Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VINN VIP-BILJETTER TILL LET´S DANCE

God Morgon vänner! Uppe med tuppen för att gå iväg och hjälpa en vän att spela in en dansvideo. Wohoo. Igår var jag och kollade på Let´s Dance Live igen tillsammans med Josefine och Joanna från Modette. Jag har ingen TV hemma så då passar det ju perfekt att få se det live istället 😀 haha. Supertrevligt och blev riktigt imponerad av Benjamin!

Good Morning friends! Early morning today because I´m going to help a friend to record a dance video. Wohoo. Yesterday I watched Let´s Dance live with Josefine and Joanna. Had a great night and I was really impressed by Benjamin! 

Som jag berättade förra veckan så är jag med i ett samarbete med Lumene där ni kan vinna VIP-biljetter till stora finalen + en grym goodiebag från Lumene (värde 1 500kr)! Gå in HÄR och rösta på min video så är ni med och tävlar. SÅ kul att se allt live, så in och anmäl er nu!

Bilder från inspelningen av tutorial.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Nu när våren börjar komma (i alla fall här idag) blir jag sugen på att vara ute, och inte inne på ett tråkigt gym (när solen skiner). Kan du tipsa på muskelövningar/andra skojiga lekfulla övningar man kan göra utomhus? 😀

    Flickanochhavet 2014-03-08 14:17:00 http://www.thisishowitworks.blogg.se/
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt