Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DANSA HELA NATTEN

 Efter crossfitpasset igår så drog vi alla tjejer på en middag på Suit som Janni och Caroline anordnade. Så trevligt och så galet kul hade vi. Crossfitpasset var jobbigt men alltså kvällens danspass var så svettigt. Snacka om cardioträning då vi dansade vilt sent in på natten. Det är inte ofta jag går ut men efter en så här lyckad kväll blir man taggad på mer sena danskvällar ute.

After the crossfit session yesterday we went to a dinner at Suit hosted by Janni and Caroline. Dancing all night was so sweaty and so fun and a real cardio workout. Had a great night and want to do it again soon again!

.

1. Girls. (Bild: stureplan.se) // 2. Min bordsdejt Angelica. // 3. Hur vackra är inte dessa 2 blondisar? (Bild: stureplan.se) // 4. On the dance floor.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej! Fina bilder! Hittade till din blogg bara förra veckan, tycker du är superbra!! Speciellt nu när jag har kommit igång med träning och nyttigare kost, så blir man peppad till tusan av din blogg! Jag skulle vilja fråga dig ang proteinpulver (whey isolate som alla bloggare verkar ha?) jag har inte sett de nånstans i england där jag bor.. Vet du om det bara finns i sverige? Det verkar vara billigare i england ser jag när jag surfar runt på andra alternativ, och det finns många whey pulver, men är whey ISOLATE just den bästa? För den kan jag inte hitta. Eller kan man köra på vilken som helst? t.ex http://www.amazon.co.uk/Nutrisport-Whey-Pro-Chocolate-Powder/dp/B0013G8OMQ/ref=sr_1_15?ie=UTF8&qid=1393096120&sr=8-15&keywords=whey ?? Tacksam för svar 🙂 men fattar om du är för busy 🙂

  Amanda 2014-02-22 20:10:00
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Hej och välkommen hit 🙂 Vad roligt att höra <3 De flesta 100% whey produkterna är likadana. Jag rekommenderar alltid att ta proteinpulver utan sötningsmedel och socker och gärna med enzymer som gör att du kan ta upp proteinet du stoppar i dig. Det finns inte många sådana naturliga tillskott och de brukar oftast vara lite dyrare pga att de har bättre kvalité men det är det värt! Absolut bästa är vassleproteinet från Holistic. Det är helt naturligt med naturliga smakämnen så det är gott att blanda med vatten och mjölk. Du hittar dem här http://idawarg.vitamera.se Kram Ida

   idawarg 2014-02-23 09:49:00
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Hej Ida, tack för att du svarade!! Och för de bra tipsen. Tyvärr tror jag inte man kan beställa till england från den sidan du länkade men ska hålla utkik efter liknande här 🙂 eller köpa när jag åker hem till sverige en kortis. Kram!

    Amanda 2014-02-26 19:01:00
    Svara
 • På tal om något helt annat än crossfit och sena danskvällar; är ost verkligen nyttigt? och är smält ost onyttigare än ”vanlig”?

  PussoKram!

  Linn 2014-02-22 18:17:00
  Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   Det beror på vilken ost? De flesta är väldigt proteinrika vilket är bra men sedan finns det många med väldifr mycket fett. Jag älskar ost och äter det mer än gärna men försöker undvika all ost gjort på komjölk då jag har svårt att bryta ner komjölk. Get och får funkar bättre. Det är inte stor skillnad på kall eller varm ost 🙂 Kram Ida

   idawarg 2014-02-23 09:45:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind