Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FREDAGSTANKAR

Fredag eftermiddag redan och det betyder att jag sitter och jobbar för fullt med mitt eget företag. Det är så mycket att göra nu så jag har svårt att hålla fokus här. Haha, jag älskar det!!! Har alltid gillat att ha mycket att göra och jag älskar när jag får nya utmaningar att bita tänderna i. Egentligen är jag en person som absolut inte ska ha ett 9-17 jobb om det inte är sjukt varierande. Jag tycker alltid att jobbet är jättekul i början, men så fort jag känner att jag kan mitt jobb så vill jag vidare och jag vill utvecklas! Om inte så blir jag uttråkad!

I alla fall så rullar det på i bra fart och det är mycket press nu inför att Kickstart drar igång nästa onsdag! Wihoo. Nervös men ska bli superkul att se! Idag kan ni läsa en artikel om mig i GT – HÄR och ni ser mig även i Expressen tidningen. Nästa vecka kommer jag medverka i 2 radioprogram på Sveriges Radio och East.

20140314-150620.jpg

Nu sitter jag på bästa Doctor Salad och dricker en grön smoothie och laddar för träning. Vet dock ej vad jag ska träna än men den som lever får se. Har ni tränat eller ska ni träna idag? Vad i sådana fall? Ge mig lite inspo 🙂 <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Jag har inte tränat idag eftersom jag fastar tisdagar och fredagar. Har en fråga gällande det, kan man träna även de dagar man fastar?? Mitt mål är att gå ner liiite i vikt och bli tightare men de dagar jag fastar vet jag inte om jag ska träna eftersom jag inte vill bryta ner musklerna i och med att jag inte ”får” äta efter passet.. skulle bli så glad om du kunde ge mig svar! 🙂

  nathalie 2014-03-15 01:51:18
  Svara
 • Kan man mejla dig? Vill fråga om kost m.m

  Julia 2014-03-14 20:24:17
  Svara
 • Var på ett crosstrainer- pass 1h klockan fem, sååå skönt! 😀

  Jennifer 2014-03-14 19:58:15 http://jjennaa.blogg.se
  Svara
 • Blev ett lågintensivt pass idag med lite powerwalk och några km på cykeln, sedan en låååång stretch! 🙂

  Viola 2014-03-14 17:46:02 http://weightless.myshowroom.se
  Svara
 • Jag var ute och gick 16 km 🙂

  Mathilda Klasson 2014-03-14 17:23:54 http://wathiilda.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida! Jättebra blogg! 😀 Jag har en fråga till dig! Jag tränar ca. 5 dagar i veckan och är 14 år gammal. Men nu på sista tiden har jag fått otroligt ont i mitt knä. Det gör ont när jag ska sätta mig och det är också ett problem då det hindrar mig från att träna mina ben för jag vill inte göra det värre. Tränar ben ca. 1-2 dagar i veckan. Vad kan detta bero på? För mycket träning? Förlite stretching? Och vad kan jag göra för att det ska bli bättre?
  Tack på förhand! 🙂

  Anonym 2014-03-14 16:59:15
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Tack 🙂 Jag förstår och det är omöjliggör mig att ställa en diagnos. Jag råder dig verkligen att ta kontakt med en sjukgymnast eller naprapat så snart du kan så kan den hjälpa dig med övningar och ev. behandling om det behövs. Kan också bero på felaktig teknik i styrkeövningar så visa gärna sjukgymnasten eller naprapaten dina övningar du brukar göra så kan de hjälpa dig med tekniken. Krya på dig. Kram Ida

   idawarg 2014-03-14 22:36:05
   Svara
 • Jag tänkte precis sticka ut för ett löppass! 6km blir det nog 😀 Glad helg!

  Ebba 2014-03-14 16:31:16
  Svara
 • Jag har precis varit och kört ett ben, rygg och biceps pass 🙂

  Pauline 2014-03-14 15:39:51
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind