Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DAGS ATT SPARA – TIPS PÅ BILLIG LUNCH

Efter att ha spenderat lite mycket den senaste månaden är det dags att gå in i sparläge för mig innan löningen här. Nu blir det endast tonfisk och nudlar, haha! Nej men faktiskt så lagade jag en grym tonfisk och nudelsallad igår och den är hel gluten och komjölksfri.

Wargens tonfisksallad: 150g tonfisk i vatten, önskad mängd kokta risnudlar, 1/2 skivad rödbeta, lite getost, gurka, sbergssallad och röd paprika. Som dressing använde jag 1/2 pressad citron, lite olivolja och örtsalt. SÅ gott var det!

After spending a little too much the last month it´s time for ”saving-mood” for a while. Now it will only be tuna and noodles, haha! No but actually I did a very good tuna and rice noodle salad yesterday and its totally gluten and cow milk free.

My tuna salad: 150g tuna in water, rice noodles, 1/2 beet root, goat cheese, cucumber, salad and red paprika. As dressing I used lemon juice, olive oil and herbal salt. HOW good it was!!!

tonfisk sallad

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Hej! Grymt bra tips jag undrar precis som Katrin vad som är bäst av risnudlar eller glasnudlar? Kram

  Lovisa 2014-03-17 18:17:49
  Svara
 • Lät inte alls dumt! Och billigt är bra, haha 😀

  Johanna 2014-03-17 09:58:15 http://johannamariakallgren.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag läser din blogg dagligen och den är verkligen toppen! Jag springer även wargrun 🙂
  Idag ska jag spela fotbollsmatch och undrar om du skulle kunna tipsa mig om vad som är bra mat att äta innan match inför nästa matcher!?

  Fotbollstjej 2014-03-16 09:29:01
  Svara
 • Sååå grym blogg!! TAck!!

  Jag undrar om man kan träna sig till din skitsnygga kropp? Är du en sån människa med grym metabolism som bara är smal ändå, eller är det möjligt för mig, som är smal men har de där ”runda formerna” (C-formade framlår osv), att träna mig till en så fast och smal kropp som din? Hur ska jag träna??

  Moa 2014-03-15 17:44:25
  Svara
 • Detta gillas! Mer sådana inlägg eftersom att jag misstänker att vi är flera studerande som läser denna blogg. Gärna tips om hälsosamma storkok 🙂

  Arw 2014-03-15 17:37:40
  Svara
 • Hej Ida, tack för världens mest inspirerande och bästa blogg!!

  Undrar bara vad för slags träning jag ska satsa på om jag vill minska i omfång? Lår och armar främst! Jag vill kombinera både styrka och cardio så jag får alla fördelar men är det något jag bör tänka på? Så som att jag ska träna mer cardio eller något?

  Vill gärna bli av med fettet på baksida och framsida lår utan att få de där stora låren man kan få av träning.

  Hanna 2014-03-15 17:34:28
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hej och tack snälla <3 En blandning av cardio och styrka är perfekt, gärna cirkelträning 🙂 Kolla in min youtubekanal där du hittar massa bra cirkelträningspass 🙂 http://youtube.com/idasfitness

   idawarg 2014-03-15 17:54:56
   Svara
 • Vad är bäst ris eller glasnudlar? Har hört att glasnudlar är gjorda på mungobönor? Kram kram

  Katrin 2014-03-15 16:24:23
  Svara
 • Hej ida! Skulle inte du kunna göra en film och viss hur man gör ett marklyft och vad man ska tänka på för att inte göra fel? 🙂 tackar för en grym blogg o inspo!

  Amanda 2014-03-15 14:50:04
  Svara
 • Ser riktigt gott ut!

  Alicia 2014-03-15 14:31:15 http://alicia.forme.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind