Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NU BÖRJAR DET DRA IHOP SIG

 Nu har vi jobbat i 13 dagar i sträck från morgon till kväll här nere och det börjar kännas. Tjejerna är nu klara men jag har en dag kvar då jag ska spela in 12 träningspass som ni senare kommer få ta del av på webben på TV3. Efter det är även jag i mål och på fredag bär det av mot Sverige igen. Wohoo.

Fast jag är sjukt trött så känner jag mig ändå galet stark i kroppen! Har hunnit köra några pass här nere mellan tagningarna men det har mer blivit cirkelträning med många reps med lägre vikter och utan vila då vi inte har tillgång till tyngre vikter. Måste faktiskt erkänna att jag saknar Cable Cross maskinen, benpressen och mest av allt Pole Dance träningen. Vet att det är vinter i Sverige men i mitt huvud så kommer det vara vår när jag landar på fredag 😀 Haha har en svag känsla av att jag kommer bli besviken och frysa en aning i min skinnjacka som är enda jackan jag har med mig?

English: We have worked 13 days a row from morning to evening now and I have to admit that it starts to feel. The girls are done but I have 12 more workouts to record tomorrow to the web that you all will take part of. Even tough I´m tired I feel so strong. I´ve been training a few times here and then with many reps, lower weights and no rest, but I really miss my heavy weight lifting like my back exercises in the Cable cross and leg press and I definitly miss my Pole Dance classes! I know it´s really cold in Sweden right now but in my head it starts to get spring. Haha I have a feeling that I´m going to be disappointed when I land friday night? 😀

Pics from my instagram @idasfitness. 1. Me and Fanny before todays shoot. // 2. My strong body.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Vilken fin mage! Tips på övningar? 🙂

  Lovisa 2014-02-15 21:17:00
  Svara
 • Hej Ida!
  Tack för em grym blogg!
  Såg att du hade gjort liten detox?
  Undrar om du kan Rekomendera nån behandling!? Har så problem med min mage:( Känner att den behöver en paus.
  Kramar cecilia

  Cecilia 2014-02-12 23:44:00
  Svara
 • hej vart har du köpt ditt snygga mobilskal?

  Julia 2014-02-12 22:43:00
  Svara
 • Hej Ida! Jag har aldrig varit särskilt bra på att träna, har alltid haft dålig kondition och varit svag. Jag känner att jag vill börja träna främst för att bli av med en del fett på min kropp men även för att må bättre. Jag känner dock att jag har för lite motivation och känner att jag borde sätta upp delmål med min träning. Har du några bra tips på delmål samt hur jag på bästa sätt kan gå ner några kilon?

  Linnea 2014-02-12 21:06:00
  Svara
 • Hej Ida. Jag har tränat regelbundet ca 4-5 dagar i veckan under lite mer än ett halvår, varierat med både styrka och kondition. Jag vill bland annat få en starkare bål och plattare mage, men jag tycker bara min mage ser uppsvälld ut och får liksom inte fram den platta magen. Jag försöker äta så hälsosamt jag kan och undviker sötsaker. Äter jag för mycket mat så den blir uppsvälld eller vad gör jag för fel? Hur får jag en plattare mage så den inte ser uppsvälld ut? Tacksam för svar. Kram

  Sandra 2014-02-12 19:51:00
  Svara
 • hej, måste börja med att säga tack för en sån himla inspirerande blogg!! Nu till frågan, jag har har problem med mitt knä men håller på att bygga upp det med pw’s och sånt. Men har börjat kört din fatburner workout och undrar om det kanske är lika bra som en springrunda eller så? Jag vill minska min fettprocent och öka lite med muskler och undrar om det kanske är bra då? TÄnkte börja köra den varje dag och vila lördag och söndag? 😀 kramkram

  erica björkander 2014-02-12 19:39:00
  Svara
 • Va kul 🙂

  jocke 2014-02-12 18:51:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind