Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

POLE, REHAB OCH FLUM

Först och främst, TACK för att ni delar med er om vilka ni är. Har suttit och läst igenom alla era kommentarer och det är så kul att få läs om er! 🙂

Idag mår jag bättre men är fortfarande snuvig. Var i alla fall på StudioDQ igår med fina Angelica och lärde henne några Pole moves 🙂 Vilken naturbegåvning. Superkul och kände inte alls av min förkylning förutom att näsan rann 😀 haha.

Trots att jag känner mig pigg och superpepp på träning idag så låter jag som att jag är dödssjuk och ska endast gå till gymmet och köra lite rehab styrka + stretch för att sedan gå hem och boosta med massa mat, vatten och sömn så jag imorgon vaknar upp som en osnuvig nyponros. Vad tror ni om det? 😀 Haha.

Where at StudioDQ yesterday with cute Angelica and thaught her some Pole moves. What a natural talent! I still have a cold so today I should go to the gym and just do some rehab exercises + stretch and after that I will boost with a lot of food, water and sleep. When I woke up tomorrow I will be hale and hearty 🙂

Den enda bilden jag tog igår var den här suddiga tagen med mobil… FLUMMIGT inlägg kräven en flummig bild… ;D

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej ida ! Jag har precis återfunnit kärleken till träningen igen och har en fråga angående kosttillskott, fettförbrännare och protein etc

  Jag tränat hög intensitet träning, kettlebelts med stora övningar ca 5 ggr i veckan. Målet med min träning är att gå ned i vikt alltså bli tightare och fit alltså må bra. Det kanske är eb dum frågan men skulle du ge rådet att börja med något av preparaten som jag skrivit ovan eller fortsätta utan? 🙂 vore jätte tacksam för svar 🙂

  paulina 2014-03-04 03:30:00
  Svara
 • Ida! Jag har en fråga. Jag försöker få ner min fettprocent genom att ligga på ett litet kaloriunderskott, detta för att få lite mer synliga muskler (som en minideff). Jag känner direkt att min energi blivit sämre, att jag inte orkar lika mycket på gymmet osv., men eftersom jag tänker att detta bara är tillfälligt så kämpar jag på. MEN det jag undrar – kommer jag när jag börjar äta plus/minus noll igen kunna ligga kvar på samma fettprocent genom att bara äta nyttigt och hälsosamt? Är det möjligt att vara deffad hela tiden? Du ser ju t.ex. ut att vara det jämt, men antar att du inte ligger på ett underskott hela tiden? Hehe. Tacksam för svar då jag känner mig riktigt vilsen i detta just nu. Tack för en sjukt härlig blogg för övrigt, öppnar alltid din blogg på morgonen för inspiration 🙂 KRAM!

  Emelie 2014-03-03 19:44:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind