Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JAG DÖR VAD JAG LÄNGTAR!!!!

Vet ni hur glad jag är???!! Har precis bokat en resa till Portugal i sommar då jag och en tjejkompis drar dit på surfläger och lär oss surfa. Hur coolt och hur kul? Haha. Jag kommer längta varje dag fram tills vi åker. Det är en nybörjarkurs i surf (finns även för fortsättningsnivå). Vi börjar varje dag med yoga och sedan surflektion och sedan massa härligt häng. Jag dör vad jag längtar!

Någon av er som kan surfa? Är det svårt?

English: Do you know how happy I am right now?!! Just booked a trip to Portugal and a surf camp in the beginning of the summer. How cool and how fun? We booked a beginners camp and we start every day with a yoga class and then a surf lession. Wiii I cant wait until we go!

Any of you that surf? Is it hard?

Mer bilder hittar ni HÄR // More pictures HERE.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Åhhh wow. Måste nästan göra det där nästa sommar. Gud vad härligt det verkar!

  Cornelia 2014-03-01 12:02:00
  Svara
 • Grymt! Denna sommaren ska jag lära mig surfa, bor ju bara en timma ifrån Tarifa som är värsta surfstället. Yup den skriver vi ner på to do list 🙂

  Sofie Eriksson 2014-02-25 12:06:00 http://be-sofit.blogspot.co.uk/
  Svara
 • Jag har surfat en gång, det var på Nya Zeeland. Det var mycket jobbigare än vad jag trodde, att ta sig ut till vågorna. Sedan timingen, när man ska börja paddla för att komma rätt i vågen. Det är grymt kul och desto mer man gör det desto lättare och roligare blir det. Lycka till, det kommer bli grymt! 😀

  Malin Wiremalm 2014-02-25 11:07:00
  Svara
 • Jag har surfat en gång, det var på Nya Zeeland. Det var mycket jobbigare än vad jag trodde, att ta sig ut till vågorna. Sedan timingen, när man ska börja paddla för att komma rätt i vågen. Det är grymt kul och desto mer man gör det desto lättare och roligare blir det. Lycka till, det kommer bli grymt! 😀

  Malin Wiremalm 2014-02-25 10:58:00
  Svara
 • Åh vad jag är avundsjuk! Att surfa är svårare än det verkar, ett hett tips är att köra mycket yoga innan det är dags! Och träna på att krål-simma.

  Malin 2014-02-25 09:04:00
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Ja jag kan tänka mig att det är det! För mig känns det typ overkligt att kunna svänga runt i vågorna 😀

   idawarg 2014-02-25 10:36:00
   Svara
 • Du kommer inte att ångra resan!!! var själv iväg och tog min första gröna våg med surfbrädan för två veckor sedan!! vilken lycka!!! det är asjobbigt men ger så mkt tillbaka!!! ha så himla kul fast risken finns att du blir surf stoked for life 😉

  Sophia 2014-02-25 08:49:00
  Svara
  • Svar på Sophias kommentar.

   haha jag kan tänka mig! Vad kul att höra. Det känns riktigt bra faktiskt och jag är så galet taggad! 😀

   idawarg 2014-02-25 10:37:00
   Svara
 • Kuuuul! Vart riktigt sugen på att åka själv nu!

  Moa 2014-02-24 22:35:00
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   haha ja jag kommer väl ligga och paddla i vattnet i en vecka 😀 haha ser verkligen fram emot det här!

   idawarg 2014-02-25 10:37:00
   Svara
 • Hej ida! En fråga om ditt tidigare inlägg om fasta.. Om man kör på periodisk fasta där man äter mellan 14-21, och sedan lyckas t ex gå ner i fettprocent. Vad händer när man börjar äta på sina vanliga tider igen, om man äter lika mycket som under fastan d v s enligt sitt energibehov eller lite mindre. Kommer resultaten från fastan försvinna när man äter på sina vanliga tider såvida antalet kalorier inte förändras? Kram❤️

  Alexandra 2014-02-24 15:33:00
  Svara
 • Jag har surfat några gånger innan. Kom hem från en surf & yogaresa i Marocko för 2 veckor sedan och ska tillbaka dit om 3 veckor. Det är fruktansvärt kul men svårt, det är så himla mycket man ska tänka på. Jag var helt fast vid surf efter första veckan jag surfade för två år sedan. Har aldrig rest med lapoint innan, men har hört mycket bra om dom. Dom har ju även surfcamp på samma ställe jag var på i Marocko (taghazout), det stället kan jag verkligen rekommendera om du vill surfa mer.

  My 2014-02-24 14:54:00
  Svara
  • Svar på Mys kommentar.

   Åh vad skönt att höra! Jag tror också det finns en ”risk” att jag blir helt fast i surf. Marocko låter grymt och även Costa Rica! 🙂

   idawarg 2014-02-25 10:39:00
   Svara
 • Gud vad avundsjuk man blir, vad roligt!!!

  healthspo.shapemeup.se 2014-02-24 14:15:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind