Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MITT FÖRSTA CROSSFITPASS

 Igår var jag på mitt livs första crossfitpass på Fit4Life som hölls av fina och duktiga Alexandra. Jag vet att crossfit är galet jobbigt då jag kört lite själv, men aldrig på tid och i grupp så jag var lite nervös. Vi gjorde en intensiv WOD som såg ut så här…

English: Yesterday I tried cross fit for the first time with fantastic Alexandra. I already knew that cross fit is extremely hard so I was a bit nervous. We did this WOD…

1 min wall ball

1 min kettlebell swing

1 min box jumps

1 min push press

1 min row

1 min rest

X 3

Det var sjukt jobbigt och jag hade blodsmak i munnen efter första varvet, men oj så kul! Det bästa med crossfit är att det går så snabbt att man inte riktigt hinner reflektera över hur jobbigt det faktiskt är. Ett grymt pass som var klart på 15min.

It was really hard but so fun! The best thing about cross fit is that the time goes so fast and you barley have time to notice that it´s so hard until it´s over. It was a great workout and just took us 15 min of hard work. 

Passet blev ju heller inte tråkigare av att göra det tillsammans med de här härliga tjejerna… Alexandra, Victoria, Janni och Caroline.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind