Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WARGRUN CHALLENGE – VECKA 10

SISTA VECKAN VÄNNER! Gud vad tiden gått snabbt! Denna veckan kan man säga är som en examensvecka 🙂 Wihoo. Nedan ser ni ert nya schema ni ska följa denna vecka och jag vill att ni ska göra passet 3 gånger även denna veckan.

Anmäl er genom att hashtaga #wargrun efter varje utfört pass så har ni även chans att vinna snygga träningskläder från PUMA.

Är det så att man varit sjuk, skadad eller missat vecka 1 och/eller 2  så kan man hänga med fast börja på den veckan man är.

Schema VECKA 1.

Schema VECKA 2

Schema VECKA 3.

Schema VECKA 4.

Schema VECKA 5.

Schema VECKA 6.

 Schema VECKA 7.

Schema VECKA 8.

Schema VECKA 9.

Till vana löpare: Jag utmanar er att utöver er löpträning köra DETTA styrkspass 3 gånger innan veckans slut.

SISTA VECKAN, NU KÖR VI! VILKA ÄR PÅ?

.

English: LAST week and a new run schedule. Below you find this weeks schedule that you should do 3 times before the end of this week.

Do not forget to upload pictures and hashtag #wargrun after each workout. :)

For experienced runners: I challenge you to do THIS workout at least 3 times before the end of this week + your regular run workouts. 

WHO WANTS TO JOIN? Let´s run! 

wargrun-week-10

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Kan man vara med och tävla även om man börjar på vecka 1 idag? 🙂

  sabina 2014-03-18 20:52:03 http://nattstad.se/biiina
  Svara
 • Hej Ida! var inne på din blogg första gången igår och måste bara säga att det var som kärlek i första ögonkastet, med alla träning tips och allt! 🙂
  Men jag har en rätt stor fråga som jag aldrig riktigt får besvarad, och eftersom du verkar ha ”alla hästar hemma” och väldigt kunnig så hoppas jag på ett bra svar från dig 🙂
  Jag är 17 år, och smal vilket jag alltid har vart. Men jag har problem med att få mina ben fasta och även med rumpan. jag har ridit hela mitt liv och sportat med olika sporter fram och till baka. men när jag började på internatskola la jag ridningen åt sidan och började gymma istället. kan träng runt 4-5 gnr i veckan som jag nu gjort i 1 1/2 år. men ben och rumpan har jag aldrig riktigt fått till. jag har lite problem med mina knän, så kan inte stå och hoppa som en galning eller göra knäböj, finns det något annat man kan göra? känner mig lite stressad inför sommaren då jag vill få en bättring på det, och trivas i kortbyxor lite mer. dock har jag nu haft ev mitt ledband i knät för 3 veckor sen, vilket måste läka 5 veckor till, men vill hinna göra upp en plan innan så jag har tränings suget kvar eftersom jag måste börja om från 0 igen…
  Det jag också undrar är hur man ska bygga upp sin träning så kroppen inte tar det i rutin. även hur man ska tänka på kosten, eftersom jag går på internat så får vi matten serverad och kan inte välja själva vad man ska äta, är det något man bör ta bort som potatis och sådant och vad kan man tänka på att äta när man kommer hem (då man kan välja) för att få en så bra balans som möjligt och även få bort 2-3 kg innan sommaren. hoppas du förstår min fråga, och hoppas på svar! tack 🙂

  Danielle 2014-03-18 09:00:13 http://www.nattstad.se/Daisyfashion
  Svara
  • Svar på Danielles kommentar.

   Danielle: hej fina du och välkommen hit! 🙂 haha. Det är svårt för mig att göra en bedömning på vad just du måste göra för att nå det målet när jag inte har träffat dig. Eftersom du skriver att du redan är smal så skulle jag tippa på att det är tyngre styrketränings som behövs för att forma till rumpan. Men det ska du inte göra om du har problem med knät. Låt det läka först och gör alla rehab övningar du får av sjukgymnast flitigt för att stärka upp så du sedan kan köra igång med träningen ordentligt. Mitt bästa tips är att köra 1-3 gånger med en PT som kan visa dig tekniken i de stora benövningarna. Krya på dig och lycka till! Kram Ida

   idawarg 2014-03-18 09:16:30
   Svara
 • Sååå himla tråkigt att jag hamnat efter! Först hade jag fullt upp med konstant plugg i två veckor, vilket gjorde att jag var tvungen att prioritera plugget framför gymmet.. Sen blev jag förkyld pga stressen och var borta ytterligare två veckor.. OCH NU i lördag så stukade jag foten i en trapp så grymt att foten är alldeles blå! Kryckor första dagen och nu haltar jag fram på en öm fot.. Längtar tills jag får sätta igång igen! 🙁 Känns som om jag aldrig får lära mig springa..

  Helena 2014-03-17 18:38:44
  Svara
  • Svar på Helenas kommentar.

   Helena: Bättre efter än aldrig 🙂 Stressa inte utan läk din fot och börja när du är hel. Skickar energi till dig! Kramar <3

   idawarg 2014-03-17 22:00:14
   Svara
 • Saknar eran podd – kommer det fler? 🙂

  ylva 2014-03-17 11:47:39
  Svara
  • Svar på ylvas kommentar.

   Åh vad roligt att höra. Så många som frågat efter den och det har bara inte blivit av pga. att jag haft så mycket att göra och lite sjukdomar mm. Men många har frågat så jag är ganska säker på att den kommer att uppstå inom kort 🙂 Kramis

   idawarg 2014-03-17 13:51:25
   Svara
 • Hejsan.
  Snubblade in på din blogg, och måste säga att den inspirerar.

  Jag tänkte passa på att be om lite råd vad gäller att forma kroppen och bygga muskler. Måste erkänna att mina kunskaper inom området är begränsade.
  Behöver man komplettera med extra protein och aminosyror?
  Kan du i så fall rekommendera några som du anser är bra?

  Med vänlig hälsning / Linda

  Linda 2014-03-17 11:02:44
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Linda: Hej och tack snälla och välkommen hit 🙂 Äter du en bra kost så behöver du inte komplettera med tillskott men det kan vara ett smidigt sätt att få med sig bra mellanmål och väljer du ett tillskott av bra kvalité så är det bara bra. jag använder mig enbart av Holistics produkter som håller högsta kvalité utan kostiga tillsatser, socker och sötningsmedel. Deras vassleprotein finns i cjoklad, banan/kokos, vanilj, päron mm och är toppenbra! Du hittar det här –> http://idawarg.vitamera.se Kram Ida

   idawarg 2014-03-17 13:55:34
   Svara
 • Hej Ida!
  Den här tävlingen har varit så sjuuukt rolig, men jag har tyvärr inte kunnat fullfölja hela då jag fick ont i benhinnorna efter 5e veckan.. Har haft problem med dem tidigare så det var inget nytt, men jag blev så galet motiverad av den här tävlingen och undrar därför om man kan göra samma sak fast på crosstrainer? Eller är det stor skillnad? Ska köra en halvmara i maj så måste spara på benen så gott det går 🙂 mvh Therese

  Therese 2014-03-17 09:15:11
  Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   Therese: Å jobbigt med ont i benhinnorna. har du stretchat vaderna ordentligt? Du kan absolut köra samma på crosstrainer eller cykel och leka mellan hastighet eller motstånd 🙂 Kram Ida

   idawarg 2014-03-17 10:31:53
   Svara
 • Hej Ida! Jag brukar aldrig kommentera på bloggar men måste bara säga att din blogg är grym! Jag hittade hit för några veckor sedan och nu kan jag inte låta bli att gå in på din blogg minst en gång om dagen och bli peppad haha, Jag har alltid tränat mycket men aldrig tyckt om att springa. Därför är jag så glad att jag äntligen har kommit igång tack vare wargrun! Jag är på vecka 3 och hoppas att jag kommer orka hela vägen fram till slutet av utmaningen. Tack för all inspiration!

  Hanna 2014-03-17 08:36:10
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind