Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SENASTE INSTA WEEK

Ni glömmer väl inte att följa mig på instagram? Ni hittar mig på @idasfitness. Där postar jag dagligen bilder och även träning- och Pole videos. Missa inte det!

Do not forget to follow me on instagram @idasfitness. I daily post pics, workout- and pole dance videos. Do not miss it!

.

1. Finest Awrads. // 2. After Workout Selfie. // 3. Me and sweet Alexandra. // 4. Shoot for Nyheter 24.

20140318-111437.jpg

1. Picture from lanzarote. // 2. Butt/leg workout. // 3. Me. // 4. Deadlift timez 🙂

20140318-111454.jpg

‘1. Kickstart press picture. // 2. Peace. // 3. Love to be back at StudioDQ and my Pole training. // 4. After Pole pic.

20140318-111508.jpg

1. Me at Finest Awards. // 2. Sunday workout. 3. // 3. I´ve finally gotten back strength so I can do Iron X again. You an fin a video on that om my instgram 🙂 //4. Feelin happy <3

20140318-111518.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Ida!

  Jag skulle behöva lite råd! Det är så att jag verkligen har byggt upp muskler dem senaste 2-3 åren. Har tränat tungt och intensivt och verkligen ökat i vikter. Från att knappt orkat 1-kilosvikterna i biceps curls till 15 kg och över 200 kg i benpress så har jag blivit riktigt stark gentemot vad jag var innan. Vikten har också pendlat uppåt i samband med att jag började styrketräna vilket är kul!

  Nu är jag redo att ”deffa” ner det sista lagret av fett som gömmer under det som jag kämpat med att bygga upp. 😉 Jag funderade på att köra en rivstart och chocka kroppen med Bikram Yoga i ca 20 dagar, kombinerat med ca 3 stycken styrkepass i veckan. Förutom det så promenerar jag ca 35-40 km i veckan (promenerar till jobbet). När jag gymmar kör jag varannan pass cirkelträning och varannan ”vanligt” där jag fokuserar på 3 musklergrupper.

  Vad tror du om detta upplägg? Vet att Bikram Yogan kan bryta ned musklerna samtidigt som det har många hälsofördelar.

  Med andra ord vill jag sänka mitt fett procent och undrar ifall detta är ett bra eller dåligt alternativ? Självklart spelar min kost också stor roll så klart. Är bara lite orolig att allt kan kämpat med i muskelväg ska försvinna.

  Har innan testat och infört HIIT-träning men det var inte riktigt my cup of tea. 😉

  Ser fram emot ditt svar!

  Kram! Ps. Tack för en inspirerande blogg!

  Alexandra 2014-03-19 11:31:29
  Svara
  • Svar på Alexandras kommentar.

   Alexandra: Tack snälla för din kommentar! <3 Ditt upplägg kan absolut fungera och äter du rätt så kommer du inte behöva bryta ner dina muskler. Kosten är som sagt viktigast vid en deff. Lycka till Kram Ida

   idawarg 2014-03-19 13:28:12
   Svara
 • wow vilken blogg och vilka bilder! jag har precis själv kommit igång med en hälso och träningsblogg. spana gärna in den om du har tid.

  petteri 2014-03-18 17:40:01 http://www.tappavikt.nu
  Svara
 • Hej! Jag har ett problem, jag orkar inte styrketräna som jag gjorde förut, vad kan det beror på? Jag väger 43 men jag äter jjättemycke o allt nästan så att jag är spyfärdig bara för att jag ska få energi och palla träna men det hjälper inte!!! 🙁 jag älskar verkligen styrketräning o så men vet inte varför jag inte pallar längre… tex idag jag gjorde bara 15 situps och typ 60 squats på gymmet sen pallade jag inte mer… snälla hjäälp?

  snälla svara!! 2014-03-18 15:54:14
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind