Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SNART NÄST SISTA VECKAN

 När jag startade WARGRUN Challenge så trodde jag aldrig i min vildaste fantasi att det skulle bli så populärt och uppskattat! Jag har fått mail, kommentarer från vänner, bekanta, främlingar och er läsare som berättat hur ni har lärt er gilla löpning, gått ner i vikt eller utvecklats i er löpning pga. denna utmaning. Det gädjer mig så enormt mycket och det var precis det som var mitt mål när jag startade igång utmaningen.

Imorgon börjar näst sista veckan innan ”examensveckan” och jag hoppas ni fortfarande är lika taggade? 🙂 Sedan vet jag att endel har fått tagit paus eller börjat senare och har några veckor kvar och för er är det bara att köra på. Nu börjar det ju också bli vår ute och så fantastiskt underbart lyxigt att kunna köra ute. Wohoo.

When I started WARGRUN Challenge I never thought it would become so popular and appreciated! I´ve received mail and comment from you when you tell me about have learned how to run, lost weight and developed in your running. That makes me so happy and it was exactly what I wanted when I started this run challenge! 

Tomorrow week 9 starts and I hope you are excited? 🙂 

Hur känns det för er? Vilken vecka i utmaningen kör ni? 

Snart 1 700 tagar i #wargrun på instagram. Vilken träningsglädje och inspiration i denna hashtag!!! // Soon 1700 tags in #wargrun on instagram. SO much inspiration in this hashtag!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Härligt 😀 Benhinneinflammationen håller på att släppa snart är jag också ute i löparspåret igen och kör hårt!
  Är jag den enda här som springer med power/speed metal i lurarna?

  Arw 2014-03-09 17:45:00
  Svara
 • Jag har kört vecka 6 denna vecka. Det har gått jättebra och jag märker redan stor skillnad på min kondition och min löpglädje har verkligen kommit tillbaka. Tog en paus från löpningen 2 månader i vintras på grund av benhinneinflammation som kom och gick och det var inte roligt att springa längre eftersom det gjorde ont typ varannat pass. Men denna utmaning har verkligen gjort att glädjen kommit tillbaka och nu längtar jag till varje pass och måste tvinga mig till att vila. Det är ju såååå roligt att springa!

  Denice 2014-03-09 10:29:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger