Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DAGENS CROSSFITPASS

 Tänk er ett ställe som är fullproppat med all träningsutrustning tänkas kan, takfönster, ett yoga rum, omklädningsrum med bastu, ekologiskt schampo i duschen, ett eget raw food kök och grymma tränare som verkligen brinner för det de gör. Himlen eller hur? Där har jag varit idag!

Besökte det nya Crossfitcentret Vici Athletics på Fridhemsplan idag för att köra ett av mina fösta riktiga Crossfitpass. Var nervös när jag gick dit men när jag möttes av tränarna så kände jag mig i trygga händer. Uppvärmning och sedan teknikträning i marklyft följt av en svettig WOD och avslutade med stretch. Shit vad kul det var! Kommer definitivt att hänga mer på detta underbara ställe! Jag är kär. Risk för att jag kan bli beroende av det här :S haha.

Har ni testat Crossfit någon gång?

.

Visited the new Crossfit Center Vici today. My first real crossfirt workout and I was really nervous when I went there but when I met the coaches I felt that I was in safe hands. Started with a warm up and then we worked on the technique in dedlifts and then we did a sweaty WOD and finished with stretch. OMG how fun it was! I´m in love! There is a risk that I might be addicted to Crossfit 😀 Have you tried it?

.

1. The box. // 2. The raw food kitchen. // 3. Todays wod. // 4. Deadlift times 🙂 // 5. Strong girl. // 6. Me. //7. Me and the coaches.

.

crossfit11crossfit3crossfitcrossfit6crossfit9crossfit10crossfit7

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Jag kör crossfit, de är lätt de roligaste träningssättet jag någonsin testat, och grymt bra man får så snabba resultat 😀

  Amanda Eklund 2014-03-29 19:03:21 http://Amandaeklund.se
  Svara
 • Jag gjorde det förra veckan och blev helt frälst! Vill köra det hela tiden!! men har inte tid då jag tränar fotboll varje dag xD

  Siggi 2014-03-25 07:41:28
  Svara
 • Hej! Hittade din blogg i dagarna och älskar den! Jag kör också på gluten/mjölkfritt och försöker sluta helt med socker också, enda skillnaden är att jag är vegetarian men jag tycker dina tips och recept är galet peppande! Och jag älskar dina filmer med övningar, körde ett pass inspirerat av dig idag och jag gillade verkligen att göra breda knäböj med benlyft åt sidan haha vad du nu kallar det! Kommer absolut ta mer inspiration från dina filmer!

  Johanna 2014-03-23 20:51:08
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Å vad jag blir glad av din kommentar! <3 Välkommen hit och jag kan bara hålla med om knäböjer med kick, de är grymma!!! 🙂 Ser farm emot att ha dig här och fler recept kommer så fort jag flyttar in i min nya lägenhet och får tillgång till kök igen. Kram på dig

   idawarg 2014-03-23 21:09:53
   Svara
 • Ja, så sjukt kul är det! Det ger verkligen grymma resultat och är en riktig utmaning! Älskar det!

  Kram underbara Ida!

  Elin 2014-03-23 20:27:42
  Svara
 • snälla kan du förklara vad crossfit är? jag har aldrig riktigt fattat och alla träningsbloggare skriver om det överallt!

  linn 2014-03-23 19:53:28
  Svara
  • Svar på linns kommentar.

   Jag är ingen crossfit expert så här får du en bättre förklaring 🙂 –>http://www.crossfitnordic.se/vad-ar-crossfit/

   idawarg 2014-03-23 20:30:16
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind