Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RYGG OCH MAGTRÄNING

Igår körde jag ett härligt rygg- + magpass på gymmet tillsamans med härliga vänner. Körde mycket ensidsövningar vilket jag försöker ha med i varje pass. Det är så viktigt för att jämna ut styrkan då man ofta i 2sides övningar tar i mer med ena sidan och blir ojämt stark. Tänker ni på det när ni lägger utt er träning? Kör ni mycket ensidesövningar?

.

Yesterday I did a back and stomach workout at the gym with my girlfriends. I try to put many one side exercises in my workouts to become uniformly strong in both sides. Do you think about that when you plan your workouts?

.

– 10 Lat pull Down 40kg x 4

– 10 lat pull down close grip 40kg x 3

– Superset: 10 pull cable cross 12kg (video on my instagram @idasfitness)+ 10 diagonal one arm pull Cable Cross 3 kg x 3

– 10/side One arm lat Pull straight arm 8kg x 3

– 10 standing lat push down 35kg x 3 (Video on my instagram @idasfitness)

– Supeset stomach: 15 crunches on ppilates ball + 20 stability ball nkee tuck x 3

.

Ni kan hitta video på två av övningarna på min instagram @idasfitness // You will find a video on 2 of the exercises on my instagram @idasfitness.

20140319-152406.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Hej Ida! Jag har en liten fråga, är den nya Proviva 50 onyttig? Tänkte ifall den innehåller mycket socker ändå osv. Och om den inte är speciellt nyttig att dricka, vad skulle du då rekommendera istället? Brukar nämligen ta ett glas varje morgon till min havregrynsgröt.

  Älskar verkligen din blogg 🙂 Kram på dig!

  sofia 2014-03-20 23:10:34
  Svara
  • Svar på sofias kommentar.

   Sofia: Jag har inte sett näringsinnehållet. Men mår du bra av den och du har du inte som mål att tappa massor i vikt eller bli av med ett sockerberoende så kan du absolut dricka den om den gynnar din maghälsa. Kram Ida

   idawarg 2014-03-21 09:26:01
   Svara
 • Heej, jag har precis kollat på Kickstart nu på morgonen innan jag drar och tränar, allstå varför är programmet så kort! haha, vill ha minst en 30minuter. 🙂 Tyckte att det var skitbra iallafall, och kommer absolut kolla på resten också.

  Rebecca 2014-03-20 07:09:15 http://rebeccaofsweden.com
  Svara
  • Svar på Rebeccas kommentar.

   Rebecca: Hej tjejen! jag kan hålla med dig om att jag också skulle vilja ha ett lite längre program 🙂 Dock så är det ju hela 12 avsnitt så man kommer ju hinna se en hel del. Kul att du gillade det Kramis

   idawarg 2014-03-20 08:47:10
   Svara
 • Hej! Jag tänkte bara fråga om du fortfarande har så det går att beställa kostscheman och få hjälp via mejl? Kram 🙂

  Lovisa 2014-03-20 06:59:04
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Lovisa: Just nu har jag alldeles för mycket att göra men det kommer nog bli så att jag till sommaren börjar ta emot några online klienter igen. Säger till i bloggen då 🙂 Kram Ida

   idawarg 2014-03-20 08:48:12
   Svara
 • Gillar ditt linne, vart har du köpt det?

  Linda Assarsson 2014-03-19 23:46:43 http://lindaassarsson.blogg.se
  Svara
 • Yayy! Tänkte bara kommentera att nu går det att följa din blogg via RSS-feeden. 🙂

  L 2014-03-19 23:09:05
  Svara
 • Du är så duktig stumpan! Känns som du kan allt om detta med kroppen, och jag allt om detta med knoppen. Vore kul att höra, vad du tycker om den psykiska faktorn, med bland annat motivation, självbild o.s.v. Jag har läst många gånger att ”ger du dej fan på något, så blir det så”. Hur stor del tror du psyket har i detta? Jag tror att din förbeställda tanke om att lyckas, sår ett frö i dej, att det inte finns något annat än att nå detta mål. Man kan säga att du helt väljer bort att ”misslyckas”, det finns inte i din värld. I och med att det inte finns i din värld, så finns ej heller reaktionerna av att misslyckas i din kropp. Man kan se på hela din kropp att den lyser av psykiskt välmående, man ser en harmoni. Och jag tror den kommer av din tanke att du har valt allt lyckas.

  Erik 2014-03-19 22:34:21
  Svara
 • Först & främst tack för en kanonblogg! 🙂 Kul & lärorik läsning!!!

  Skulle du kunna skriva lite om vilka aminosyror man ska använda sig av ?
  Förstår inte riktigt om man ska använda sig av bcaa eller eaa, vilket som är bäst ?

  nathalie 2014-03-19 20:27:13
  Svara
  • Svar på nathalies kommentar.

   Nathalie: Tack snälla fina <3 Jag är inte jätte insatt i aminosyror och bcaa då jag tycker det är helt onödigt. Äter man en varierad kost så behövs det inte. Kram Ida

   idawarg 2014-03-19 20:53:58
   Svara
 • Hej Ida! Vill passa på att tacka för en grym blogg och den inspiration du ger, du är grym! Jag är en tjej på 17 år som är väldigt intresserad av både kost och träning och har även mycket kunskap kring det, men nu har jag hamnat i en situation där jag inte vet själv hur jag ska göra och vänder mig nu till dig och hade varit SÅ tacksam för svar, tror inte jag är den enda! Jag är normalviktig, inte alls tjock, men har jag fortfarande ”överflödigt” fett på kroppen som jag gärna blir av med inför sommaren. Det sätter sig främst vid kärlekshandtagen och längst nere på magen. Jag äter ganska lite kolhydrater, alltid långsamma, mycket protein och nyttigt fett och så ren mat som möjligt. Självklart finns det dagar då jag fuskar, men vardagen fungerar bra och jag tränar båda kondition och styrka flera gånger i veckan. HUR ska jag bli av med dessa sista extra kilon? Det känns som de satt sig där för att stanna för alltid. Kram!

  Kajsa 2014-03-19 20:25:50
  Svara
 • Jag gillar myyycket att träna mage, men har verkligen slut på träningsidéer nu när jag ska göra ett nytt tränings-schema. Undrar om du kanske kunde lägga upp ett träningsschema som man skulle kunna köra och justera vikterna för hur stark man är, kram!
  Älskar din blogg och du är en stor inspiration för mig btw 🙂

  erica björkander 2014-03-19 20:20:42 http://bjoorkander.blogg.se
  Svara
 • Grym kropp!

  Just nu har vi en rabattkod till Casall som ger dig
  30% rabatt på HELA deras sortiment.
  http://frifrakt.nu/erbjudande/casall-rabattkod-pa-allt-30-rabatt

  Gilla oss även på Facebook så får du det senaste erbjudandet 🙂

  Andreas 2014-03-19 19:11:18 http://www.frifrakt.nu
  Svara
 • Hej Ida! Tack för supergrym blogg!! Jag undrar hur många kalorier man ”ska” bränna på ett bra pass? Vad är ”bra” liksom? 🙂

  Moa 2014-03-19 18:43:45
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind