tyckte att jag såg ful ut för att jag fick stora lår osv när jag hade vart så smal innan. Nu vill ju alla ha muskler vilket är så himla förvirrande! Älskar programmet kickstart öskar bara att det var längre avsnitt! 😀 toppen blogg btw!

  Emilia 2014-03-27 09:21:14
  Svara
 • Kan du börja med veckans utmaning imorrn nu när wargrun är över? 🙂 Din blogg är mycket inspirerade! 🙂

  Julia 2014-03-23 17:59:02
  Svara
 • Vilken pingla du är Ida! Härligt glada bilder:)

  Moa 2014-03-23 17:43:31
  Svara
 • Tjabba, läs min blogg om mitt liv, jag är en VÄLDIGT fet kurvig tjej i sthlm som säger FUCK YOU till smal-idealet

  http://kimblerlylidner.wordpress.com

  http://kimblerlylidner.wordpress.com

  http://kimblerlylidner.wordpress.com

  kimberly 2014-03-23 15:26:22 http://kimblerlylidner.wordpress.com
  Svara
 • Så fin du är<3 Härligt peppande blogg

  Clara 2014-03-23 14:40:11 http://sockerstis.blogg.se
  Svara
 • Men fyfan vad snygga ben!! <3

  Svara
 • Hej Ida! Jag undrar om du skulle kunna tips nyttiga snacks/frukostar som inte innehåller nötter och mandel då jag är allergisk mot det och det är oftast nötter i det som alla tipsar om. Och sen undrar jag om du skulle kunna tipsa om olika bars som man kan ha i skolan om man blir hungrig utan att de är värsta socker boven och egentligen inte alls nyttiga.

  Linnea 2014-03-23 13:20:47
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Hej fina du! Du hittar massor redan under Kategorier högst upp och mellanmål/snacks. Finns några bars med havregryn och torkad frukt som kanske skulle funka för dig. Mer tips och recept kommer 🙂 Kramis

   idawarg 2014-03-23 20:28:07
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt