Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HEJ VÅREN

Nu är jag äntligen i mål och alla inspelningar är klara. Nu är det bara en trevlig kväll med tapas, dans och härligt sällskap tillsammans med teamet och Sara kvar innan vi imorgon drar tillbaka till kalla Sverige. Även fast livet är helt underbart här så längtar jag hem. Min pojkvän, vänner, rutiner, Pole Dance, klienter mm. Sedan känner jag att våren är på G nu och det är ju bästa tiden på hela året i Sverige.

Har endel spännande projekt på G under våren och där bland 2 stora träningsvenet som jag kommer hålla i. Jag kommer att hålla i träningspass och det kommer även att vara en grym kostföreläsning + en grym goodiebag till alla deltagare. Jag är supertaggad och hoppas på att få träffa några av er? 🙂 Mer info kommer inom kort!

English: Finally i´m done and all recordings are completed! Now it´s just a fun evening with tapas and dance with the team and Sara left before we head back to cold Sweden tomorrow. Even fought life is absolutely fantastic here, I long home. My boyfriend, friends, Pole Dance classes, routines, clients etc. 

Gonna miss the beach.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • åååh vad jag hoppas att träningseventet är på ett datum jag kan, vill sååååååå gärna träffa dig och träna med dig!:D
  Kram!

  Sanna Bohman 2014-02-15 18:08:00
  Svara
 • Hej Ida. Jag kan börja med att säga att jag tycker din blogg är kanon bra och jag blir super inspirerad utav dig! Jag började träna på allvar för 5 veckor sen (efter 4 års uppehåll-för mycket jobb) och kör varierade pass och styrketräning 4 ggr i veckan. Med det så har jag ändrat min kost till laktos, gluten och korn fri. Jag har aldrig mått bättre! Nu till min sak, jag har två frågor till dig; 1) Vad anser du om Bikram Yoga/hot yoga/ Hot mojo som träningsform? 2) Vad anser du om en unnar-dag i veckan. Jag har inte haft det ännu och jag har ingen lust att gå bananas, men det vore gott med en god macka och en cup cake =). Keep on gal! /Från en Norsk läsare.

  Molly 2014-02-13 22:51:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt