Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SÖNDAGSFYS & SÖNDAGSMYS

Hemma efter en lång och härlig dag. Först utbildning med Holistics grundare Bertil Wosk i Energimedicin som var så galet intressant. Vilken enorm kunskap och erfarenhet den mannen sitter inne på! Kursen denna helgen har väckt många tankar men kommer berätta om den mer imorgon 🙂

.

Efter utbildningen åkte jag direkt till gymmet och körde ett riktigt köttigt benpass. Alla 10kg vikter var upptagna och fanns enbart 20kg vikter kvar så blev marklyft med 60kg. För mig är det riktigt tungt och framförallt för ryggen. Fick ta extra långa pauser och kan inte påstå att alla lyft var helt tekniskt rätt. Ska definitivt gå tillbaka till 45-50kg nästa pass. Jag klarade det i alla fall , men kommer ha grov träningsvärk i både rygg och ben imorgon 😀

.

Home again after a long but fantastic day! First it education with Holistics founder Bertil Wosk in energy medicine. It  was so interesting and I will tell you more about that tomorrow. After the lecture I went straight to the gym for a leg and butt workout. It was really hard and I definitely going to be sore in my legs and butt tomorrow!!!

.

Dagens pass: // Todays workout:

– 10 min cross trainer 

– 10rep deadlifts 60kg X 4

– Superset: 8 rep straight deadliest 60kg + 15rep/side side walk rubber band X 3

– 10rep lunges 50kg smith X 4

– 10ep/side leg extension side cable cross X 3

– Superset: 10rep/leg one leg leg press 56kg + 10rep leg press both legs 104kg X 4

– 10 rep hip lifts 25kg X 3

.

Sweaty after workout pic!

20140316-185542.jpg

Nu blir det MAT i stora lass och myskväll! För utan mat och vila blir det inga muskler, glöm inte det vänner! // Now it´s time for food and chill! without food and rest there will be no muscles, do not forget they my friends!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Ida!
  Jag är 14 år och har hamnat i en ”jobbig sitts”. Jag tränar basket 2 gånger i veckan, vi har match varannan helg (ungefär) och jag har precis köpt ett gymm kort.
  Mitt problem är att jag inte är nöjd med min kropp, det skulle vara så skönt att vara nöjd och ställa sig framför spegeln och känna sig stolt. Problemet är att efter ett hårt pass på gymmet eller en riktig hård basketträning känner jag mig så där stolt, men när jag sedan ska äta middag försvinner självförtroendet och jag ser inte alls ut som jag gjorde tidigare. Jag är antagligen överkänslig för gluten vilket är otroligt jobbigt.(Vad ska man äta istället när suget för sötma och gluten kommer?). Min familj är inte så jätteinne på några speciella dieter vilket gör det svårt för mig att känna mig nyttig. Skolmaten i skolan är som en fett hög och det är svårt att få i sig proteinerna, när man kommer hem blir det lätt små ät vilket inte är bra. Har du några lätta mat tips för frukost,lunch,mellan mål och middag?. Vad ska man äta och inte äta. Om man äter ”vardags mat”! hur ska man då sedan bränna bort det på gymmet och finns det några övningar?

  Jag har ju muskler eller vad man ska säga men ”fettet” lägger sig som ett lager över vilket ser hemskt ut.

  Jag skulle bli jätteglad om du kunde försöka hjälpa mig kram V

  Anonym 2014-03-17 21:21:20
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Anonym: Hej Fina du! Det är väldigt tråkigt att höra att du inte gillar din kropp och det tycker jag att du ska börja att träna på. Självkänsla måste man precis som träning göra hela tiden för att hålla den uppe. Börja säga bra och fina saker om dig själv varje dag. Sväller din mage upp efter att ha ätit tex. pasta och bröd så kan det vara så att du är känslig mot gluten. Testa att äta en glutenfri kost och se om det blir bättre. Ersätt pasta och bröd med ris, potatis, risnudlar, riskakor, frukt, rotfrukter och grönsaker. När du blir sötsugen, testa att äta en frukt istället. Att äta glutenfritt tycker jag att du kan testa och att skippa godis, chips, halvfabrikat, bullar, glass mm kan du absolut göra, men annar så ska du inte mixtra med maten. Du är så ung och växer fortfarande och din kropp behöver näring. Träna, ät bra och riktig mat och träna på självkänslan så kommer du att må bra! Stor kram på dig och glöm inte att du är vacker och unik! <3

   idawarg 2014-03-17 21:57:58
   Svara
 • du är för grym!! hur många kalorier uppskattar du att du äter per dag?

  HANNA 2014-03-17 13:40:40 http://hannalovisasol.se
  Svara
  • Svar på HANNAs kommentar.

   HANNA: Tack fina du 🙂 <3 jag har verkligen ingen aning och jag har aldrig fokus på kalorier utan på kvaliten av maten. jag äter tills jag blir mätt och ser till att fylla på extra om jag tränar mycket 🙂 På så vis undviker man att hamna i dåliga tankemönster. Kram Ida

   idawarg 2014-03-17 13:50:18
   Svara
 • Upptäckte nyss din youtubesida! Fantastiskt bra!!!!!!! För mig som är vilse och okunning inom denna träningsdjungel är det ett himla bra hjälpmedel. Ska faktiskt börja träna efter dina upplagda klipp och kombinera det med WargRun. Min fråga till dig är om du har något förslag på hur man kan lägga upp sin träning med hjälp av dina videos. Hur ofta ska man köra rumpa, armar, cirkelträning och fettförbränningspassen i veckan för att nå bästa resultat av dem?

  Nathalie 2014-03-16 22:04:52
  Svara
  • Svar på Nathalies kommentar.

   Nathalie: vad kul! Kommer satsa ännu mer på youtubeklipp under våren och lägga upp massa träningsprogram 🙂 Det beror på vad du har för mål? Vill du som de flesta andra tona till kroppen skulle jag köra 3-5 cirkelträningspass i veckan och variera mellan de olika så det inte blir enformigt. Det tillsammans med bra kost kommer göra susen 🙂 Kramis

   idawarg 2014-03-16 22:16:48
   Svara
 • Sarah: Åh typsikt! Skickar energi till dig så hoppas du mår bättre snart! Kramis

  idawarg 2014-03-16 21:34:36
  Svara
 • Nice. För min del blev det söndagssjukstuga. Precis piggnat till lite efter riktig migränattack. Bara huvudvärken kvar nu så kan fungera något. Blir bara att äta något sen fortsätta sova bort skiten.

  Sarah 2014-03-16 19:45:11 http://Sarah-Adolfsson.blogspot.com
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind