Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BEACH 2014 – FETTFÖRBRÄNNINGSPILLER

Jag tycker man ska skippa allt vad fettförbränningspiller heter. De är inte naturliga och hjälper inte så lägg inte massa pengar på det när det finns naturliga produkter som är lika bra om inte bättre.

Skippa sportdrickan och ta en kopp svart kaffe innan träningen istället, krydda maten med kanel, ingefära, chili, cayenne, kakoa mm. Jag själv brukar alltid ta en svart kaffe eller ren kakao innan träning som en ”pre-workout” och man blir galet pigg. Testa min varma choklad innan träningen och märk skillnaden.

RECEPT HÄR!

English: I think you should skip all fat burning pills because they are not natural and they do not help! Do not put a lot of money on they when there are natural products that are just as good if not better. 

Skip sport drinks and take a cup of black coffee before workout instead. Season your food with cinnamon, ginger, chili, cayenne, cacao etc. I always take a black coffee or raw cacao as a ”pre-workout” and you´ll get so much energy 🙂 Try my hot chocolate before workout – RECIPE HERE!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Hejsan ida!:)
  Älskar den här kategorin på bloggen, Beach 2014 liksom, det låter så grymt !:) Dessutom så blir iallafall jag mer peppad att träna och förändra saker och märker hur mycket bättre jag mår av det!:) Jag tänkte bara fråga när du tänkte börja lägga in inlägg här igen, har saknat det, men kämpar på så länge och väntar med spänning tills det händer något nytt 🙂
  Petra

  Petra 2014-03-22 20:00:46
  Svara
 • Hej!
  Jag är en tjej på 15 år. Jag är 171 cm lång och väger 76kg! Jag trivs inte alls med vad vågen visar för siffror. Jag skäms över att jag väger så mycket och vill inte tala om det till mina föräldrar. Jag tränar fotboll 3-4 gånger i veckan och äter vanlig husmanskost de flesta dagarna på veckan. Jag skulle mer än gärna vilja gå ner till ca 60kg, det är mitt mål. Jag skulle vilja ha en någorlunda fin kropp i sommar. Jag vill aldrig vara med på badet i skolan för jag skäms hur min kropp ser ut. Jag trivs verkligen inte med mig själv! Jag vill inte prata om det med mina föräldrar för dem säger bara att jag är fin som jag är! Men jag trivs inte i min kropp och är inte fin som jag är. Jag mår dåligt över att vågen visar 76kg, då är jag väll överviktig? Kan jag få råd och hjälp? Jag tränar regelbundet och unnar mig något extra gott på helgen, men märker inget resultat. Det borde ju hjälpa att träna så ofta som jag gör, för jag är verkligen ingen soft-potatis om man säger så. Vad ska jag göra för att nå min mål vikt på 60kg och att det inte tar allt för lång tid för då vet jag att jag kommer sluta kämpa och lägga av. Min mamma är 162 cm och väger 60kg och 45 år gammal. Jag vill ju liksom inte väga mer än henne. Jag mår riktigt dåligt över detta och behöver verkligen ett svar på vad jag ska göra. Tack på förhand!
  /en tjej som hatar vågen.

  15 årig tjej 2014-03-10 12:03:00
  Svara
 • Hej! Tack för en väldigt bra och inspirerande blogg! Jag har en fråga… Jag gick för två år sedan ner ungefär 16 kilo efter min graviditet.. gick sedan upp några kilo för jag unnade mig lite jag avstått innan. Lite dumt men ja.. Under tiden jag gick ner i vikt tränade jag inte direkt. Var ute och promenerade, sprang någon liten runda då och då. Nu på senaste året har jag börjat träna igen, och jag bara ökar i vikt. Tänker på vad jag äter (tycker jag) och stoppar inte i mig massa skräp. Kanske nån potatis där och någon macka där men inget överdrivet. Har säkert gått upp 5 kilo, och det känns som det blir mer för varje dag. Hat också mätt mig, och har ökat någon centimeter i midjan. Det tycker jag inte alls känns kul. Då var det ju nästan bättre innan man tränade. Vissa säger att det bara är för jag lägger på mig muskler, men vet inte om jag tror på det? Har du några tips och idéer på vad man kan göra? Känns tråkigt. Ha en bra dra dag och tacksam om du tar dig tiden att ens läsa igenom denna kommentaren <3

  Nikky Wendel 2014-02-19 08:36:00
  Svara
  • Svar på Nikky Wendels kommentar.

   hej Nikky! jag fösrtår och jag skulle verkligen rekommendera dig att ta hjälp av en duktig PT eller kostrådgivare som kan kolla igenom ditt matintag och hjälpa dig med ett upplägg som passar dig och det kaloribehov du har. Det är inte alltid lätt att hitta det själv och helt omöjligt för mig att hjälpa dig då jag vet för lite om ditt kostintag och mängd av motion. Men att anlita någon är en grym investering och oftast räcker det med några gånger så du får koll och kan fortsätta själv sedan 🙂 Kram Ida

   idawarg 2014-02-19 10:16:00
   Svara
 • Vad tycker du om detox?

  Och vad är bäst att kombinera styrketräningen med? Promenader, springa, crosstrainer, spinning? Vill få lite mer synliga muskler.

  Din blogg är grym och du en så inspirerande person 🙂

  michaela 2014-02-18 16:13:00
  Svara
  • Svar på michaelas kommentar.

   Jag tycker det kan vara bra att göra om man vill bli av med ett sötsug och en krånglig mage men man ska inte göra en detox med mål om att gå ner i vikt. Det beror helt på. Varva allt ovanstående är bäst. varierad träning är alltid bra. Tack snälla fina du 🙂 <<3

   idawarg 2014-02-19 10:18:00
   Svara
 • Jag var dum nog att prova fettförbrännings tabletter för några år sedan. Dom var väldigt poppis just då (fitnessguruns var det). Men fy vad dåligt dom fick mig att må, kunde inte fokusera eller koncentrera mig och kände mig helt uppstissad. Ska dock tilläggas att jag är känslig för kaffein och har slutat med kaffe för över ett år sedan också. Men nej jag tror hellre på en kaffe, grönt te eller en frukt för att boosta energin innan träning. Dessutom tycker jag att har man en bra kost överlag så räcker det 🙂 Bra inlägg Ida!! Kram
  http://be-sofit.blogspot.co.uk

  Sofie Eriksson 2014-02-18 15:37:00 http://be-sofit.blogspot.co.uk/
  Svara
  • Svar på Sofie Erikssons kommentar.

   Ja jag testade 1 tabeltt en gång och mådde så galet dåligt. Aldrig mer och naturligt är alltid bäst 🙂 ja jag är också lite känslig mot kaffe ibland så 1-2 koppar om dagen är absolut max. Innan träning funkar kakao/riktigt mörk choklad allra bäst. Blir superpigg av det 🙂 Testa 🙂 Kram Ida

   idawarg 2014-02-19 10:20:00
   Svara
 • När ska du svara på resten av frågorna från frågestunden du hade förra veckan. Det har kommit in en hel del bra frågor, ser fram emot svaren! Här kommer en till.. Undrar hur aminosyror funkar och vilka fördelar det kan innebära vid styrketräning? Tack för en bra blogg! <3

  Lovisa 2014-02-18 15:34:00
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Svarar hela tiden på frågor i inlägg och ska posta ca 3-6 frågor i veckan framöver. Alla frågor ska få svar så håll utkik 🙂 Kram Ida

   idawarg 2014-02-19 10:21:00
   Svara
 • Hej Ida!
  Jätteroligt att följa din blogg, man blir alltid peppad av att kika in! 🙂

  Jag har en fråga angående dans. Jag funderar inför gymnasieval, på någon linje med dans. Jag är lite tveksam på ett helt dansgymnasium med audtions och så som min kompis funderar på. Men jag vet inte om jag klarar av att satsa så mycket och för mig är det dessutom viktigt att få en bra och bred utbildning också. Därför går mina funderingar till Estetiska linjen med inriktning dans, men då funderar jag på om undervisningen inom dans kommer vara mycket sämre och inte lika proffsig? I staden jag bor finns det inga utan isåfall vore städer som Linköping, Jönköping eller kanske Kalmar alternativ. Men hur mycket tror du man behöver satsa på dansen för att klara av att gå dans inriktat? och tror du att det är stor skillnad mellan dansgymnasium och estet med inrikting dans?

  Kram!

  Emma 2014-02-18 14:20:00
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   hej och kul att du gillar dans. Jag gick et dansgymnasium i Åmål och det var inte alls bra och man behövde inte hög kunskap innan. Men det är så olika från gymnasium till gymnasium så helt omöjligt för mig att svara. Bästa är att du söker så kommer du få en bild av just den skolan du tänkt 🙂 Vill du ha en bred utbildning så går det alltid att välja till ämnen, det gjorde jag 🙂 Lycka till Kram Ida

   idawarg 2014-02-19 10:23:00
   Svara
 • Vad händer med podden? 🙂

  isa 2014-02-18 13:52:00
  Svara
  • Svar på isas kommentar.

   jag har ju varit bortrest och vårt nät på lanzarote höll inte för att skypa så fanns ingen möjlighet för oss att podda. Förhoppningsvis kör vi till helgen igen så på söndag kommer en ny härlig podd med massor av uppdatering 🙂

   idawarg 2014-02-18 13:55:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt