Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ÄNNU MER TRÄNINGSINSPIRATION

Vänner ni glömmer väl inte följa mig på instagram? Ni hittar mig på @idasfitness och där uppdaterar jag dagligen med ännu mer träningsinspiration 🙂

Do not forget to follow me at instagram @idasfitness

Sedan vill jag också säga STORT TACK för hjälpen till alla som anmälde fakekontot där någon låtsades vara mig! <3  Igår meddelade instagram att de tagit bort kontot. Yeey!

Här kommer mina senaste veckor på instagram. // Here is my latest weeks at instagram.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Ida! 🙂 Du verkar ju ha bra koll på det här med laktosfri mat, så jag ställer en fråga till dig om det. Ibland kan jag få jätteont i magen ganska direkt efter jag ätit något som innehåller mjölk. Men ibland kan jag dricka ren mjölk utan att alls känna av något. Har du någon aning om vad det kan vara för problem? För jag tänker om det var att jag var känslig mot laktos borde jag väl få magknip varje gång?

  Lina 2014-03-08 09:12:00
  Svara
 • Hej Ida! Tycker verkligen om din blogg jätte mycket och kommer definitivt att bänka mig framför Kickstart! Känns som att du är ett guldkorn bland alla träningsbloggar/konton som finns idag, du känns genuin och som att du har ett mycket mer nyttigt perspektiv på träning och kost än vad många andra har. Men iallafall, här är en fråga från mig till dig, det här är min situation: har nyss blivit diagnosticerad med en kronisk magsjukdom, den kommer i s.k. skov (dåliga perioder-bra perioder). Jag vill så gärna träna och äta rätt, men det är fruktansvärt svårt eftersom jag är väldigt begränsad i vad jag får äta… Får t.ex. inte äta fullkornprodukter, många frukter är uteslutna (banan är nästan det ända som funkar), tål inte alls mjölkprodukter (funkar ibland med laktosfria produkter), halvfabrikat funkar ej (vilket egentligen bara är positivt) sen är jag väldigt ledsen eftersom sallad funkar inte heller… Jag går på mycket medicin (håller på att trappa ner) så det tar rätt mycket energi, och att inte kunna äta näringsrikt tar också ut sin rätt på min kropp. Kanske inte är helt rätt att fråga dig efter hjälp, men aah, känner mig väldigt förvirrad så tips och råd är välkomna från alla håll. De saker jag äter för fullt är t.ex. avocado, ägg, ljusa bröd (tyvärr är det de enda mackor som funkar), banan och kyckling. Har du några goda råd vad jag skulle kunna hitta på för att göra träningen och kosten lättare? Förstår om det är svårt för dig att svara, men känner mig lite desperat efter något som skulle underlätta… Kram!

  A 2014-03-08 00:00:00
  Svara
 • Blir det inga mer podcaster? 🙁

  Elina 2014-03-07 17:15:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind