Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PULSHÖJANDE ÖVNING ATT GÖRA HEMMA

Under resan till Lanzarote så hade vi inte tillgång till gym så därför var nästan all träning vi gjorde där sådan träning man kan göra hemma. Mycket egenkroppsvikt, gummiband och några med fria vikter. Många tycker det är svårt att hitta kondition/pulshöjande övningar att göra hemma men en sak jag verkligen rekommenderar är att införskaffa sig i ett hopprep!

Så bra att göra som uppvärmning eller lägga in som pulshöjande övning i sin cirkelträning och väldigt effektivt!
English: We don´t have acsess to a gym during this trip so because of that almost every workout is possible to do at home. It´s many exercises with body weight, rubber band and with free weights. People find it difficult to know how to do cardio workout at home but one thing I really recommend to by is a skipping rope!
It´s so good to use as a warm up and to put in your circuit training!
.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hej Ida! Och tack för en asbra blogg. 🙂 Jag har en fråga.. Vad tycker du om lesmills bodypump? Har läst mycket både positivt och negativt om det. Jag kör det ofta och tycker att det är sjukt kul träning, men om det inte är så givande, så tränar jag hellre annat. 🙂

    Hanna 2014-02-28 20:33:00
    Svara
  • Tips till andra läsare på pulshöjande övningar för hemma plan; burpees av alla olika slag (hel/halva), star jumps, squat jumps, utfallshopp, höga knän… Lite tips från en mamma som blivit expert på just den typen av träning, snabbt och effektivt! 🙂

    Em 2014-02-25 10:09:00 http://emsliv.wordpress.com/
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind