Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HALVA TIDEN HAR NU GÅTT

Alltså tiden går så snabbt när man har roligt! Halva tiden av utmaningen WARGRUN CHALLENGE har nu gått och ni har snart taggar 1300 bilder i vår hashtag #wargrun. Imorgon går vi in på vecka 6 och ett nytt program kommer upp kl 7.00 som vanligt. Har man missat de första veckorna gör det inget utan man kan hänga med från vecka 1 om man vill.

Hur har vecka 5 varit för er som deltagit. Känns det lätt/tungt, kul/jobbigt? Berätta för mig 🙂

English: Time goes by so fast when you´re having fun. 5 weeks and half the time of WARGRUN CHALLENGE has now gone and you´ve almost tagged 1300 pics in our hashtag #wargrun. YEEY I´m so proud of you! Tomorrow week 6 starts and if you´ve missed the first weeks you can still join from week 1 if you want. For those of you who´s in the challenge, tell me… is it easy/hard/fun? 🙂

My instgram: @idasfitness

Bilder från #wargrun på instorma den senaste veckan. // Pics from #wargrun on instagram the last week.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Riktigt kul utmaning. Har gått bra hela tiden dock har denna sista veckan varit tuffast. Ser fram emot nästa veckas utmaning. Jag är så tacksam att du gör denna utmaning o att jag hakade på. Har sprungit tidigare men tappat träningen helt i höstas av olika anledningar. Detta fick mig att ta upp det igen.

  Camillaw 2014-02-16 22:58:00
  Svara
 • Jag avslutade v.4 precis och jag känner verkligen hur mycket mer kroppen orkar än tidigare! Spurtade på ordentligt vilket var superhärligt! Dock känner jag mig stum i vaderna så ska ge mina små ben lite stretch nu 🙂

  Vickan 2014-02-16 20:51:00
  Svara
 • Hej Ida! Jag är en 14 åring tjej som har deltagit i denna utmaningen sedan vecka 1 och har kört alla tre passen varje vecka. Jag tränade inte alls mycket kondition innan jag började med Wargrun och där av inte så bra kondition.. Men, häromdagen gjorde jag en liten test på min kondition och sprang så långt jag orkade. Jag stannade på 7,5km och sprang i ungefär en timme vilket jag ALDRIG hade klarat utan Wargrun! Tack för en grymt bra blogg och för att du hjälp mig! 😀

  Alma 2014-02-16 18:02:00
  Svara
 • Jag har vilat nu i 2 veckor på grund av lite olika saker, men ska börja på vecka 4 imorgon. Riktigt taggad på att dra igång igen!

  Denice 2014-02-16 16:19:00
  Svara
 • Tycker det har varit riktigt kul och är så skönt att veta precis hur man ska träna varje vecka. Du inspirerar till ett hälsosammare liv, tack <3

  Jacki 2014-02-16 16:10:00
  Svara
 • Har varit skadad en vecka varav sjuk en annan, men ska kämpa mig igenom vecka 4 imorgon så jag kommer tillbaka på banan igen. Hoppas det har gått bra för alla andra 😀

  Johanna 2014-02-16 12:35:00
  Svara
 • jag måste tyvärr avbryta ”utmaningen”:( jag har fått problem med benhinnorna och får så sjukt ont efter 20 min 🙁

  Jensine 2014-02-16 12:24:00
  Svara
 • I am so grateful to you for starting and giving us your running challenge!! I am on week 5, been with you since the start 🙂 😉 and I am very very happy. I used to be a good runner but my job and life here in London became too busy, I gave up on running entirely and I was so unhappy! I am almost 30 years old and I was desperate to try and run again but it was daunting and hard. Your programme of slowly gaining 30 mins of running has been a dream for me!!! Trying to get back into running is difficult and your plan has helped me so much! Loving every run!! I am even putting some weights back into my routine again now that my basic level of fitness is higher… Tack tack tack puss tack!!

  Rachel 2014-02-16 12:24:00
  Svara
 • Jag tycker att det varit rätt tuff men idag insåg jag att jag på de 30 minuterna som jag kört intervallerna faktiskt sprungt 4,25 km och det är helt sjukt för att vara jag! Fast att jag tycker att det är kämpigt så ser jag fram emot att se hur långt mina korta tjocka ben kan ta mig om 10 veckor. =)

  C 2014-02-16 11:03:00
  Svara
 • lever du också på en tight budget? Kolla in den här bloggen; www.budgetbabes.tumblr.com

  Budgetbabes 2014-02-16 10:40:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind